• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATRONFlowerstick >>> triky a vše o něm < < Devilstick
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    CUJO: no hele koukal jsem jen na obrázky a jestli tam není nějaká vyloženě vyfikundace, tak by to nemusel být problém.. a tou vyfikundací myslim třeba carbonový díly, svítící třásně atp..
    CUJO
    CUJO --- ---
    LAKSYMO: Umis udelat lunastick???
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    no ja prave nechci nijak dlouhy. sem zvyklej na tech 64 a zda se mi dostacujici. i kdyz nevim. nahlodal si me. mozna vemu jedny ty mastry misto druhejch equinoxu. jedny uz beztak mam. ja taky este pockam...tak na konci brezna objednam aby dorazily do leta. trvalo to skoro mesic jinak....
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    DEVIL: ja zatim nevim, mozna bych do paru glow in the dark sel, ale spis tak za mesic, ted asi ne.. kdy to chces kupovat? Jinak ty equinox a wizard jsou kratsi jak mastery, ale to snad vis :)
    ATRON
    ATRON --- ---
    DEVIL: Já zatim ne, dík za nabídku.. Ten Equinox bude luxusní! :-)
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    http://www.lunastix.com/lunastix/control/product/~product_id=EQUINOX
    asi si objednam dva pary tadytech a dva pary wizardu... tak kdo by nejak chtel prifarit, tak...
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    ja chci z lunastix.org nebo neco podobnyho. primo od vyrobce snad
    MYSHE
    MYSHE --- ---
    z jaký stránky že to chcete objednávat? potřebuju nový tak bych se možná přidal :)
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    házíte tu někdo i s devilama? nebo to je jen auditko striktně o flowrech?
    ATRON
    ATRON --- ---
    luna jsou moc lehký, takže když fouká, neni radno házet moc vysoko :D
    SKA_DAM
    SKA_DAM --- ---
    ATRON: zkus zalistovat v historii, vždycky tak jednou za pár měsícu se to tu řeší:)
    ATRON
    ATRON --- ---
    DEVIL: Já ne díky... Mám BABU sticky a jsem s nima naprosto spokojenej. Lunastix jsem zkoušel jen chvíli, ale myslim, že BABU je lepší :)
    Nebo jako v čem vidíte tu největší výhodu lunasticků?
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    Tady se to teda rozjela. Bylo toho tak moc, ze jsem byl skoro zhnilej to vsechno cist :) Taky delam se dvema a mam lunastixy, jak uz psal DEVIL. Ikdyz posledni dobou to nak zanedbavam a venuju se mickum a tak, ale jak zacne venku pocasi, tak to zacne..
    Jinak nepremysleli ste nekdo nad crystal stixama? Ale do lunastixu bych mozna taky znovu sel
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    CUJO: tak hele ja to vychytal. v dobe krize nekdy druha pule 2008 sem kupoval kdyz byl dolar asi 16-17kc. ja uz nevim kolik to stalo, ale prislo mi to dostatecne nepodstatna castka...
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    ATRON: tak točim na obou rukách akorát u mě bude problém obě ruce najednou uhlídat.. no pak to v létě skusim vid .)

CUJO: nejlepší jsou dělaný.. ,)
    ATRON
    ATRON --- ---
    LAKSYMO: Já jsem se nejdřív naučil dokonale točit vrtuli s pravačkou (se zavřenejma očima) a pak jsem do toho začal nahazovat stick na levačku, kde jsem dělal jednoduchý rotace. No a pak je dobrý trénovat synchronizovaně na každý ruce stejný pohyby...
    CUJO
    CUJO --- ---
    DEVIL: Na kolik to tak vychazi, ty lunasticky?? Taky bych chtel v nejblizsi dobe objednat, ale premyslim ze objednam z firetoys.com
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    ja teda tocim se dvema, ale zatim to teda chce este par let treninku. delam vyhozy jednou, druhou, popr. oba najednou, obcas prohodim oba sticky do druhy ruky, menim ruzne smer a nekdy se mi povede pod jednu pod nohou. je pravda ze teda moc necvicim pravidelne, ale az bude leto... sem teda z prahy samo, ze ;)

videl sem baranovo video na netu se dvema a umim trochu hur nez on. mam taky lunastixy.

za cas bych chtel ale vobjednat dalsi asi a vic jich - z lunastix stranky. pridal by se nekdo?
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    atron_ mno ztm jsem se k tomu nedostal, ale s levačkou docela dost cvičim, protože je fakt oproti druhý ruce dost chromá.

nějakej fígl do začátku znáte? jakože nejdřív zkoušet na obou rukách jednoduchý věci nebo tak něco?

ATRON
    ATRON --- ---
    SKA_DAM: jojo, stojí to za ty hodiny tréninku :-) Máš nějaké videjko?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam