• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    VEENA
    VEENA --- ---
    DARKANATOLE: Kam se smartphony hrabou na vyklápěcí mobily ... "V"čka byly to nejhustější ... už jen protože ti někdo volal a hbitým švihem se hovor zvedl :)
    DARKANATOLE
    DARKANATOLE --- ---
    A mě někdo poradí? Asi jsem blbej, ale nepobral jsem...
    [ VIRTUALVOID @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE ]
    ISCH
    ISCH --- ---
    ALCATOR: Takže dobrý, je to žába, prostě mi to nepřijde vtipný.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    ISCH: Klasický vtip s pointou, která vše převrací. V první chvíli se zdá, že ten drsňák, co vběhne do baru a rozbije pult a zmačká skleničku, je Divokej Bill, ale pak se ukáže, že i tenhle tvrďák má z Billa strach a prchá před ním.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ISCH: Ono je to ještě jakž takž vtipný jako písnička od Greenhornů http://www.velkyzpevnik.cz/zpevnik/greenhorns/big-john
    Převyprávěné do textového vtipu to ztrácí kouzlo stejně jako vytištěné printscreeny internetových vtipů vyvěšené na nástěnce v kancelářích.
    ISCH
    ISCH --- ---
    Tak a já prosím o vysvětlení tohoto... Tak nějak tuším, co by na tom mělo bejt vtipný, ale...

    Na divokym západě začne pracovat novej barman. Než nastoupí za bar, povidá mu majitel "Kdybys slyšel, že sem jede Divokej Bill, nech bar barem a uteč se skrejt dozadu".První den za pultem, v baru rušno... Najednou vběhne do baru chlap, zařve "Jede sem Divokej Bill", nastane strašná vřava, lidi vyskakujou voknama, ženský ječej, v tu ránu nejni v baru ani noha.
    Jen barman nestihne utýct a tak se schová za pult. Kouká dírou po suku, venku se v oblaku prachu přižene chlap na bizonu, seskočí, vleze do baru, kolem krku má chřestýše, praští pěstí do pultu a tem praskne natřikrát. Zařve "Jednu whisky!" tak že spadne lustr.
    Barman si řiká, "No co dělat?" vyleze zpoza baru a naleje mu. Chlap to do sebe vobrátí, sklenici rozmáčkne na prášek. A jde pryč. Tak se barman v radosti jak dobře to dopadlo vosmělí a povidá "Nedáte si ještě jednu?" a chlap na to"Rád bych, ale nemám čas, musim jet, spěchám...Vy to nevíte?...Jede sem Divokej Bill!!"
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    jen tak mimochodem to není nutně jen případ Ruska, přístup naší policie mnohdy není moc lepší s jejich "kdo byl vzadu je navině tečka" - přemýšlím už dýl o tom, že si kameru také pořídím, protože mé zkušenosti se srandami typu "hodíme myšku do levého pruhu přímo před rychleji jedoucí auto a někdy k tomu i přišlápneme brzdu" jsou bohužel mnohé. Jak ve městě kde jde o plechy a pojistky, tak na dálnici kde jde o zdraví a o život.

    Mimochodem na toto téma také:

    What Does the Russian Meteorite Tell Us About Surveillance Culture? | Idea Channel | PBS - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=Cjlb3Iu071M
    HARALD
    HARALD --- ---
    SHEALA: V Rusku se policati s řešením případů moc nepáraj a sázej vinu náhodně. Proto si ruští řidiči zvykli mít v autě kameru, kterou případnou nehodu nafilmujou a lze se tak ubránit neoprávněnéhu mařčení ze zapříčiněné nehody. Vedlejším efektem je, že ruská videa z auto-kamer zaplavují internet, díky čemuž se tento fakt stal světově známým.
    Autor vtipu tak tenhle zvyk ruských řidičů aplikoval i na dědu mráze.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    SHEALA: vetsina videi a gifu z kamery z auta, co behaj po internetech, jsou z ruska. Tam to ma velice mnoho ridicu kvuli nehodam..
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    [ ADMIX @ kresleny stripy :: garfield, dilbert, red meat, wulffmorgenthaler, calvin & hobbes, unseen, mutts a dalsi! ]
    Proč by mělo mít vtipný že má Děda Mráz aneb ruský santa na saních kameru? To jakože ... balistický Děda Mráz středního doletu?
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    ZCR: a, nenapadlo mě dovysvětlit jazykovou hříčku, přístě zkusím pamatovat abych byl kompletnější :)
    ZCR
    ZCR --- ---
    SIRIEN, FRONEMA: vtip spočívá v doslovném chápání pojmu Impact (factor) což je jeden z hlavních scientometrických ukazatelů hodnocení kvality nějakého časopisu (čím větší, tím lepší)... impact ale znamená též 'dopad (něčeho na něco)'
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    FRONEMA: na prvním obrázku předává "Science" - jeden z nejznámějších vědeckých časopisů vůbec, na druhém předává JBC - Journal of Biological Chemistry.

    Higher je myslím narážka na "impact" - tedy o spor zda je víc cool (vědecky relevantní) mít publikaci v Science nebo v JBC.

    Ještě to pošlu pár kamarádům biologům abych to ověřil :)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    [ MATT @ Vědecké vtipy ]
    tady mi asichybi nejaka vedecka znalost, pomozte prosim
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GILHAD: tak to jsem nechtěla vědět. Ale tím je ten vtip teda dobrej.
    UNDERWORLD
    UNDERWORLD --- ---
    aha. no fuj.
    2 Girls 1 Cup – Wikipedie
    http://cs.wikipedia.org/wiki/2_Girls_1_Cup
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    Pokud jsi odvazny a nejsi v praci, dej si vyhledat "two girls one cup" - jde o legendarni porno
    UNDERWORLD
    UNDERWORLD --- ---
    co muzou delat dve holcicky a hrnecek?

    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    ZIDANE: ano. První co mě napadlo byly hádanky z dětství. A proto jsem napsala "kamarádce", která se k této mánii přidala, jak by odpověděla na dotaz, zda je těžší kilo uhlí nebo kilo peří (Zaměň za jiné dětské hádanky).
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    TYRKYS2: Hádanka se žirafou je, max v jiném znění, starší než Česká republika, a to doslova. Znám to totiž už asi pětadvacet let s "jsi v tmavé místnosti, máš sirky, svíčku, petrolejku a louč, co rozsvítíš jako první?" či jak to bylo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam