• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATRONFlowerstick >>> triky a vše o něm < < Devilstick
    Vaše začátky. Tipy pro začátečníky
    Triky - popis a komentáře. Haluze a úrazy
    Specialitky... točení na neobvyklých místech, hromadné točky atd.
    rozbalit záhlaví
    CUJO
    CUJO --- ---
    CHOTOUCHOVAK: A mas neco na vyber? To jsou domaci za 800?? Nebo to s nekama kupujes? Jestli jsou vpohode tak azbudu mit kes na vic tak bych si kopil ale napis nejaky popis.
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    kdyby jste někdo chtěl Lunastix, můžu dodat v podstatě ihned (záleží na modelu). Cena je cca 800,-....taky záleží na modelu.
    MYSHE
    MYSHE --- ---
    DEVIL: Já zase nechápu, jak se může někdo na takovou blbost vůbec zeptat:) neber si to osobně. Že by snaha o trošku samostatnosti? Použít trošku svého umu a šikovnosti? Neplatit ZBYTEČNĚ poměrně velký částky bůh ví komu? ;)
    Rychle opotřebí? Heleď neřekl bych, že se opotřebuje o moc rychleji než povrch, se kterým se flowery prodávají. Btw ty si asi kupuješ flowery každý měsíc nový viď, když ti vadí, že už nejsou jako nově koupený..
    CUJO
    CUJO --- ---
    DEVIL: Ja osobne proto, ze jeste nejsem zadny profik, a dost mi to pada. Taky jsem si koupil devil i flower s netu, a znicili se stejne, takze mi pride rozumnejsi rict nekomu kdo to udela levneji nez platit tezke penize s netu. A dalsi duvod je ze Lunasticks se u nas neda koupit, a sam kdybs kupoval ze zahranicnich stranek tak te to vyjde pekne draho.
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    ja teda nerozumim vasi snaze si neco stavet sami, kdyz se prodavaj osvedceny, vyvazeny a hotovy veci.
    uprgradoval sem onehda svuj starej flowerstick elektrikarskou paskou, protoze uz byl na hovno adhezni, a v podstate to totalne dokurvil. paska se rychle opotrebi, utrhava se a nikdy to neni, tak jak kdyz to koupite novy...

jinak uz chodim tocit ven, protoze se pocasi o hodne zlepsilo
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    gumu maj v http://www.guma.cz - je to ve Stresovicich
    nechaval sem si tam napr. naskladnovat silikonovou buzirku jako se pouziva(la) na handsticky. typek poradi a rekne co muze sehnat.
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    tu gumu koupis v nakym kutilskym obchode nebo jak to nazvat. Ja jsem driv taky kupoval takovou gumu na metraz. Meli i v ruznych sirkach a tloustkach
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    MYSHE: jo, delal jsem je z kuze, kterou jsem koupil jako mensi ustrizky ve meste v jednom kramku. Dalo mi to ale problem nez jsem ji sehnal. Ale jak rikaji, da se udelat i z gumy, kterou koupis v domacich potrebach (teda aspon u nas to maji). Ty trasne je uplne jedno z ceho udelas, hlavne kdyz si to dobre vyvazis.
    Driv jsem mel taky sticky delany z duše ale prasilo to ruce, ale ucel to splnovalo dobre.
    CUJO
    CUJO --- ---
    Ty jo kamos pouziva jeste neco ale ted jsi nemuzu vzpomenout co to je, ale hned jak ho uvidim tak se zeptam, byli to nejake zbytky gumy slisovane. ale nv presne, ale poptam se.
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    CUJO: tak tak. moje sou z duše od kola a tahaj jak blázni. i s třásněma a sou krásně lehký akorát. idkyž větší vítr to samo rozhodí..
    MYSHE
    MYSHE --- ---
    CUJO: píchlou zrovna žádnou nemám a připadá mi zbytečný kvůli tomu ničit zdravou duši:)
    myslel jsem jestli se třeba neprodávají nějaký pláty gumy v nějakym menším měřítku:) ale nějak mně nenapadá k čemu by to kdo potřeboval a ani kde to třeba hledat :D
    CUJO
    CUJO --- ---
    MYSHE: pouziva se duse s kola, kamos to puziva a je to dobry
    MYSHE
    MYSHE --- ---
    BARAN_: prosimtě z čeho že jsi dělal ty třásně? z kůže? potřebuju si udělat nový ke dvěma flowerům a tak přemýšlim co zvolit za materiál.. myslel jsem spíš na nějakou gumu:)
    btw jako speciální neklouzavej povrch používám normální elektrikářskou pásku a vyhovuje mi to :)
    CUJO
    CUJO --- ---
    BARAN_: Musim jse pustit do realizace, ale myslimm jsi ze to bude problem, kdyz jsem rek v Baumaxu ze chcu Buzirku, tak ani nevedel co to je.
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    ono by na tom celkem nic nebylo je udelat, ale je problem v tom, ze maji takovej specialni neklouzavej povrch (buzirku), kterej asi tezko sezenes. Jedine pouzit normalni buzirku z handsticku, ktery koupis normalne na zongluj.cz.. Jinak tam je nejaka plastova tycka jako stred a trasne jsou z kuze, coz neni vubec problem udelat. Sam mam svoje lunastixy s novyma trasnema, co jsem si vyrobil, protoze po case se mi zacali ty puvodni vytrhavat.
    CUJO
    CUJO --- ---
    LAKSYMO: To je pravda ale uz jsem prolez hodne stranek s lunastickama a vsude je cena +- stejna. Pokud se nenajde nekdo kdo to umi udelat a neudela to levnejsi tak mi nezbiva nic jineho nez se s cenou smirit:(
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    CUJO: klikal sem na ten co házel DEVIL.. levnější sem nehledal. ale i 800,- je dost
    CUJO
    CUJO --- ---
    LAKSYMO: 1500 nestoji lunastix.... Koupis i za 800,-
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    ATRON: nepustim, protože ty co mám mi vyhovujou docela dost. navíc s flowrama už moc často neházim spíš s devilama. navíc beztoho abych je měl v ruce a trochu se na ně podíval co je na nich tak světobornýho, že vyjdou na 1500,- , se to ani nedá udělat.. obrázek je málo :)
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    DEVIL: No ty si me taky nahlodal :) Rikal jsem si furt, ze me staci ty moje stary lunastixy, ale jak jsem se dival na ty novy, tak me to zas chytlo. Takze az budes nak rozhodlej koupit a pokud se k nam jeste nekdo prida, tak dej vedet a mozna bych sel do toho taky
    ATRON
    ATRON --- ---
    LAKSYMO: Tak se do toho pustíš? Dej teda dyžtak vědět jak to dopadlo :) Já chci v létě zkusit vyrobit flowerstick, jen tak...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam