• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATRONFlowerstick >>> triky a vše o něm < < Devilstick
    ATRON
    ATRON --- ---
    CDR: Tak ať ten strom "nerozsvítíš" víc, než je plánováno :D Na fotky jsem zvědav!
    CDR
    CDR --- ---
    JARDAK: cvičím to na vánoční rozsvícení stromu v jablonci, takže fotky budou .)
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    CDR: nemas fotku? ted si predstavuju jak ti rachejtle srsi ze zdola do obliceje :)
    CDR
    CDR --- ---
    včera jsem zkoušel poprvé improvizovaný pyrodevilstick, musím říci, že oproti ohni je to opravdu vyšší level. Po dlouhé době jsem cítil nefalšovaný adrenalin a vzrušení.
    CDR
    CDR --- ---
    SKA_DAM: pche, příště bude finále s devilstickem, tak jak to má být a natrhnu ti tvé pruhované triko .)
    SKA_DAM
    SKA_DAM --- ---
    Už se těším na příště až opět zkřížíme handsticky! ;)
    ATRON
    ATRON --- ---
    CDR: dobrá práce :)
    CDR
    CDR --- ---
    tak jenom menší shrnutí z proběhlé akce Juggling heroes v Mlékojedech.
    Proběhl flowerstick/devilstick workshop pod mým a Jonášovým vedením, tak pět lidí se připojilo. Paradoxně mi bylo vyčteno, že příliš preferuji devilstick (ano, preferuji .)
    Dále k mé spokojenosti se dalo dohromady 8 lidí na zápas v jolleysticku ( http://diaboloaflowerstick.wz.cz/jolleyst.htm ) , který jsem, ke svému překvapení, poprvé v životě nevyhrál.
    Mohu se samozřejmě obhajovat tím, že se nehrálo regulerně, neboť se hrálo s flowerstickem a nikoliv devilstickem.
    První místo uchvátil Adam Jarchovský z Bratří v tricku, druhý jsem byl já a o třetí a čtvrté místo se podělil Jardaak s Filipem (Circle Cirkus).
    Zkušenost to byla zajímavá, tuze jsme nechtěl prohrát a tak jsem při finálovém zápasu cedil pot, skřípal zuby a srdce mi tepalo v uších, nic nepomohlo :D
    Dokonce i klobouk jsem odhodil
    upozornění: následující fota nejsou vhodná pro děti a mládež :P

DEVIL
    DEVIL --- ---
    olol, tak tos to vzal za stejnej konec jako ja. jedny luny kratsi a jedny delsi....
    jen si se zasek na anno pred delsi dobou! ;)
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    CDR: proto už radši nekoukám na žádný žonglovací videa :-))

CDR: no když si vemu do pazoury svý stařičký flowery tak mi ta absence rotace spíš ze začátku vadí, jak je to lehký (váhově) a pomalejší , tak než se s tim žiju tak to vždy párkrát spadne..
    CDR
    CDR --- ---
    DEVIL: :D zvláštní, jak mám už zažitý devil, tak si rotaci okolo osy neuvědomuji a ani si neuvědomuji, jak stick stabilizuji, dělám to naprosto automaticky
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    ty retizky zabranujou otaceni podel svy osy, coz je asi nejdulezitejsi a nejsvinstejsi vlastnost sticku.
    ja mam dva lunastixy, ale sem linej chodit kazdej den drtit jako sem delal driv... hlavne sem si koupil battlefield 3 a armu 3
    CDR
    CDR --- ---
    co se týče firesticků... tadytoho hliníkovýho krasavce - údajně nezničitelného - jsme kamarádovi nechtě překopnul

CDR
    CDR --- ---
    DEVIL: trochu nechápu funkci těch řetízků, to má stabilizovat stejně jako střapce na floweru/lunastix?
    Jinak, ač flowerem apodob. lehce opovrhuji a zdá se mi to jako hračky pro děti, tak si chtě nechtě dva lepší chci pořídit, chci se dokopat ke dvoum devilům a zjistil jsem, že tohle musím začít trénovat s flowery...
    Jinak, na malém písečku v Jablonci se člověk nic nenaučí, jednooký mezi slepými králem - účast na hendicirku v Plzni a na žonglovačce na Bílé hoře mi notně srazila hřebínek a "decreasovala" mé ego a ukázala, že se mám kurva co učit... Což je i trochu hanba, když si vemu, že s tím šmrdlám přes 15 let :P
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    CDR: jj ten lunatix ma silikonovej povrch a kozeny strapce. prechoz s floweru z doby kamenny (ten drevenej s cernou gumou, potazenej elektrikarskejma barevnejma paskama) je absolutne epickej!
    dvojkonickej devilstick je ale docela haluz a lita strasne rychle a hlavne ta rotace, jak rikas.
    na vohen mam ten klasickej kovovej firestick. ted sem ale v kanade a postupne objednavam firesticky tyhle http://westcoastjuggling.net/store2/index.php?main_page=product_info&cPath=19_1&products_id=180 vypadaj hezky, ale jdou do prdele...
    p.s. ya man
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    CDR: já ho mám na každý akci ale málokdy se k tomu už dostanu :( ale když se někde sejdem tak proč ne :-)
    CDR
    CDR --- ---
    VLADDRACUL: začít učit! .)

DEVIL: zde trochu tápu, lunastix je "huňatější" flowerstick? Já osobně jsem začal ihned s devilstickem, co se týče ohně, po prvním rovném hliníkovém firesticku jsem přešel na firedevilstick s kónickým tvarem a u toho jsm zůstal. Vždy se musím smát, jak zkušene flowerstickaře vždy rozhodí nekontrolovatelná rotace devilsticku okolo své osy .))
    p.s. ehmm, CS, DEVILOID???

LAKSYMO: nekašlat na to, firstick vozím často s sebou na akce, mohli bychom zaházet....

Zvažuje někdo z vás účast na těch Juggling heroes? Asi si tam střihnu krom devilstick competition i devilstick workshop....
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    CDR: pár let házim s devil fire stickama ale nějak poslední dobou neni čas na tréning
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    CDR: ja sem devilstick zkousel. jde o zvyk. mit ho doma a zkouset to. prechod z lunastix na devilstick je trosku brutalni
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    CDR: Devilstick mam, jen jsem se jeste nedokopal k tomu se s nim zacit ucit :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam