• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATRONFlowerstick >>> triky a vše o něm < < Devilstick
    SKA_DAM
    SKA_DAM --- ---
    ATRON: ty sticky, my old skůláci sme dělaky flowersticky před 9 lety to byl proste jen dřevěnej a ne žádný "babu" luna" či podobný kreatury.. to už prostě neni flower ale uplně jiná hračka.. skus si vzít dřeváky a sjet tohle tvoje kombo;)
    ATRON
    ATRON --- ---
    co je podvod?
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    stejne je to podvod! :)
    SKA_DAM
    SKA_DAM --- ---
    ATRON: jo taky je miluju, možná víc než luny jak sou tenký tak sou dobrý;)
    ATRON
    ATRON --- ---
    Díky :) JJ sou to Babu sticky - zatim nejlepší co sem měl v ruce (když nepočítám lunastick)..
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    ATRON: ten posledni trik za zadama je libovej
    SKA_DAM
    SKA_DAM --- ---
    ATRON: Pekný moc pěkný, nevím jestli si tim nic moc myslel kvalitu obrazu či co ale líbilo se mi to. Co to je za klacíky? Babu stick? Ted sem se po dlouhý době ke klacíkovaní vrátil a testuju právě Babu a sou to příjemný klacky:)

Jinak z videjka se mi moc líbilo 0:51 a 1:56 :)

Keep juggling.
    ATRON
    ATRON --- ---
    Ta po douhé době jsem vytvořil nové video, tentokrát se dvouma flowerama. Kvalita bohužel nic moc :(
    http://www.youtube.com/watch?v=6yDV7MsqyyQ
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    budu tam u stanku, ale flowery asi moc neprovetram :)
    ATRON
    ATRON --- ---
    Jdete si nědo zatočit na FREEZE FEST?
    CUJO
    CUJO --- ---
    JARDAK: Uv to neni

CHOTOUCHOVAK: Zadna nalepka tam neni, je to spis je o udelane posmelove. zkusim poridit foto a nahodit ho sem, at vydite jak vypada.
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    jinak že by to někdo vyráběl v ČR se mi nezdá, i když to samozřejmě někdo dělat může. Vim, že se o to pokoušeli v hepu, ale nakonec to stejně brali od babache.
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    Ptal sem se na to a prej to je fakt od Babache, měla by tam snad bejt nálepka na koncích.
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    CUJO: a je UV? nedivil bych se kdyby Mr. Babache pouzival takovy materialy. a jestli to opravdu nejsou tyhle, tak to tam mozna dela nejakej cech, ale ted nevim jakej :)
    CUJO
    CUJO --- ---
    Zdravicko...Vydim ze to tu nejak moc nezije. Chtel jsem se zeptat jestli jsi nekdo nekupoval Devilstick z 22.cz (http://www.22.cz/shop/detail/63/827/Devilstick-UV). Mel jsem dostat UV od Mr. Babachy, a misto toho jsem dostal cosi neznamyho oblepenyho obyc darkovaci folii, za stejnou cenu. Nevite nekdo nahodou vyrobce tady techto Devilsticku uz sem to projizdel nekolikrat a vyrobce by me zajmal. Tak jestli nekdo byste vedel zkuste mi pisnout. peace
    CUJO
    CUJO --- ---
    YouTube - Old Improvised devil stick routine
    http://www.youtube.com/watch?v=t5OxpAhzsJA
    CUJO
    CUJO --- ---
    CUJO
    CUJO --- ---
    jj ja vim je to hruza....ale docela ji to slo :)
    ATRON
    ATRON --- ---
    Heeeej CUJO tak to si mě teda rosekal timdle, takovou disko princeznu sem nečekal :D Kdyby tam takhle házel nějakej týpek, tak to po půl minutě vypnu, ale takhle ne... :D
    CUJO
    CUJO --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam