• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATRONFlowerstick >>> triky a vše o něm < < Devilstick
    Vaše začátky. Tipy pro začátečníky
    Triky - popis a komentáře. Haluze a úrazy
    Specialitky... točení na neobvyklých místech, hromadné točky atd.
    rozbalit záhlaví
    ATRON
    ATRON --- ---
    LAKSYMO: Já jsem se nejdřív naučil dokonale točit vrtuli s pravačkou (se zavřenejma očima) a pak jsem do toho začal nahazovat stick na levačku, kde jsem dělal jednoduchý rotace. No a pak je dobrý trénovat synchronizovaně na každý ruce stejný pohyby...
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    atron_ mno ztm jsem se k tomu nedostal, ale s levačkou docela dost cvičim, protože je fakt oproti druhý ruce dost chromá.

nějakej fígl do začátku znáte? jakože nejdřív zkoušet na obou rukách jednoduchý věci nebo tak něco?

ATRON
    ATRON --- ---
    SKA_DAM: jojo, stojí to za ty hodiny tréninku :-) Máš nějaké videjko?
    SKA_DAM
    SKA_DAM --- ---
    ATRON: já, je to kumšt ale stojí to za to.
    ATRON
    ATRON --- ---
    No jo :) Nejdřív jsem si myslel, že to nikdy nezvládnu, ale ono to je fakt jen o cviku a o pohybový paměti...
    Ale levačka je pořád celkem chromá :( Doporučuju začít ji procvičovat i v běžném životě..
    CUJO
    CUJO --- ---
    ATRON: To jsi myslim ze moc lidi tady nebude, sam to neumim, ty umis ze dvouma?
    ATRON
    ATRON --- ---
    Kdo tady točí s dvouma flowerama?
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    devil. jojo souhlas.. sem ho tu objevil a nic se tu neděje ./
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    hele, klub o stickach...trochu to tu pomrelo ale
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    zdravim,
    koukal jsem ted na www.lunastix.com na na odkazu http://lunastix.com/lunastix/control/advanced-tricks jsou hovadacky triky. Treba "ADILL WAM" je genialni. Je na prehrani potreba quicktime... tak kdyztak kouknete
    NIHIL23
    NIHIL23 --- ---
    MYSHE: Že jo:)) Škoda, že je mám teď na zimu:( Bych jel za slunkem asi si zaházet:)
    MYSHE
    MYSHE --- ---
    NIHIL23: to se nezapomíná, to máš jak s jízdou na kole :)
    NIHIL23
    NIHIL23 --- ---
    tak se mi dostali do rukouu po dlouhé době flowersticky a ani jsem netušil, že mi to ještě půjde:)
    ATRON
    ATRON --- ---
    pěkný :D to si dělal sám?
    SKA_DAM
    SKA_DAM --- ---
    CUJO
    CUJO --- ---
    BARAN_: jj ja vim jak jse to dela kamos jsi udelal sam Firestick a je fakt super, myslim jsi ze kupovat treba z 22 fire je zbytecny, nejlepsi je jsi to udelat sam, neni to vubec tezky.
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    CUJO: mam fotky od jedne slecny z nake tramtarie z jinyho statu, ktera to valila dost dobre s firestickem. Kdyztak ti muzu poslat fotky a podle toho si to muzes udelat a usetrit.. staci hlinikova tycka do ktere das drevenou kulatinu nebo proste jinou nehorlavou tycku
    CUJO
    CUJO --- ---
    BARAN_: Osobne casem planuji koupit. Ale u nas co vim tak to nikde neni a zte Anglie je to drahy to chce aby jsi objednalo vic lidi.
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    CUJO: Mel jsem neco takovyho vyrobenyho, ale nebylo to uplne ono.. Lepsi je, kdyz si na kevlar date nejaky retezy jako imitace trasni. Chce to ale dobre vyvazit aby to nebylo moc tezky a pomaly
    NIHIL23
    NIHIL23 --- ---
    CUJO: No ty kráso... Jsem nějak out.. Stydim se:))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam