• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

    Pokud je ve vtipu dýmka, tak to není dýmka.

    Pokud se po vysvětlení nesmějete, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, jděte si stěžovat tam, kde jste jej našli, děkujeme.
    Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a vám se nezdá vtipný, věřte, že vaše problémy s vaším smyslem pro humor jsou váš problém, nikoliv problém lidí, kteří vám vtip vysvětlili.

    rozbalit záhlaví
    FALCO
    FALCO --- ---
    SIRIEN: mimochodem tve google-fu je dost slabe.
    FALCO
    FALCO --- ---
    SIRIEN:
    omlouvam se, nemuselo se to potopit. Ale preberte si to.
    Titanic Survival Results | MythBusters - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=JVgkvaDHmto

    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    FALCO: potvrzeno co? že by se vešli nebo nevešli? link? díl?
    FALCO
    FALCO --- ---
    MAGE: Tak tak. Matné si pamatuji ze to bylo v Mythbusterech potvrzeno.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MAGE: a taky o fakt že ta plocha neni tak uplne plochá... ale co ne..
    MAGE
    MAGE --- ---
    Spíš nejde o místo (plochu) ale o váhu...
    GREGI
    GREGI --- ---
    NELLAS: ja vim ze kdyz sem to videl asi v 10 tak jedina scena ktera me zaujala byla tak jak mrdaj v tom aute;D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GREGI: Tohle je jediná scéna, kterou jsem z toho filmu viděla (a nějak mi ten zbytek nechybí). Ale vím, že už se kdysi kdesi řešilo, že umřít nemusel :)
    GREGI
    GREGI --- ---
    NELLAS: jo takhle to je dobry:D:D ja myslel ze je to tvajlajt;D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GREGI: Titanic a známá otázka, proč nechala hlavní hrdinkachudinku Leonarda umrznout a tvrdila mu, že na kusu vraku nemá dost místa. Tak dokazují, že má a že umřít nemusel.
    GREGI
    GREGI --- ---
    nejdriv delali rekonstrukci sceny a potom jakoze "funny momenty z foceni"?
    GREGI
    GREGI --- ---
    REINITA
    REINITA --- ---
    SIRIEN: to bych musela tu smlouvu vidět, abych mohla posoudit, zda šlo o soucítící soudkyni nebo ta smlouva měla nějaké zásadní právní vady... a navíc to sem nepatří, tvůj příměr u vysvětlení vtipu mě pobavil a popojela bych. :)
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    REINITA: ...a existují mnohé příklady jak nejisté opatření to bylo, protože mohlo dojít např. k situacím kdy se rozvádějící manželka rozhodla z toho stejně něco vytřískat a tak podala žalobu a soucítící soudkyně hned v počátku řízení prohlásila takovouto smlouvu, bez ohledu na její právní korektnost, za neplatnou... (ano, storka z života).

    Někdy mám dojem, že naše justice je sama o sobě dobrý žert, třeba takový Rathův proces ohledně vazby u Ústavního soudu - člověk si skoro říká, k čemu ten Ústavní soud máme, když stejnak generuje výsledky jak když se hází mincí.
    REINITA
    REINITA --- ---
    ZIDANE: šlo to již v rámci starého občanského zákoníku, a to smlouvou o zúžení/rozšíření společného jmění manželů (což šlo udělat jak před uzavřením manželství, tak za jeho trvání).
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    Jestli se nepletu, tak uz to mozne je, ale jeste to ma nejake mouchy. Ale spis se zeptat tady [ Právní poradna na NYXu - aneb právnická první pomoc ]
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    ZIDANE: popravdě nemám tušení - vím určitě, že bylo možné nějak odstoupit od společného jmění, ale jestli se to dělalo předmanželskou smlouvou nebo úpravou manželské smlouvy nebo jak, nemám tušení - vzhledem k tomu, že svatbu nikdy mít nebudu to je věc kterou jsem nikdy moc pozorně nestudoval
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    SIRIEN: Jen bych se zeptal - ona už v ČR je platná "předmanželská smlouva"? Dřív nebyla. Mohli jste ji sepsat, právo ji neznalo a tedy u rozvodu nezájem. Po Novém roce, kdy se podstatně změnil OZ, už nevím a proto se ptám.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    VECTOR: pokud koukám správně, na hlavě má místo čepice kalhotky.

    Škromach je nejspíš jen grammar nazism vůči neoblíbenému politikovi co se vyfotil se svými psy, z nichž jeden vypadá jak přešlechtěná přerostlá chlupatá krysa patřící nějaké fifleně co tráví 40% svého času na kafi s kamarádkama a 60% u kadeřníka, manikérky atp. aby na ní kamarádky žárlily - a která si to může dovolit jen protože její manžel je boháč co před svatbou zapomněl podepsat předsvatební smlouvu

    (ale nevim, možná sem tam něco přehlíd...)
    TAP
    TAP --- ---
    RENDORF: disturbing image - vlastní podobizna
    OSTROVAN
    OSTROVAN --- ---
    RENDORF: asi v tom, že druhá strana CDčka je jaksi zrcadlová, tak co tam asi tak uvidíš? uvidíš really disturbing image....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam