• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Co mě teda dost mrzí, že není v Avengeres a co by mohlo bejt zdrojem zajímavý situace je to, že Loki je matkou osminohýho koně (a otec tří dalších stvůr, ale to už tak zajímavý neni). Dokážu si představit, jak si z něj Stark kvůli tomu utahuje.
    FALCO
    FALCO --- ---
    SIRIEN: prednaska a mytologii sice pekna ale na vtipu to nic nepridava, proste dostal preventivni naloz, s timhle vysvetlenim si vystacim.
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---

    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    FALCO: Stručně: LOKI má stále něco za lubem, a Thor mu prostě rozbije hubu "jen tak preventivně" a zdůvodní to "Však ty víš za co!"
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    JOSE_MAT: Oi, máš pravdu, strašně se stydím :( Měl jsem za to že to je syn Ódina a nějaké ledové obryně, ale on ho fakt že jen adoptoval. (na svou obranu jen poznamenám, že Avengers jsem dával jako popkulturní odkaz, ne jako zdroj svých vědomostí)
    JOSE_MAT
    JOSE_MAT --- ---
    SIRIEN: jen doplnim, že Loki není syn Odina, ale syn obrů ... Odin ho adoptoval ... Loki taky má vést armádů demonů proti bohům při ragnaroku ... a když Loki zabil boha Baldra, kterýho všichni milovali, tak Lokiho za tres připoutali ke skále střevama jeho vlastního syna ... ono se to trochu rozchází s tím co prezentovali v Avengerech ;)
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    FALCO: zjednodušeně:

    Thór: Bůh ochránce, velkej, s kladivem. Mohli byste ho znát, je i ve filmech (dobře, je i v lepších filmech). Severský zastánce lidí (něco jako Dionýsos, Horus, Ježíš... zemřel a vstal z mrtvých za lidi atp.) Všeobecně takovej dobrák, ale ne zrovna intelektuál.

    Loki: "trickster", bůh lsti. Také byste ho mohli znát (tytéž filmy co výše) Nevlastní bratr Thora (syn Odina a nějaké štětky, znáte tyhle hlavní bohy, zasunou kde můžou), který ale žije "s rodinou". A jako správný nevlastní bratr je takový... víceznačný. Na jednu stranu to je obvykle Loki, kdo bohům zachraňuje prdel když někdo z nich vyrobí nějakej excelentní průser (třeba když prohrajou jeho nevlastní sestru Freyju ledovým obrům a způsobí tak hrozbu věčné zimy), na stranu druhou ale je sám zdrojem mnoha různých problémů a průšvihů, které pak bohové musí řešit.

    Zejména s Thórem je jeho vztah poněkud na ostří nože... někdy ho Thor naštvaně sráží kladivem, jindy zase škemrá o pomoc když se mu to kladivo ztratí...
    ...což je v moderní popkultuře samozřejmě vyšponované do extrému (opět viz např. ty filmy)


    Takže to rozhodně není vtip ve stylu "přijde medvěd a zmlátí zajíce", na druhou stranu chápu že pro někoho kdo severskou mytologii nezná to trochu ztrácí na pointě. Zkráceně viz THE_BALROG
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    Loki jako bůh lsti, sviňáren a podvodů je známý tím, že stále něco někomu provádí. Thor mu prostě naložil preventivně, mno.
    HURDA
    HURDA --- ---
    FALCO: Vtip sem nepochopil, ale po chvilce přemýšlení mě napadlo, že by to stejně mohlo být: přijde medvěd do hospody a zmlátí králíka, ten se zeptá "proč?", medvěd řekne "nevím, ale ty jo!"

    Thor asi předpokládá, že Loki něco provedl.
    HABEAL
    HABEAL --- ---
    FALCO: taky ne, zajímá mě taky vysvětlení... pokud neaké bude :)
    FALCO
    FALCO --- ---
    vubec nepobiram

    To si takhle jednou večer Loki chlastá medovinu v hospodě a výborně baví celou společnost, když se najednou rozrazí dveře a dovnitř vtrhne sněhová vánice. Všichni vzhlédnou a uvidí ve dveřích Thóra, chlap jak hora, samej sval... Thór vejde a hned co uvidí Lokiho se mu tvář stáhne do výrazu hrozného vzteku. Skočí k němu, cestou odhodí stůl, chytne Lokiho pod krkem, druhou rukou mu napálí takovou, že se Loki rozplácne o protější stěnu.
    Loki vstává, drží si ruku před obličejem, ze kterého mu teče záplava krve a vyděšeně se ptá: "Thóre? Proč? Za co?"
    Thór na něj chvíli nevraživě kouká, pak na něj ukáže prstem a říká: "Nevim, ale ty jo!.
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    MYSHAAK: Jedná se o fenomén tzv. glitch gif, gifů, které se v určitý okamžik prapodivně digitálně-analogově pokazí. To, žes to viděl hlavně u jedících lidí, je spíš náhoda.

    Po internetech jsou toho spousty, dají se vygooglit děsná zvěrstva.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    YNOR: ne. ale vubec se necapu.
    MYSHAAK
    MYSHAAK --- ---
    To už je několikátý .gif, kdy se lidi rozmáznou při požírání nějakýho jídla, nějak nechápu o co jde... Poradíte, please?
    YNOR
    YNOR --- ---
    RAINBOF: pokud znáš tohle a tu postavu obecně
    DJ Wich - Questions pt. 10 - Metrix - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=rEPSjrJ6U_U
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    YNOR: ?
    YNOR
    YNOR --- ---
    RAINBOF: všechno
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    posím co je na tomto vtipného ?
    http://www.youtube.com/watch?v=6T0huTbv5uE
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam