• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATRONFlowerstick >>> triky a vše o něm < < Devilstick
    Vaše začátky. Tipy pro začátečníky
    Triky - popis a komentáře. Haluze a úrazy
    Specialitky... točení na neobvyklých místech, hromadné točky atd.
    rozbalit záhlaví
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    DEVIL: nemám takový srovnání, ale co píšeš je dost rozumný. je to hodně o zvyku. třeba se mi jednou dostanou do ruky ty lunastix a změním názor. ale do tý doby mi přijde nějakej x stovek přes tisíc dost velkej úlet za sticky
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    LAKSYMO: no popravde...dovolim si jen napsat jednu takovou, mozna slabsi, analogii. i ten kdo uvari gulas pro nakou skupinu a posere ho, tak si stejne pochutnava, protoze vi, ze to varil a blabla...

tzn ze ne vse DYI se trpyti lip nez profi udelany lunastixy ci buhvi jakej produkt...
    drzel sem v ruce vcelku pekne udelany sticky, ale tocilo se s nima na mrdku, kdyz je srovnam s klasickejma flowerama, ktery sem kupoval. ten clovek se taky holedbal, jaky nejsou suprovy, kdyz si je stavel sam... ale jde o zvyk. kdyz ste zidi a holt si je udelate a pak si na ne zvyknete, pak je jasny ze tezko date zavdek necemu jinymu a nekdy i kvalitnejsimu, kdyz nemate primer.

jasny ze sou prodejci zongl. mrdek zmrdi, ale ne jinaci nez prodejci elektroniky ci lubrikantu...takze asi tak
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    CUJO: co neni může bejt. vše se dá udělat. já mám třeba jednoduchý flowry z duše od kola. a nedám na ně dopustit, měl sem třeba v ruce kupovqaný flovry a řek bych že byly horši..
    CUJO
    CUJO --- ---
    DEVIL: Zkrátka jsou to "zmrdi."
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    protoze je to minoritni market a moc se to neprodava, tak sou ceny vyssi, aby ty co se snazej obcas taky zakesovali...vis jak
    CUJO
    CUJO --- ---
    LAKSYMO: Jn to máš pravdu, Ale uděláš to doma sstejně jak ty kupovane? Ja co sem měl podomacku tak nikdy nebyli tak jak ty kupovane.
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    CUJO: nejsou drahý. nesmíš se jen bát si to udělat sám. holt když jim to lidi kupujou,, tak se pak nedá divit takovejm cenám.
    CUJO
    CUJO --- ---
    DEVIL: 70 Dolarů je poměrně dost. Proc kurna musí být věci na žonglování ak drahé?!
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    ja teda dokud si neudelam ten stick za tech 70 dolaru tak s tim svym zkurvenym se mi ani tocit nechce. je to takovej srac a ten kevlar na tom de do prdele jak svine... beztak je ta tycka uz kriva a zkurvena
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    jinak ted nevim kolik ani jak dlouhy retizky mam (dlouho jsem netocil s ohnem), chce to fakt vyzkouset a prijit na ten svuj ideal
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    LAKSYMO: dik za radu :D to jsem potreboval slyset
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    BBAN4N: hehe se mi to nějak překliklo :)

tak proč si ty zkušenosti nepředat vid, já bych byl rád kdyby mě na to někdo upozornil páč bych si nemusel vymejvat voko pomalu .)

BBAN4N: no hele nekupuj nějaký zěžký krávy heled. pak už stačí jen experimentovat, ubrat řetízek, přidat řetízek atp .)
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    snad tu velikost řetízků nějak odhadnu, kdo má zkušenost (BARAN :-) ) moh by dát tip :-) dík..
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    jj :-) ti movitější nepohrdnou ani sortimentem v dobrém zlatnictví :-)
    ATRON
    ATRON --- ---
    BBAN4N: v dobrym železářství si můžeš vybrat z více druhů a velikostí... ;-)
    ATRON
    ATRON --- ---
    LAKSYMO: tjn.. když sem točil prvně s ohněm, tak sem to pořádně vymáchal že aby to dlouho vydrželo a pak mi jen všichni děkovali, když sem to roztočil :D
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    to měla bejt asi zpráva pro mě, baran točí asi už dýl :-) dík za starostlivost :-)
    BARAN: kde koupím ty řetízky simtě? :-)
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    BARAN_: btw než začneš točit s ohněm. jakmile namočíš kevlar do petráku tak z něj "vycákej" přebytečnou tekutinu. jinak se ti stane jako mě, že sem poprví při prvnim protočení měl plný oko sajrajtu :)
    ATRON
    ATRON --- ---
    s nezapálenym firestickem je to taky kouda rozdíl oproti namočenýmu a hořícímu...
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    preci aby se to pomaleji tocilo...ten stejnej efekt jako ty mrdky na konci flowersticku
    NIHIL23
    NIHIL23 --- ---
    jen takovej dotaz...jakej ucel splnuji retizky na koncich tech firesticku?,
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam