• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    ARAON
    ARAON --- ---
    STARE_CASY: Tady odkaz primo na to konkretni video:
    Pregnant Turkey Prank
    http://www.youtube.com/watch?v=mmsB8iAXBdI


    A uz bysme toho mohli nechat, co?
    NAVRY
    NAVRY --- ---
    XBAHNO: Jde o jakousi variantu Turducken, kde se do většího ptáka místo nádivky nacpe menší pták, a logicky někoho napadlo to zrekurovat, čili dát tam ještě jednoho ptáka: Krocan (TURkey) > kachna (DUCk) > Kuře (chicKEN). Tohle možná je křepelka, nikdy jsem to na vlastní oči neviděl, a děvčata patrně taky ne :)
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    Tohle je oblíbený vtip během jejich díkuvzdání. Prostě si dělají prdel z rodiny, kamarádů a tak. Vždycky se najde nějaký tupoň, který se chytí. A díky kamerám v mobilech a youtube to můžeme sledovat i tady na druhé straně velké louže.

    pregnant turkey thanksgiving - YouTube
    https://www.youtube.com/results?search_query=pregnant+turkey+thanksgiving
    ARAON
    ARAON --- ---
    TAPINA: Hádám, že se nad tím dostatečně nezamyslela, děvčata.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ARAON: A pubertální děvčata se domnívají, že krůty rodí živá mláďata a proto je to tak vyděsilo? Taky jsem to nějak nepobírala, ale ono je dneska možné všechno.
    ARAON
    ARAON --- ---
    SIRIEN: Tatik si vystrelil ze svych dcer. To je cele.

    Jo a byla to krepelka.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    XBAHNO: Z upečeného krocana se vytáhne menší nedopečené (?) krocáně (? kuře?). OMFG, ono to v sobě mělo mimi a my sme to upekli, to je tak strašný!

    (...předpokládám, že original message mělo bejt něco o tom, jak bysme se všichni měli stát vegany nebo možná něco o tom, jak sou potraty hrozné...)

    ((ano, je to přirozeně totální bullshit, protože krocani snáší vejce, takže žádný krocáně v krocanovi bejt nemohlo, maximálně tak přepečený vajíčko natvrdo a i to by bylo dost WTF vzhledem ke způsobu přípravy - popravdě ten .gif moc smysl nedává, takže se možná pletu a je tam něco, co nevidim nebo přehlížim, ale vzhledem k běžné stupiditě podobných věcí a vzhledem k tomu, že to pastnul zrovna tenhle týpek, tak bych nad tim asi zas tak moc nepřemejšlel)
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    SHEALA: Obrazovky vytvářejí kříž podobný zaměřovacímu. A jak zemřel JFK?
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    UNTOY: Viz nástěnka, ty imbecile:

    "Pokud se po vysvětlení nesmějete, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, jděte si stěžovat tam, kde jste jej našli, děkujeme."
    UNTOY
    UNTOY --- ---
    Dik, ten meme znam. Ale tuhle variantu bych shrnul slovy "ach tak, haha"
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    UNTOY: Jedná se o scénu z The Walking Dead, pravděpodobně z chvíle, kdy onen muž přišel o manželku a ten chlapec (jeho syn) o matku.

    K velmi smutné scéně je přidaný kokotský text o tom, jaké hrozné dětství měl tatínek, když si musel na světelné meče jenom hrát.
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Tohle neni ani tak o poznání vtipu jako o tom, jestli někdo neví, kde se zrodil tenhle "hospoda" meme, a jestli jsou nejaky dalsi, krome tech dvou, co jsem zatim videl.

    [ BUSH13 @ Nové Internetové Humory ]
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    PECA: Ty změny sklonu nebývají tak brutální, jak to vypadá na fotce - pravděpodobně nešprajcne.
    PECA
    PECA --- ---
    MARASAN, UNTOY: Já tam vidím potenciílní problém v místě, kde se vozovka zvedá vzhůru. Tam, obávám se, se ten kamión šprajcne...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam