• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATRONFlowerstick >>> triky a vše o něm < < Devilstick
    SKA_DAM
    SKA_DAM --- ---
    radical fish devilstick

Devilstick rebound Atomium
    obrázek

ATRON
    ATRON --- ---
    Tjn, v tomhle pocasi jednou spadne do sněhu a ja po hraní (pokud není po ruce dostatek hadrů na utírání :D), nehledě na tu obratnost v zimní bundě :D

Sorry za "mylnou" informaci ohledně flowersticků.. pravda že je většinou potaženej el. páskou, ale dělaj se i flowery silikonový! Jeden takovej mám a neni to vlastní výroba :)
    LABORANTKA
    LABORANTKA --- ---
    SKA_DAM: diky za osvetu, tak to vypada ze mam klasicky flowerstick :)
    jsem to vzala pred chvili zas po delsi dobe do ruk a povedlo se rozbit vazu, zasah do monitoru byl nastesti bez nasledku :) uz at je zas venku hezky
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    Jeste je tu:
    CRYSTAL STIX coz je neco podobnyho jako lunastix, ale rozdil je v tom, ze se vyrabi ve vice delkach.. Na prvni pohled pro neznalce je k nerozeznani od lunastixu, ale rozdil je v tom, ze ma vetsi bakuly trasni na konci, coz umoznuje lepsi a jednodussi chytani za konec.
    Na zivo jsem je nevidel, ale celkem uvazuju o jejich koupi.
    Tu je odkaz http://www.crystal-stix.com/products.html

Ikdyz to uz by sme tady mohli vyjmenovat vsechny vyrobce, protoze kazdej stick od vyrobcu je jinej :)
    SKA_DAM
    SKA_DAM --- ---
    LABORANTKA:
    DEVILSTICK je jar říka jarda konický tj uprostřed tenky a na koncích tlustý což sice zaručuje rychlejší spin ale k tomu se přidáva "nevyžádaná" rotace kolem své osy tudíž je obtížneji ovladatelný je vhodný pro náročné stikaře kteří nic nechtejí mít zadarmo a baví je cedit pot:)

FLOWERSTICK je asi (u nás) nejrozšířenejší verze sticku, klasika, gumové třásne na konci odstranuijí většinu rotace v ose čímž odpadá neustálá kontrola aby stick "neujel" hulky jsou se silikonu, tička s materialu neco jako elektrikářské páska omotávka jak říka jarda. Nicmene přilnavost není dokonalá. Pro začátečníky výborná ale lidi si chteli ješte usnadnit práci a odstranily nesourodost materiálu stick-hulka a zrodil se:

LUNASTICK
    je kratší tenší a material je nejaka guma nebo co (zdejší lunaři me opraví:) stick na hulce drží jako židovská víra takže dovolí požitek ze hry se sticky bez nejakých problému jako sou rotace či skluz rozhodne nejlepší verze pro začínají co chtejí umět za kratkou dobu ovládat sticky pokud vím tak se u nás ješte neprodáva a tech pár štastlivcu ho mají z ciziny..u nás se prodáva tvz KICKSTICK- neco jako luna ale ani nevím včem jiný určite cenou a asi i kvalitou..
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    ATRON: flowerstick nebejva potazenej silikonem ale pouze normalni lepici paskou či omotávkou a devilstick bejva vetsinou drevena tycka konickeho tvaru
    LABORANTKA
    LABORANTKA --- ---
    ATRON: aha, diky
    jsem si prave pred rokem tuto legraci poridila, tak premyslim co to je vubec zac :)
    ATRON
    ATRON --- ---
    LABARANTKA: Rozdíl je pouze v samotném sticku a v jeho používáním:
    Flower je dřevěná hůlka potažená silikonem,
    luna je oproti klasickému floweru pružná, a na koncích má třásně z měkčího materiálu
    a devil je většinou plastová hůlka, které na konci chybí ty luxusní třásně.

Podobné jsou triky, proto ta podobnost...
    LABORANTKA
    LABORANTKA --- ---
    muzete mi prosim vysvetlit rozdil mezi devilstick/flowerstick/lunastick
    kukam na videa a prijde mi to vse stejne, tak v cem je rozdil
    CUJO
    CUJO --- ---
    MYSHE: Tak to asi ti nepomuzu. Zkusim pohledat na netu nejaky odkaz z trikama. Ale nic neslibuji
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    SKA_DAM: no nevim teda..
    SKA_DAM
    SKA_DAM --- ---
    pro mě asi nejlepší video s devilem je tohle: http://www.youtube.com/watch?v=xBGYgdrYifA&feature=related fakt brutaltoč:)
    MYSHE
    MYSHE --- ---
    CUJO: no timhle způsobem jsem se toho právě moc nenaučil.. základy taky dávám ale nevim právě co s nima dál:) teda aspoň myslim že umim, já nějak pořádně nevim co jsou u toho základy:)
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    tak zkus hledat real devilsticker :D
    LORDT
    LORDT --- ---
    BARAN_: to protoze devilstick to pojmenovavaj vsichni, kvuli tomu nemuzu najit poradny videa s devilstickem:)
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    Dekuju :) Jmenuje se devilstick kvuli tomu, ze o hodne lidi vyhledava takovy videa pod devilstickem, takze kvuli vyssi navstevnosti :) Staci? :)
    ATRON
    ATRON --- ---
    BARANe točíš dost dobře! Jen by mě zajímalo proč se tvoje video jmenuje devilstick..? Pár triků jsem ještě ani nezkoušel, chybí mi pravidelnej trénink.. :) Lunastick sem měl jen krátce pučenej od kámoše, takže nemohu dost dobře posoudit klady a zápory, ale rozhodně se mi luny líběj.
    CUJO
    CUJO --- ---
    MYSHE: Ja taky zacinam ale triky se znetu neucim. Zaklad trochu uz umim ale spis se snazim ten trik nejak si sam vymyslet.
    MYSHE
    MYSHE --- ---
    asi bych měl začít pořádně trénovat jak vás tak poslouchám:) mám flowersticky od dubna a zatim toho teda moc nedávám:) něco málo jo ale nemám se moc kde inspirovat.. nevíte o nějakých stránkách podle kterých by se daly triky naučit? ty stixguru.com jsou sice fajn ale potřeboval bych nějaký s flowerstickama:)
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    ja si nemyslim, ze by tam byl zas tak nak velkej rozdil. Hlavni vyhoda lunastixu je, ze je hulkou muzes chytnou za ten kraj, ale to castecne muzes i za normalni flowersticky, ktery koupis. Ale mozna mas pravdu, ze asi trva delsi dobu se naucit na flowerech nez na lunastixach.. ale tak to mas. Progrese je ve vsech :) Ale myslim si, ze bych dokazal vetsinu triku i s flowerama:)
    Jasny, natoc naky video. Tesim se! ;)

Jinak bych sel nekdy do nake spoluprace. Moje vybava se rozsirila na 5kruhu, 5micku, 4 kuzele a jednokolku - ovladam jenom 4 kruhy, 3 kuzele, 5 micku jeste plne ne a jednokolku uz taky rozjedu :)) .. dal bych ale spis nakou flowerstickovou exibici :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam