• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    MATHES
    MATHES --- ---
    SALVATOR: predpokladam, ze si tou kreditkou udelas lajnu.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    J4C0B1M: Aha, neznám, dík.
    RADOWAN: Jo tak, už chápu. Díky.
    RADOWAN
    RADOWAN --- ---
    SALVATOR: ono kdyz spolu ziji dva kokoti, tak kazda chvilka kdy neni druhy vystaven primo kokotismu toho druheho [a obracene], urcite dlohodobosti manzelstvi pomuze #mastercard #30minsvobody
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MATHES: Jako Helena Třeštíková? Ale eště prosím vysvětlit ten status, jak se zachraňuje manželství během půl hodiny pomocí kreditky?
    MATHES
    MATHES --- ---
    SALVATOR: trestikova napsala takovej "vtipnej" status, ze manzel konecne odesel z pokoje a tak ma od nej konecne na chvili klid a ma pul hodinu na to aby zachranila manzelstvi #mastercard.

    internet se toho chytnul.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Asi mi chybí kontext, help me, Obi Wan Kenobi, you're my only hope.

    [ MAMHESLO_123456 @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE ]
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    ZIDANE: broskvova vodka je taky pro zensky
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    aneb cimrmanova teorie externismu. Na začátku víme všechno a procesem poznání docházíme ke stavu kdy nevíme nic.
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    PANTARIL: Jsi-li muž, neřeš to. Rozdíl mezi "broskvovou" a "meruňkovou" pozná jen žena, pro muže je "broskvová" vodka, nikoliv barva.
    Tedy ano, taky mi oba ty objekty přijdou stejné barvy - a neřeším to.
    SKRU
    SKRU --- ---
    KYRBI: jeste bych dodal, ze se ten extra steh obcas dela (i bez vedomi ty matky) a je to dost kontroverzni vec, je to jakoze aby zencka zustala i po porodu uzka a chlap mel i dal "kvalitni" sexualni prozitek. muzou z toho byt nejaky zdravotni komplikace, asi pred rokem kolem toho byla "na zapade" docela afera, ve francii myslim. rika se tomu husband stitch nebo daddy stitch.
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    Tak to chce na té vtipnosti ještě trochu zapracovat.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    PANTARIL: Za "tohle auditko" si dosaď "konkrétní IDčka" - támhle pán trousí "užitečné" trololo rady po širém nyxu; na rozdíl od Praashka to ale neprokládá Hitlerem, takže to na první pohled vypadá jako vážně míněný.
    PANTARIL
    PANTARIL --- ---
    MAKROUSEK: ze zacatku jsem ten vtip chapal, ale ted jsem cim dal tim vic zmaten. Nevidim zadny ctverecek ale dva ruzne obdelnicky se stejnou barvou (a nejedna se o 1453AD). Cist si tohle auditko mi obcas prijde jako dost kontraproduktivni.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    lmao
    Red Dwarf - Já na druhou - vojenská šeď
    https://www.youtube.com/watch?v=siejk7zsjYY
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    THE_BALROG: Nemá takový to "kapátko" v malování? Tipuju, že vzal vobrázek "sosnul" a věděl.
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    J4C0B1M: Kde jsi sehnal tu definici barvy? Vlajky mají málokdy definované přesné odstáíny, nemá to česká a řecká nejspíš taky ne. Jelikož neumím řecky, abych proskenoval jejich zákony, jsem odkázaný na wiki, kde se píše:

    The government has not specified exactly which shade of blue should be used for the flag, and as such flags with many varying shades exist. In the most recent legislation regarding the national flag, the colours mentioned are:

    The National Flag of Greece is cyan and white, it is made up of nine (9) stripes equal in width, of which five (5) are cyan and four (4) are white so that the upper and lower stripes are cyan and the others inbetween are white.
    Law 851/1978, Regarding the National Flag, Article 1, Clause 1

    Because of the use of the word 'cyan' (Greek: Κυανός, Kyanos), which can also mean 'blue' in Greek, the exact shade of blue remains ambiguous. Although it implies the use of a light shade of blue, such as on the flag of the United Nations, the colours of the Greek flag tend to be darker, especially during the dictatorship and in recent years, with the exception of the years of the rule of King Otto, when a very light shade of blue was used.


    Česká vlajka je taky definovaná jenom jako "modrá", "červená" a vlajka je vytištěná v barevné příloze - a ty se do toho musíš strefit.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    J4C0B1M: U me na monitoru vypadaji oba tyhle ctverecky stejne.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    MAKROUSEK: to teda neni, Řecko má na vlajce blankytnou modř a v tom meme byla typická nebeská modrá, ale radši ti to dám do obrázku

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam