• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MICKK: ale mířili na to dítě
    MICKK
    MICKK --- ---
    UNDERWORLD: tu gorilu zasřelili
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    CHEVALIER: Word má tendenci při změně formátování nebo polohy prvků automaticky udělat i změny, které s tou původní nemají na pohled nic společného (to je to zmizení tří stránek a změna barvy pozadí na žluto). Tady je to dotažený ad absurdum.
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    Neumim dat na mobilu odkaz, takze kopiruji:

"Když pracuju s Wordem:
    Posunu obrázek o čtyři milimetry nalevo, najednou zmizí tři stránky, dvě se přeloží do hebrejštiny, pozadí změní barvu na žluto, noc prořízne výkřik a v dálce se ozvou sirény."

Vysvetlete mi to prosim. Dekuji.
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    ROMANICAK: Strasne stary. Existuje lidovka "Stoji hruska v sirem poli,/ vrch se ji zelena,/ pod ni se pase kun vrany/ pase ho ma mila"
    Od pradavna (1970-) koluji na toto vtipy - jednak zmineny (protoze hruska ja jak strom, tak i ovoce, cili narazka na matematicke ukoly typu kolik stoji kilo jablek, kdyz jedno stoji 0.50kcs a vazi 300g, ale misto zadani vahy a ceny jednoho plotu se najednou zmeni tema a prejde se k narodni pisni)
    jednak klasicky "vojine, co tu stojite jen tak na poli a jak se vlastne jmenujete" "Poslusne hlasim, vojin Hruska"

K tomu prvnimu, zde uzitemu, jiny, z obdobneho ranku o matematickych ulohach:

Ucitel matematiky uz ma uceni dost, tak se chce na chvili zbavit zaku a tak jim zada ukol: "Protejsi dum ma dva vchody, 3 patra po 12 oknech, na strese ma 4 kominy a 7 anten. Tato katedra je 80 cm vysoka, metr hluboka a 1.2m siroka. Spoctete muj vek"

Vsichni zacci zacnou zmatene scitat, odcitat, nasobit a delit, jen Pepicek neco rychle naskrabne na papir a znudene kouka z okna.

Ucitel se na nej osopi: "Pepicku, proc nepocitas?"
    Pepicek: "Ja uz to mam spocteno"
    Ucitel, "Jo? A kolik ti to teda vyslo?"
    Pepicek: "48 let."
    Ucitel: "To je spravne! Jak jsi to vubec dokazal spocitat a navic tak rychle?"
    Pepicek: "No, ja mam bratra, tomu je 24 let a tata o nem rika, ze je poloidiot"
    SWT
    SWT --- ---
    ROMANICAK: kilo hrušek stojí (1kg/[váha jedné hrušky])* ["v širém poli"]
    :P :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ROMANICAK: Zenový kameňák.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    ROMANICAK: Kamenak, nebo zenovy koan, tezko rict.
    ARAON
    ARAON --- ---
    SKRU: Kameňák.
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    COOLER: aha dík, tu zkratku neznám, now I know
    COOLER
    COOLER --- ---
    SKY_MAX:
    LGBT je zkratka pro Lesbian Gay Bisexual Transgender
    vtip je v tom, že on pod těmi písmeny má něco jiného, jak píše KAKIHARA:
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    SKY_MAX: Liberty, Guns, Beer & Tits
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    [ DANCHEZ @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE ]

no...? nejdřív jsem si myslel, že to L G B T zní jako lobotomie, ale pak mi došlo, že mám spíš lobotomii já, protože to nevychází
    SEVEN
    SEVEN --- ---
    SULTHAN: Ach tak, to měl být úsměv :-)))
    Tak díky!
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    SEVEN: Kocour se na Jona usmeje, Jon se na nej usmeje a on mu mezitim ukradne jidlo. Konec.
    SEVEN
    SEVEN --- ---
    Většinou Garfielda chápu, ale tohle mi nějak nedochází?
    [ GAARQ @ garfieldovy demence :] ]
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    SLEEPLESS8: jj měl by ses jít léčit :)
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    ALCATOR: není, alkohol je lék..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam