• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATRONFlowerstick >>> triky a vše o něm < < Devilstick
    CDR
    CDR --- ---
    JARDAK: ano, firesticky jsou odlisne, ale budeme je sjednocovat. Velmi nerad prejdu zpet na rovny nekonicky firestick
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    CDR: zdá se mi, že máte váhově hodně odlišný sticky a ty nemůžeš stíhat protože máš ty těžší a pomalejší.
    CDR
    CDR --- ---
    oo, devilstick v nazvu .)


    DEVIL:

    PETEKKA:

    o to prave jde, delat neco jina skupina nedela. Vse je v progresuu, chce to skutecne jinaci jednodussi sadu triku a ono to pujde .)
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    presne, vydlabnete se na synchro, kazdej svy triky a pak se sejdete a prohazujte nekolikrat mezi sebou s casem na nakej kop nebo jinej mensi pokurv. lepsi mit taky podobny/stejny sticky.
    ATRON
    ATRON --- ---
    CDR: Tvl klobouk dolu! Celkově to je luxusní. Dobře se na to kouká a dle řevu ze záznamu se to velice líbilo i divákům ;-) Ta synchronizace jde s firestickem dost blbě no... chce to fakt nejjednodušší triky a perfektně se je naučit podle hudby. Zkusim najít taky nějaký synchra co jsme se pokoušeli se sasanašem.. :)
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    CDR: ahoj,vystoupení super! Pokud byste vystupovali každý zvlášť,bylo by to naprosto dokonalé vystoupení. Sesynchronizovat firesticky není žádná sranda a nadělá to nakonec víc škody než užitku. Jestli mohu něco doporučit, vystupujte každý zvlášť anebo spolu, ale každej si jeďte svoje tríčky:) Za hudbu dávám Sasanášovi plus,)
    CDR
    CDR --- ---
    no.. zde slíbené video... Dávám to sem nerad, ale nedá se nic dělat, sliby se mají plnit... Vánoční vystoupení naší crew FireshowJBC, šestnáctiminutové video. V čase 7:48 začíná firestickové synchro. Hrubě s emi to nevydařilo, 6 x pádů :( Nutno podotknout, že když dávám sestavu sám, jsem zvyklý na bezchybné vystoupení bez jediného pádu, tohle mi dost rozhodilo sandál. Jiank, ten teplej song na podkladu vybral Jonáš, můj firestickový partner, nyx ID Sasanas. V čase 13:41 nastupuji s pyrostickem .)

    Fireshow JBC - 1.12.2013 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=MC0Tzg-2-pg
    ATRON
    ATRON --- ---
    CDR: Nemyslím si, že bych byl tak moc naskillovaný, ale díky.. :)
    Jinak bych ti chtěl ještě poděkovat za tu zkušenost s pyrostickem - nečekal jsem tak dobrou ovladatelnost. Vlastně jsi mě přivedl na myšlenku, že bych měl porovnat ovladatelnost flower-firesticku oproti devil-firesticku. Nakonec - už plánuju i nákup devilsticku :) Hlavně kvůli tréninku na firestick, ať už devil nebo flower. Další přínosná zkušenost pro mě byl tvůj workshop. Efektivní triky pro začátečníky bez zbytečnýho točení a házení. Tak by to mělo bejt... :)
    CDR
    CDR --- ---
    malý report z workshopu na plechárně...
    K mému workshopu se přidalo asi pět lidí. Atron je nehorázně naskillovaný, ale měl jsem radost, že i tak jsem ho obohatil o pár fintiček a triků.
    Na konci jsme zapálili firesticky, já mám teď inspiraci jak dělat fireball a Atron na oplátku vyzkoušel pyrostick, což je sice trochu nebezpečná kratochvíle, ale zároveň opravdu efektní podívaná.
    Konec hlášení!!
    P.S.ten BABU flowerstick je fakt výborný a musím si ho pořídit
    ZADUSKA
    ZADUSKA --- ---
    ahoj, na 21.12 hledáme zkušeného performera s firestickama či fire devilstickama na hostování do našeho vystoupení. Min za 1000,- finální částka je ještě v jednání.
    Praha cca 20:00

    Více pošta, díky moc!
    ATRON
    ATRON --- ---
    Street Flowerstick - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=yykaM74RBc0
    ATRON
    ATRON --- ---
    BASTOCH: Tyhle jsem taky chvíli používal, ale zdáli se mi špatně vyvážený. Na druhou stranu se s nimi výborně dělaly manuály a přilnavost byla taky slušná - viz One hand flowerstick na youtubu.
    BASTOCH
    BASTOCH --- ---
    s referencema na lunastixy souhlas - jinak mě ještě baví tyhle: http://firelovers.com/cs/flowersticky/202256-flowerstick-kickstick-gora.html# jsou rychlejší, ale suprově pruží a taky jsou celkem nezničitelný - učim s tim občas točit děcka a ty bavěj kicksticky asi nejvíc
    ATRON
    ATRON --- ---
    CDR: Počítám s tim no, tak snad mi do toho nic nevleze..
    CDR
    CDR --- ---
    laksymo, atron: dorazite v nedeli na plecharnu? povedu tam workshop, ale spis pro zacatecniky - obzvlaste kdyz umim tretinu co atron .)
    ale mohli bychom si zahazet a potocit s ohnem, vezmu i male fontany na pyrostick
    devil: ty jses daleko, ja vim .)
    CDR
    CDR --- ---
    ATRON: dobre .) mam co delat :P
    ATRON
    ATRON --- ---
    Vyštrachal jsem jedno starý videjko s mim prvnim Babu stickem. Vzpomínám si, že to bylo jako přesednout z trabanta do mercedesu :)
    Fast Flowerstick - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=IaMB3ScqQhY
    ATRON
    ATRON --- ---
    CDR: Ten flowerstick na fotu je Babu - asi nejlepší flower co jsem kdy měl. Přesně vyváženej, fantastická přilnavost a pevný třásně co se jen tak neomlátěj. Dřív stál fakt hodně ale teď se dá sehnat za 1100.

    DEVIL: Je to jak řikáš no - silikon is the best! A o těch lunastickách už taky dlouho přemejšlim. Měl jsem jednou tu čest vyzkoušet a je to fakt jiná liga. Nejvíc mě překvapila hmotnost, která ale zase může trochu vadit venku za větru.
    Nechce si je někdo taky objednat, že bychom se složili na dopravný? :)
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    prave ty lunastix maj super konce z kozenejch trasni a fakt sou hodne dobre ovladatelny. ty pokud mas zaklad z devilsticku, tak nas flowerstikare budes skladat do kapsy po prechodu na lunastix. to je totiz uplne jina dimenze toceni...
    CDR
    CDR --- ---
    já moc flowery nemusím, ale začínám je používat kvůli složitějším trikům , které s devilem nedávám. Trochu s emi otevírá nový svět a trochu mě to nasírá .))
    Hrozně moc se mi líbil a výborně se ovládal flowerstick, který měl na workshopu na flaming nights ondřej z kruhový paraboly. Tenounké tělo, pravděpodobně ze sklolaminátu, potažené silikonem, široká krempa a jemné husté gumové třásně. K tomu taktéž tenounké handsticky, opět silikon plus sklolaminát. perfektně držel a výborně se ovládal. Ale cena 1700 mě tedy opravdu zarazila :O
    výrobce neznám, na fotu jsou moje handsticky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam