• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATRONFlowerstick >>> triky a vše o něm < < Devilstick
    NIHIL23
    NIHIL23 --- ---
    CUJO: No ty kráso... Jsem nějak out.. Stydim se:))))
    CUJO
    CUJO --- ---
    NIHIL23: Sak i flowerStick jse da koupit na Fire. Viz.: http://www.firetoys.co.uk/juggling/fire_flower_sticks.html
    NIHIL23
    NIHIL23 --- ---
    Pěkně jste to tu probudili k životu:))
    Ale jsem asi nějak out- luna stiky a podobně jsem nikdy neviděl ani nedržel v ruce...
    A můj názor: radši mám devil sticky. Pěkně večer zapálit a tradá:)
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    JARDAK: aspon se diskutuje neco o cem muzu nakej blabol napsat :D
    CUJO
    CUJO --- ---
    Docela je dulezity co koho aj bavi. Devil je od Floweru dost rychlejsi a nekomu to nemusi pasovat, protoze ma raci pomalejsi triky, ja osobne mam raci flower lepe jse snim manipuluje.
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    JARDAK: Jéé, hračky na motůrek, kde kde?
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    SKA_DAM: pravda, vzdycky to rozpoutam ja :)

BARAN_: jako je to fakt, ale zase to nemuze jit do extremu kdy to bude mit moturek a bude se to tocit samo - prehanim
    (viz. ty novy kontaktni zonglersky hracky)
    SKA_DAM
    SKA_DAM --- ---
    baví mě to tu:) když si člověk projede historii tak vždycky dlouho dlouho nic pak se pohádáme o devil vs. flower pak nic a pak zase:D
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    pripadne mi uplna blbost se vubec bavit o devilu nebo flowersticku.. A taky jak kdyby si sportovec, co sportoval pred 50ti lety stezoval, ze nebyli takovy tenisky a presny casomiry a ze on mohl byt nejlepsi, kdyby tohle mel... Kuzelky jsou taky vyrobeny do tvaru, kdy maji lepsi rotaci atd a i tak se vyviji flower, aby mel lepsi vlastnosti a vic moznosti. Klidne bych delal z devilstickama, ale delam s flowerstickama (resp. lunastixama), protoze se mi vic libi nez devilstick, co vypada jak dva spojeny robertky :)
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    SKA_DAM: to je spatnej priklad. protoze tocit flowera a devila je uplne jinej level obtiznosti a jsou to v podstate stejny hracky. nemluvim o trikach kdy se handstick zasekava o ten konec atd. zeano..
    SKA_DAM
    SKA_DAM --- ---
    ATRON: hele hlavne doufam že si nepochopil to co sem psal jako zlehčování tvého umění, to ne to bych nerad, fakt respekt. Jen třeba ja točil vždycky jen s "dřevákama" a v momentě když sem přišli tyhle ostatní sem toho vlastně nechal.

Jinak ted mam ty babu a celkem si užívam co to na těch hulkách dělá(skoro samo:)

JARDAK:
    Nemysím Devil - Flower, je asi jako míčky - kruhy. S míčkama dou triky co s kruhama ne a obráceně, přitom obě hračky se vlaste házej do vzduchu. Devil a flower se držej mezi hůlkama ale stejné hračky to nejsou.

chápu že ale každej to vidí jinak aspon se tu o něčem bavíme a neni to tu mrtví:)
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    vubec, sticky vzdycky byly devilsticky, proste zadny trasne. kdyz to porovnas, tak musis dojit k zaveru ze s devilama to bude o dost tezsi :)
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    ATRON: moc pekny! A ten posledni trik za tema zadama je fakt paradni ;-)
    ATRON
    ATRON --- ---
    Snad si nemyslíš, že jsem se tohle naučil za rok :D Začínal sem před 7 lety s nejobyčejnějšíma stickama. dřevo-izolačka...
    Ale točení s kvalitnějším náčiním rozhodně nevidim jako podvod.
    To by pak mohl bejt taky podvod, že jíš příborem a ne rukama, jako za starejch časů :D
    SKA_DAM
    SKA_DAM --- ---
    ATRON: ty sticky, my old skůláci sme dělaky flowersticky před 9 lety to byl proste jen dřevěnej a ne žádný "babu" luna" či podobný kreatury.. to už prostě neni flower ale uplně jiná hračka.. skus si vzít dřeváky a sjet tohle tvoje kombo;)
    ATRON
    ATRON --- ---
    co je podvod?
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    stejne je to podvod! :)
    SKA_DAM
    SKA_DAM --- ---
    ATRON: jo taky je miluju, možná víc než luny jak sou tenký tak sou dobrý;)
    ATRON
    ATRON --- ---
    Díky :) JJ sou to Babu sticky - zatim nejlepší co sem měl v ruce (když nepočítám lunastick)..
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    ATRON: ten posledni trik za zadama je libovej
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam