• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATRONFlowerstick >>> triky a vše o něm < < Devilstick
    ATRON
    ATRON --- ---
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    dyžtak pošta, ať to tu neni zapráskaný
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    CHOTOUCHOVAK: ja bych taky sel do dvou glow in the dark orange, jestli objednavas i tyto. ? Ted hned ale ne
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    CHOTOUCHOVAK: a jaky presne doma mas? ja bych chtel prave koupit dva a dva pary. premejslel sem ale taky ze bych jich vzal hodne, abych pak mohl jen vyndat z kumbalu novy, kdyby neco nebo tak...
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    Ono, když toho beru víc, vyjde to i s poštovnym líp než po dvou kusech.
    CUJO
    CUJO --- ---
    CHOTOUCHOVAK: A ty to stama dokazes sehnat? Nejak bez postovnyho? Nebo jak?
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    CUJO: No nejlepší popis je tady ;-)

http://www.lunastix.com/lunastix/control/main
    CUJO
    CUJO --- ---
    CHOTOUCHOVAK: A mas neco na vyber? To jsou domaci za 800?? Nebo to s nekama kupujes? Jestli jsou vpohode tak azbudu mit kes na vic tak bych si kopil ale napis nejaky popis.
    CUJO
    CUJO --- ---
    Kdyz uz jsme u tech devilu nenasel by jste tady nejaky stolar ci truhlar s okoli Zlina?
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    jak se tak rika, jinej kraj jinej mrav. kazdej svyho stesti strujcem...atd. znas tetu katerinu
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    DEVIL: každej to má hozený jinak. taky sem si firedevily koupil. holt nemám soustruh abych si udělal konickou tyč. ale nechápu to tvoje opovrhování diy sticků. všechno má svý pro a proti.. a když není zprasená rovnováha tak jsou imho v pohodě a konkurenceschopný ke všem prodávanejm :)
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    co se mi tu snazite jako vysvetlit? ja se tu nikoho na nic neptal. jestli se tu chcete hrdinne placat po zadech a dokazovat jaky ste pankaci (nebo jen tuze velci/ke socinky/za gros kudly) a ze si to vyrobite sami a kreativita a podobny mrdky, tak na me nic takovy neplati a vubec me to nezajima.
    ja si stojim za tvrzenim, ze jestli nekdo prodava hotovy, praxi odzkouseny a osvedceny produkty, jakejma holt profi flowersticky od babache ci lunastixy a jiny jsou, tak ten kdo se snazi byt o neco sveho, je proste ze svy podstaty zpatecnik. to je muj nazor a stojim si za nim.

a nemusite bejt zadny profici. taky sem rekreacni tocic, ale mam rad, kdyz mi proste veci fungujou. proto proste radsi objednam neco, s cim sem spokojenej a funguje to, nez abych se crcal doma na kolene s nakym levnym siditkem, ze kteryho bych byl zpruzenej, ze moc klouze nebo z nej litaj cucky.
    doufam ze me nyni chapete.
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    MYSHE: jj ale obecně to bylo o všech diy stickách.. ale jestli se mýlim tak prosim.. jinak vcelku dobrá a trvanlivá se mi osvědčila páska na hokejky. taková ta textilová.
    MYSHE
    MYSHE --- ---
    LAKSYMO: Myslím, že devil mluvil o té pásce, ne o gumě z duše.. ;)
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    Jo a poštovný po ČR půl na půl. To znamená já 30,- Ty 30,-
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    DEVIL: človeče ty moje z duše od kola drží už asi 7 let. a neměnil bych. takže nevim co máš za problémy s opotřebením, ale asi je na místě je hledat jinde než v materiálu.. :)
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    kdyby jste někdo chtěl Lunastix, můžu dodat v podstatě ihned (záleží na modelu). Cena je cca 800,-....taky záleží na modelu.
    MYSHE
    MYSHE --- ---
    DEVIL: Já zase nechápu, jak se může někdo na takovou blbost vůbec zeptat:) neber si to osobně. Že by snaha o trošku samostatnosti? Použít trošku svého umu a šikovnosti? Neplatit ZBYTEČNĚ poměrně velký částky bůh ví komu? ;)
    Rychle opotřebí? Heleď neřekl bych, že se opotřebuje o moc rychleji než povrch, se kterým se flowery prodávají. Btw ty si asi kupuješ flowery každý měsíc nový viď, když ti vadí, že už nejsou jako nově koupený..
    CUJO
    CUJO --- ---
    DEVIL: Ja osobne proto, ze jeste nejsem zadny profik, a dost mi to pada. Taky jsem si koupil devil i flower s netu, a znicili se stejne, takze mi pride rozumnejsi rict nekomu kdo to udela levneji nez platit tezke penize s netu. A dalsi duvod je ze Lunasticks se u nas neda koupit, a sam kdybs kupoval ze zahranicnich stranek tak te to vyjde pekne draho.
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    ja teda nerozumim vasi snaze si neco stavet sami, kdyz se prodavaj osvedceny, vyvazeny a hotovy veci.
    uprgradoval sem onehda svuj starej flowerstick elektrikarskou paskou, protoze uz byl na hovno adhezni, a v podstate to totalne dokurvil. paska se rychle opotrebi, utrhava se a nikdy to neni, tak jak kdyz to koupite novy...

jinak uz chodim tocit ven, protoze se pocasi o hodne zlepsilo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam