• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

    Pokud je ve vtipu dýmka, tak to není dýmka.

    Pokud se po vysvětlení nesmějete, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, jděte si stěžovat tam, kde jste jej našli, děkujeme.
    Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a vám se nezdá vtipný, věřte, že vaše problémy s vaším smyslem pro humor jsou váš problém, nikoliv problém lidí, kteří vám vtip vysvětlili.

    rozbalit záhlaví
    TERKA_ORANGE
    TERKA_ORANGE --- ---
    SALVATOR:

    "Jednou jsem v klubu kouřila kluka kterýmu se ne a ne postavit. Chtěla jsem s nim mít sex tak jsem se snažila jak jsem mohla ale když se nic nedělo ani po dvaceti minutách tak jsem se zeptala co se dějě. A on mi řekl že jsem úplná kráva a že když si ho neumim postavit tak si ho nezasloužim. Našla jsem jinýho a ten se mi podařil vykouřit uplně normálně. Nepolkla jsem to a nechala si to v puse. Netrvalo to dlouho a narazila jsem na toho kluka co mě seřval a plivla mu to do xichtu. Sice mě pak dost zbil ale stálo to za to. Takhle se na ně musí na hajzlíky."

    "Jednou jsem se smíchy počůrala. Aby si toho nikdo nevšiml, schválně jsem zakopla a co nejvíc jsem se vyválela v kaluži. Dodnes se mi kamarádi smějí, ale kdyby věděli, jak to bylo ve skutečnosti, smáli by se ještě víc."

    "Pamatuju si, jak jsme chtěly jít s kámoškou na koupaliště, ale oboum nám došlo, že máme hrozný bobry, asi tak půl hodiny jsme se tomu smály a nikam jsme nešly."

    "Když ležím pod dekou a prdnu si, strčím tam hlavu a zkoumám, jestli smrdím nebo ne."

    "Strašně se stydim za to, že když jsem měla "nouzi" vlezla jsem do postele s někym, kdo poslouchal a obdivoval Michala Davida."

    a plno dalsich ... hlavne tema sex, onanie, prdeni ...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Nahoďte někdo vzorek, nemám FB.
    KEEE
    KEEE --- ---
    PRAASHEK: ty přiznání jsou dost strašidelný... :o)
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    PRAASHEK: di na google, vygoogli si "přiznání holek", di na tu stránku přiznání, zaklikni "holky", di na tu facebookovou stránku a čti... zrovna jsem se odtamtud vrátil a musím říct, že moje aktuální pocity ten obrázek PLNĚ vystihuje.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SIRIEN: Tohle? To je část (mizerného) překladu "A Brief History Of Time" - dílka, které koluje na BBSkách, potažmo internetech už mnoho dekád. Jedna z verzí třeba zde; název samotný je pak vtipem na titul Hawkingovy knihy Stručná historie času (1988). Česká verze v podání Necyklopedie (rozšířená): http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Nejtragičtější_události_světových_dějin
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    SIRIEN: když jsme u toho, tak možná zpátky ke ztracené první části názvu klubu? Kdo znáte odkud je tohle?

    1770 n.l.
    Zastřelení tří lidí během Bostonského masakru zažehlo plamen revoluce. O 200 let později by zastřelení tří lidí v Bostonu bylo považováno za průměr pro sobotní noc.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    THX_1138: ve Venezuele je nějakej politickej bordel kolem voleb (někoho zvolili, ale další tvrděj, že vlastně nezvolili, on se vzteká že zvolili a že to je protiústavní, oni zase že falšuje volby, USA prohlásili, že ho neuznávaj... nebo tak něco, nevim, osobně mi to je dost ukradený) a TOOMIX nabyl dojmu, že to je hrozně důležitý a že o tom nikdo neinformuje, ať už protože a) to nikoho nezajímá (a podle něj by mělo), b) to je hrozná mediální konspirace (nejspíš sionistů z USA jako obvykle) nebo c) protože se všichni staraj o naprosto nezajímavý 3 mrtvoly v Bostonu, kvůli kterejm je celý USA vzhůru nohama.

    V podstatě má být "vtipné" to, že se ve Venezuele děje něco, co je skutečně (aspoň trochu) světově významné, ale nikoho to nezajímá, zatímco v Bostonu se děje v podstatě kulové, ale je kolem toho spousta povyku.

    Hm.
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    MIC:
    RAB1T: Diky, chemicky vzorce s v hlave ctu automaticky cesky, takze mi to nesecvaklo...
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    SUCZKER: ne prvni si objedna vodu, dhuhy H2O2(peroxid vodíku)
    MIC
    MIC --- ---
    SUCZKER: H2O2 tedy ne voda, ale peroxid
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---


    Foceno mobilem... vim z destilovana voda neni uplne to nejzdravejsi, ale je to jenom vyhrocena narazka na tohle, nebo v tom je jeste neco jinyho ??

    Diky za napady...
    ADITU
    ADITU --- ---
    JOSE_MAT: ach tak. diky.
    JOSE_MAT
    JOSE_MAT --- ---
    ADITU: možná stromky vysázený před vrata garáže?
    ADITU
    ADITU --- ---
    [ MYYYSHA @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE ] ? To prvni nechapu. Namserujete me nekdo...?
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    BOD: uznávám, že i jinak to je maximálně úsměvné, takže rozpitvané to už není vtipné vůbec, ale vzhledem k té angličtině bych řekl, že si z toho spíš někdo (nejspíš majitel v USA) dělal prostě a jednoduše prdel, než že by to někdo psal jako "návod" pro dětské vojáky...
    BOD
    BOD --- ---
    UNDERWORLD: je to přepínání módů střelby přepsaný pro pochopení neprof. vojáky bez základního vzdělání, v tom to neni moc vtipné, protože to bývaj často děti a to co je tam napsané (+ výměna munice) je jediné co je naučí, i díky tomu zemřou brzy a zbraň se předá dál
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    UNDERWORLD: pew - anglické (? - jedno z ?) citoslovce pro výstřel. +-[pjů]/[pchů] (nechce se mi hledat ty výslovnostní znaky, stejně je nikdo neumí číst...)
    takže asi něco jako kdybys tam v češtině napsal "žádné puf / puf / puf puf puf" (případně bum, nebo "žádné ra / ra / ratata nebo tak něco)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    CHRMLE: Tady je neco takoveho, co funguje temer zazrakem:
    Haruki Nakamura - Gears Heart 2005 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=qgbFl_VSjDs

    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    CHRMLE: teoreticky jo, nikde nevdim ozubena kola, ktera jdou proti sobe..

    btw: a ta koule je rozdelena jako http://en.wikipedia.org/wiki/Icosahedron

    s tim ze vrcholy jsou ta modra kola a zluta jsou na spojnici :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam