• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATRONFlowerstick >>> triky a vše o něm < < Devilstick
    CUJO
    CUJO --- ---
    Ty jo kamos pouziva jeste neco ale ted jsi nemuzu vzpomenout co to je, ale hned jak ho uvidim tak se zeptam, byli to nejake zbytky gumy slisovane. ale nv presne, ale poptam se.
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    CUJO: tak tak. moje sou z duše od kola a tahaj jak blázni. i s třásněma a sou krásně lehký akorát. idkyž větší vítr to samo rozhodí..
    MYSHE
    MYSHE --- ---
    CUJO: píchlou zrovna žádnou nemám a připadá mi zbytečný kvůli tomu ničit zdravou duši:)
    myslel jsem jestli se třeba neprodávají nějaký pláty gumy v nějakym menším měřítku:) ale nějak mně nenapadá k čemu by to kdo potřeboval a ani kde to třeba hledat :D
    CUJO
    CUJO --- ---
    MYSHE: pouziva se duse s kola, kamos to puziva a je to dobry
    MYSHE
    MYSHE --- ---
    BARAN_: prosimtě z čeho že jsi dělal ty třásně? z kůže? potřebuju si udělat nový ke dvěma flowerům a tak přemýšlim co zvolit za materiál.. myslel jsem spíš na nějakou gumu:)
    btw jako speciální neklouzavej povrch používám normální elektrikářskou pásku a vyhovuje mi to :)
    CUJO
    CUJO --- ---
    BARAN_: Musim jse pustit do realizace, ale myslimm jsi ze to bude problem, kdyz jsem rek v Baumaxu ze chcu Buzirku, tak ani nevedel co to je.
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    ono by na tom celkem nic nebylo je udelat, ale je problem v tom, ze maji takovej specialni neklouzavej povrch (buzirku), kterej asi tezko sezenes. Jedine pouzit normalni buzirku z handsticku, ktery koupis normalne na zongluj.cz.. Jinak tam je nejaka plastova tycka jako stred a trasne jsou z kuze, coz neni vubec problem udelat. Sam mam svoje lunastixy s novyma trasnema, co jsem si vyrobil, protoze po case se mi zacali ty puvodni vytrhavat.
    CUJO
    CUJO --- ---
    LAKSYMO: To je pravda ale uz jsem prolez hodne stranek s lunastickama a vsude je cena +- stejna. Pokud se nenajde nekdo kdo to umi udelat a neudela to levnejsi tak mi nezbiva nic jineho nez se s cenou smirit:(
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    CUJO: klikal sem na ten co házel DEVIL.. levnější sem nehledal. ale i 800,- je dost
    CUJO
    CUJO --- ---
    LAKSYMO: 1500 nestoji lunastix.... Koupis i za 800,-
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    ATRON: nepustim, protože ty co mám mi vyhovujou docela dost. navíc s flowrama už moc často neházim spíš s devilama. navíc beztoho abych je měl v ruce a trochu se na ně podíval co je na nich tak světobornýho, že vyjdou na 1500,- , se to ani nedá udělat.. obrázek je málo :)
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    DEVIL: No ty si me taky nahlodal :) Rikal jsem si furt, ze me staci ty moje stary lunastixy, ale jak jsem se dival na ty novy, tak me to zas chytlo. Takze az budes nak rozhodlej koupit a pokud se k nam jeste nekdo prida, tak dej vedet a mozna bych sel do toho taky
    ATRON
    ATRON --- ---
    LAKSYMO: Tak se do toho pustíš? Dej teda dyžtak vědět jak to dopadlo :) Já chci v létě zkusit vyrobit flowerstick, jen tak...
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    CUJO: no hele koukal jsem jen na obrázky a jestli tam není nějaká vyloženě vyfikundace, tak by to nemusel být problém.. a tou vyfikundací myslim třeba carbonový díly, svítící třásně atp..
    CUJO
    CUJO --- ---
    LAKSYMO: Umis udelat lunastick???
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    no ja prave nechci nijak dlouhy. sem zvyklej na tech 64 a zda se mi dostacujici. i kdyz nevim. nahlodal si me. mozna vemu jedny ty mastry misto druhejch equinoxu. jedny uz beztak mam. ja taky este pockam...tak na konci brezna objednam aby dorazily do leta. trvalo to skoro mesic jinak....
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    DEVIL: ja zatim nevim, mozna bych do paru glow in the dark sel, ale spis tak za mesic, ted asi ne.. kdy to chces kupovat? Jinak ty equinox a wizard jsou kratsi jak mastery, ale to snad vis :)
    ATRON
    ATRON --- ---
    DEVIL: Já zatim ne, dík za nabídku.. Ten Equinox bude luxusní! :-)
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    http://www.lunastix.com/lunastix/control/product/~product_id=EQUINOX
    asi si objednam dva pary tadytech a dva pary wizardu... tak kdo by nejak chtel prifarit, tak...
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    ja chci z lunastix.org nebo neco podobnyho. primo od vyrobce snad
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam