• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATRONFlowerstick >>> triky a vše o něm < < Devilstick
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    CUJO: severni morava? :)
    CUJO
    CUJO --- ---
    A na Moravu se nikomu nechce? :)
    PINK_SMOKE
    PINK_SMOKE --- ---
    No ono jestli budu moct tejden po Velikonocich vubec chodit.... :D
    Kazdopadne souhlasim v podstate s jakymkoli terminem, tak dejte vedet i vy ostatni, jestli by se hodilo.... A navrhuju Parukarku, tam je fakt hezky, navic je to blizko centra.... :)
    ATRON
    ATRON --- ---
    Hola :) No to seš tady jediná taková asi to vypadá.. halejďte no tak já bych určo dorazil na straz. Ale nejdřív tak ten víkend po Velikonocích - to dá rozum ;-) Dneska bylo fakt krásně, 2 hodiny sem po práci trénoval v parku, paráda!
    PINK_SMOKE
    PINK_SMOKE --- ---
    Tak ja taky hlasuju pro jarni prazskej sraz stickaru.... Dneska sem byla poprvy tocit po zime.... trochu zakrnelost, reknu vam :D .... Ale uz to fakt neslo vydrzet, cca mesic koukam kazdej den z okna, esi uz neni sucho a taky na teplomer....s rukavicema se totiz imho toci dost blbe, hehe..... Jinak sem tu jedina "zkusenejsi" holka nebo se pletu? :)
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    ATRON:
    To se ti ani nedivim.. U me by to byl debakl aji za strizliva jak bych byl nervozni z tech lidi a peknych rostenek v satech :-D
    ATRON
    ATRON --- ---
    Tak sem byl o vejkendu kámošovi na maturiťáku, kde sme měli tčit se stickama (já a ještě 2 kámoši). Noa byl to debakl :D Vystupovali jsme až o půlnoci a to už nikdo z nás nebyl vstřízlivej :D
    ATRON
    ATRON --- ---
    Asi před měsícem jsem si koupil ten samej, akorát v jinym barevnym provedení. Je fakt luxusní - takovej spíš technickej. Přilnavost super!
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    pište ty vogo na koho reagujete, sem z toho zmaten jak srnka.
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    gratuluju! Ale je to tim, ze hazet umi kazdej :D
    SKA_DAM
    SKA_DAM --- ---
    jooo! vyhrál sem:))
    ATRON
    ATRON --- ---
    ty kolečka a čtverečky jsou fakt HC :D Zatim aspoň zkoušim točit v pravačce stick a v levý si házet s hůlkou..
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    CHOTOUCHOVAK: Zajimavy napady s tim klepanim na hlavu a tak :) Dobry je treba aji bubnovani. Chodim na kurzy africkyho bubnovani (djembe) a taky si myslim, ze mi to dost pomaha a tak i naopak, zonglovani mi pomaha k bubnovani..
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    Já bych eště dopuručil snažit se používat druhou ruku co nejvíc i normálně v životě jako třeba na čištění, klikání myši, pití piva nebo vytírání zadku (to je obzvlášť delikatesa!). A pak třeba cviky jako klepání pravou na hlavu a levou jezdit po břiše nebo pravou kreslit čverečky a levou kolečka. Všechno to de různě kombinovat a spojovat. A při trénování na autobusový zastávce nebo v metru, občas někdo hodí i drobák.
    SKA_DAM
    SKA_DAM --- ---
    ATRON: no je to těžké ale pamatuji si že když sem začínal tak sem v jedné ruce delal triky na hulce a v druhe sem držel stik a delal proste psí kusy se stickem bez hulky... pomohlo mi to..
    ATRON
    ATRON --- ---
    Zrovna dneska sem se vo tim bavil s mladou a ta mi povídala nemlich to samý. Dík za rady - zkusim to.. ;-)
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    ATRON: musis natrenovat ovladat obe hemisfery zvlast. zde maj imho zeny vyhodu.. :)
    ATRON
    ATRON --- ---
    Tož já levačku taky trénuju a celkem už něco dávám, ale pořád je tu ještě problém: automaticky točit i s druhou rukou. Vždycky když mám nějakej problém na levačce, tak pravačku zapomenu používat a všechno letí k zemi. Noa tak sem začal pilovat točení poslepu :D Je to dobrý, že člověk vnímá ten stick jen přes hůlku. Nakonec když sem se učil točit za konec sticku, tak mi to trvalo nejvíc dlouho a vůbec sem nechápal jak toho mám docílit. Pak náhle "PLESK", a už to lítá! :D
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    ATRON: Abych ti pravdu rekl, tak uz ani presne nevim. Vzdycky jsem mival slabou levou ruku a vsechny triky jsem delal pravou a levou si jen prakticky pomahal. Pak jsem ale zacal trenovat levou a casem jsem se do toho dostal.. Rekl bych, ze je dobry zacit trenovat s vodicima hulkama takovy to "bubenicky toceni" atd a druhou rukou zkouset tocit, aby se ty hemisfery trochu oddelily :D Urcite je vic zpusobu, ale bez cviceni to nepujde. Ja ted po te zime taky zakrnel, takze uz vidim, ze jaro bude kruty :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam