• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    CHEVALIER:
    NELLAS:
    Pak to taky může bejt narážka na buddhistickou mantru. Případně na stejnojmennou písničku z alba Radio-Activity od Kraftwerk, ale to pochybuju.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CHEVALIER: Mně to připomíná výšivku Home sweet home.
    Třeba takovou...
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    Barevnému kódu rozumím. Ohm sťastný ohm a všechno dohromady nechápu.
    [ ZUZKAOU @ Vědecké vtipy ]
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Je v tom něco víc, než co je očividné a explicitní? Protože mi to teda nepřijde skoro vůbec vtipné na to, že to má víc jak 30 plusů.

    [ KENJIRO @ Textove ftipy - taky ste na modemu a vecne se opakujici obrazky vam kazi pozitek? /pouze cj, pripadne slovencina/ ]
    Do vojenské posádky v zapadlém skotském městečku přijde telegram: "Byl vyhlášen válečný stav. Okamžitě internujte všechny nepřátelské cizince."
    Za hodinu přijde na velitelství odpověď: "Internováni tři Francouzi, dva Němci, dva Američané, jeden Rus a jeden Japonec. Sdělte prosím, s kým bojujeme."
    LABORANTKA
    LABORANTKA --- ---
    mrdka
    CEAR
    CEAR --- ---
    RAINBOF: On asi každej aspoň trochu vtip si najde svýho příjemce... V jistý fázi mentálního vývoje člověka je třeba nahlas vyslovený (ve společnosti) slovo "mrdka" ten nejlepší druh vtipu :o) Tím nechci nikoho soudit, prostě každej má jinej vkus...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    RAINBOF: Jako zcela upřímně, když sem to viděl poprvé, tak sem se spíš tak uchechtnul. Chyba je někde venku.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    SALVATOR: no jenze ja to tak pochopil ale nejak posledni dobe asi sucharim ci co. nestacim zasnout cemu se nekdo dokaze smat.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    RAINBOF: Jak pro koho. Ale všeobecně asi platí, že vysvětlenej vtip přestává bejt vtipnej.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    CEAR: aha. tak to ale neni vtipny ne ?
    CEAR
    CEAR --- ---
    RAINBOF: Na prvním obrázku je imho super sexy ženská s kometářem "Omluvte mě, zatímco budu následovat tuto dívku. Navždy!" a na druhým obrázku má být názorná ilustrace toho, jak toto následování vypadá - bílá barva má evokovat proudy spermatu, který následovník trousí, zatímco dívku následuje.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    prosím vysvětlete mi toto ?
    [ SKYRAY @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE ]
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    SIRIEN: IMHO FATBOZZ nenarazel na tuto konkretni aplikaci TL;DR, ale na TL;DR obecne... tudiz bych tam tu souvislost nevidel. Coz je asi taky ten duvod, proc PRAASHEK zminil ty tvoje jistoty ;]
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SIRIEN: tl;dr
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    PRAASHEK: viz druhý odstavec SIRIEN

    Je to série vtipů mířených proti církvi kterých mám z atheistické komunity dobrou sbírku. Některé z nich se uchytily / mají původ v "normální" meme komunitě (4chan, 9gag), kde je ale známá i většina těch ostatních profláklých.
    Zrovna ono mnou postnuté meme je jedno z nejprofláklejších vůbec, paralelně k němu pak běžely různé vtipy z "evil pope"... série, řekněme. Určitě znáš, takový ten papež s démonickým výrazem, papež na dvojitém srovnávacím obrázku s imperátorem, papež chrlící z rukou blesky... tohle je taková poslední iterace. Syntéza, dalo by se říct.

    Samozřejmě, aby se místní osazenstvo posedlé kdovíčím nezbláznilo, nevím kdo to vytvořil jako první a nevidím mu do hlavy ani od něj nemám podepsané potvrzení výkladu, ono to stejně nejspíš kolovalo kdečím přes kdekoho, než se to dostalo do široké distribuce, nicméně ta návaznost je tam poměrně zřejmá a ta posloupnost z níž se to odvíjí taky - a s docela silnou jistotou můžu určitě říct aspoň to že kdo se v téhle kategorii vtipů orientuje, ten tam tu narážku jasně vidí.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    no já spíš narážel na tvou jistotu, že ten humor s papežem je zrovna narážka na ten vtip
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    PRAASHEK: chápu Tě, je to velmi uklidňující. Ostatně, názor lze případně změnit vždycky, tak proč se v mezičase obtěžovat nejistotou.

    Kromě toho, zrovna v tomhle případě mi jinak vcelku nezajímavá skutečnost, že se roky zajímám o problematiku víry, církví, atheismu, o fenomén New Atheist Movement a že zrovna teď náhodou připravuju přednášku o atheistickém humoru, takže prolézám všechna tematická fóra a hledám backgroundy půlky souvisejících vtipů mi navíc k tomu dodává poměrně svěží dojem studiem podložené jistoty.

    Vřele doporučuju k vyzkoušení, ani s Mastercard to nekoupíš ;)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SIRIEN: chtěl bych žít ve tvém světě plným poletujících jistot
    UNDERWORLD
    UNDERWORLD --- ---

    Chapu to jako ze maji sud s pivem a nikoho nenapadlo prinest kelimky, ale proc jsou tamna konci dva policajti?
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    Hlavně to je narážka na tenhle už otřepanej atheistickej vtip
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam