• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATRONFlowerstick >>> triky a vše o něm < < Devilstick
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    házíte tu někdo i s devilama? nebo to je jen auditko striktně o flowrech?
    ATRON
    ATRON --- ---
    luna jsou moc lehký, takže když fouká, neni radno házet moc vysoko :D
    SKA_DAM
    SKA_DAM --- ---
    ATRON: zkus zalistovat v historii, vždycky tak jednou za pár měsícu se to tu řeší:)
    ATRON
    ATRON --- ---
    DEVIL: Já ne díky... Mám BABU sticky a jsem s nima naprosto spokojenej. Lunastix jsem zkoušel jen chvíli, ale myslim, že BABU je lepší :)
    Nebo jako v čem vidíte tu největší výhodu lunasticků?
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    Tady se to teda rozjela. Bylo toho tak moc, ze jsem byl skoro zhnilej to vsechno cist :) Taky delam se dvema a mam lunastixy, jak uz psal DEVIL. Ikdyz posledni dobou to nak zanedbavam a venuju se mickum a tak, ale jak zacne venku pocasi, tak to zacne..
    Jinak nepremysleli ste nekdo nad crystal stixama? Ale do lunastixu bych mozna taky znovu sel
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    CUJO: tak hele ja to vychytal. v dobe krize nekdy druha pule 2008 sem kupoval kdyz byl dolar asi 16-17kc. ja uz nevim kolik to stalo, ale prislo mi to dostatecne nepodstatna castka...
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    ATRON: tak točim na obou rukách akorát u mě bude problém obě ruce najednou uhlídat.. no pak to v létě skusim vid .)

CUJO: nejlepší jsou dělaný.. ,)
    ATRON
    ATRON --- ---
    LAKSYMO: Já jsem se nejdřív naučil dokonale točit vrtuli s pravačkou (se zavřenejma očima) a pak jsem do toho začal nahazovat stick na levačku, kde jsem dělal jednoduchý rotace. No a pak je dobrý trénovat synchronizovaně na každý ruce stejný pohyby...
    CUJO
    CUJO --- ---
    DEVIL: Na kolik to tak vychazi, ty lunasticky?? Taky bych chtel v nejblizsi dobe objednat, ale premyslim ze objednam z firetoys.com
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    ja teda tocim se dvema, ale zatim to teda chce este par let treninku. delam vyhozy jednou, druhou, popr. oba najednou, obcas prohodim oba sticky do druhy ruky, menim ruzne smer a nekdy se mi povede pod jednu pod nohou. je pravda ze teda moc necvicim pravidelne, ale az bude leto... sem teda z prahy samo, ze ;)

videl sem baranovo video na netu se dvema a umim trochu hur nez on. mam taky lunastixy.

za cas bych chtel ale vobjednat dalsi asi a vic jich - z lunastix stranky. pridal by se nekdo?
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    atron_ mno ztm jsem se k tomu nedostal, ale s levačkou docela dost cvičim, protože je fakt oproti druhý ruce dost chromá.

nějakej fígl do začátku znáte? jakože nejdřív zkoušet na obou rukách jednoduchý věci nebo tak něco?

ATRON
    ATRON --- ---
    SKA_DAM: jojo, stojí to za ty hodiny tréninku :-) Máš nějaké videjko?
    SKA_DAM
    SKA_DAM --- ---
    ATRON: já, je to kumšt ale stojí to za to.
    ATRON
    ATRON --- ---
    No jo :) Nejdřív jsem si myslel, že to nikdy nezvládnu, ale ono to je fakt jen o cviku a o pohybový paměti...
    Ale levačka je pořád celkem chromá :( Doporučuju začít ji procvičovat i v běžném životě..
    CUJO
    CUJO --- ---
    ATRON: To jsi myslim ze moc lidi tady nebude, sam to neumim, ty umis ze dvouma?
    ATRON
    ATRON --- ---
    Kdo tady točí s dvouma flowerama?
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    devil. jojo souhlas.. sem ho tu objevil a nic se tu neděje ./
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    hele, klub o stickach...trochu to tu pomrelo ale
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    zdravim,
    koukal jsem ted na www.lunastix.com na na odkazu http://lunastix.com/lunastix/control/advanced-tricks jsou hovadacky triky. Treba "ADILL WAM" je genialni. Je na prehrani potreba quicktime... tak kdyztak kouknete
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam