• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    MYSHAAK: klasicka reklama s navodem, jak rychle a snadno vydelat penize. no a k tomu obrazek jak vylupuje banku..
    MYSHAAK
    MYSHAAK --- ---
    Please...

    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    SLEEPLESS8: Přesně tak. "Bratr Ježíška".
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    SHEALA: snad něco s 'Bratr je Žižka' a 'Bratr Ježíška', ale neznám historii Husa ani Žižky ani Václava (některý z nich měl tuším jen jedno oko) takže spíš hádám..
    FEKALNIK
    FEKALNIK --- ---
    SIRIEN: 4 denní fesťák nepočítačovejch her (deskovky, pohybovky, RPGčka, larpy...) ... say no more
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    PRAASHEK: 4 denní fesťák nepočítačovejch her (deskovky, pohybovky, RPGčka, larpy...) - cílovka naprosto normální průřez herníma komunitama. Účast cca 500 lidí, počet později sebe-organizovaných veganů co si tam dělali vlastní vega kuchyni asi 10 lidí, na FB se projevovali asi tři nebo čtyři co se pamatuju. Tj. šlo o 2% účasti, přičemž ale někteří z nich ani nejsou vegani a dokonce ani vegetariáni, ale jen různé variace fanoušků zdravé stravy, co se k nim bratrsky přidali, takže můj odhad reálného počtu veganů na celé akci rovno nebo menší 1% účasti (mě tak napadá, cca odpovídá počtu těch co to rozjeli na tom FB...) - což je skutečně skupina, pro kterou jako organizátor kterej se celej rok bezplatně topí v desítkách hodin jiné organizační agendy toužíš dělat speciální a na zařízení zatraceně náročný servis (jen zařídit to vegetariánský jídlo byl dost opruz, zejm. protože jsme dodavatele kromě tohodle potřebovali dotlačit i k napravení nějakých "běžných" nedostatků, co tam v tom servise byly loni a reálně z důvodů vazby na prostory nemáme moc možnost dodavatele změnit, takže nejsme v úplně tržně vyjednávací pozici...)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SIRIEN: a jenom tak přibližně co to bylo za akci? :) to totiž taky o lecčems vypoví
    NIZBORSKY
    NIZBORSKY --- ---
    JVCNC: Tak tys taky reagoval uplne mimo misu. Si radeji ten prispevek od ID
    PATISLAV (a mozna cely ten thread) precti jeste jednou.
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    JVMLOK: a kde jsem neco takoveho tvrdil?
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    JVCNC: odkdy je v hovězím lepek?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    JVCNC: To už je úděl všech, kdo něco dělali dřív, než to bylo cool.
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    PATISLAV: a jses si doufam vedom toho, ze spousta lidi drzi bezlepkovou dietu proto, ze maji treba na lepek alergii a ty je tu hazis do jednoho pytle s lidmi kteri neco neji z presvedceni?
    GARBAGE
    GARBAGE --- ---
    SLEEPLESS8: Ty nejis nic protoze celej den hledas na netu vtipy ktery bys mohl dat na nyx. Uz ti zadnej cas nezbejva
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    PATISLAV: jestli neco nejim, tak proto, ze mi to nechutna, a ne proto, ze je to ted v mode, pripadne jeste hur, ze kvuli tomu trpijou zviratka..
    WRYKOLAKAS
    WRYKOLAKAS --- ---
    ATUARFIK: to já dělam dávno, prodávam pytlíky se vzduchem a nabízim vůně jako: letní večer u Jadranu, mrazivé ráno v šumavských lesích... poslední dobou přijímam i zakázky individuální co si kdo přeje.... jeden pytlík o obsahu cca jednoho litru vzduchu za 50,- Kč
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SIRIEN: TAPINA: Vidím díru na trhu, zařídím si cateringovou firmu se zaměřením na stravu breathariánskou. To budou marže!
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    PATISLAV: pokud je standard nic, my nabízíme něco a letos navíc k tomu přidáme vegetariánskou variantu (což stálo dost zařizování, mimochodem), tak uražené a obviňující "ale tohle je jenom vegetariánské a ne veganské" skutečně není normální odpověď, sorry.

    TAPINA: vůbec bych se nedivil, ale až na to dojde, tak mi ty nervy asi už fakt ujedou a napíšu jim něco velmi nevstřícného o tom, že můžou zdarma žrát okolní trávník.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    SIRIEN: A kdybyste měli i veganskou nabídku, tak vám tam vtrhnou a budou řvát, že podávat veganské jídlo na stejném místě, jako se podává i maso, je výsměch. Taky true story.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam