• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    MARASAN: nic, jen hezký hodinky.
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    SALVATOR: jo, tez jsem si to pak uvedomil, ale uz se mi to nechtelo prepisovat.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SLEEPLESS8: Souhlas, jen bych trochu upřesnil - australská výslovnost "today" zní podobně jako kandská vyýslovnost "to die".
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    UNTOY: to die - today (zrejme s kanadskym prizvukem zni podobne)
    UNTOY
    UNTOY --- ---
    que?
    YOT
    YOT --- ---
    SHEALA: Nejsi, tak jsem na to čuměl co jako...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    dík, jsem úplně blbá :D
    ASNEK
    ASNEK --- ---
    SHEALA:
    foneticky...
    S darou - myslene dara rollins
    s darov - jako z veci darovanych...

v kontexte t moze znamena to ze nezaraba vela a je nuteny zit s podarunkov alebo to ze Darinka mina vela a preto musi byt predsa kua velmi bohaty...

ziaden extra dalsi vtip v tom asi nie je
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    SHEALA: žije "z darov"?
    TAP
    TAP --- ---
    dva stripy o měsíci mě donutily googlit, tak jsem za tím už hledal tohle. ale dvakrát populární zpráva to není a moc aktuální taky ne. takže prostě slabý fóry, ok

NASA Discovered a “Mini” Moon Orbiting Earth | The Science Explorer
    http://thescienceexplorer.com/universe/nasa-discovered-mini-moon-orbiting-earth
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    To druhe je jednodusene receno scenka a ne vtip.
    Tento autor vyviji postavy a bere hloupe vtipy, pak je v komiksovem provedeni zahraje absurdne.
    (Izer, TeleTele atd)

Obcas je to vtipne, v tomhle pripade souhlasim s MAKROUSEK
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    TAP: ten prvni je zamena. dostavas sexualni podtext a dostanes narazku na popularni konspiracni teorii o podvodu pristani na mesici.

MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    TAP: Mesic mel v 69. pomer se zemi (teda ne doopravdy). V tom druhem je samecek od zeme jako samicky, spousta mesicu jako deti. Neni vtipne ani jedno.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    DA_NIELA: Pokud to chces doslova - Vtip je postaveny na tech souvislostech. Jedna se o aplikaci toho co celebrita rekla v jinem kontextu.

Takze kdybych mel vzit tvoji analogii s autem, tak by to bylo:
    "Je to ta vec na 4 kolech, ta uprostred rybnika."
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    DA_NIELA: Tak jinak: žádný sofistikovanější humor než řečený tam není. Když sem někdo přijde s vtipem "moje auto má tři kola, haha, haha," lépe ani více to asi vysvětlit nejde :)
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    PISKVOR: Když někdo nepochopí vtip o autě, bude mu napříště vysvětlováno, že to je ta věc na čtyřech kolech?
    Ale zas tolik na odpovědi netrvám...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    DA_NIELA: Ta věta v záhlaví od "Vámi" po "!!!"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam