• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

    Pokud je ve vtipu dýmka, tak to není dýmka.

    Pokud se po vysvětlení nesmějete, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, jděte si stěžovat tam, kde jste jej našli, děkujeme.
    Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a vám se nezdá vtipný, věřte, že vaše problémy s vaším smyslem pro humor jsou váš problém, nikoliv problém lidí, kteří vám vtip vysvětlili.

    rozbalit záhlaví
    YOT
    YOT --- ---
    PRAASHEK: psssst ty taky vykecáš i to co neviděli rodiče tvých kamarádů. Fackuje tě snad někdo abys tohle přiznával?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    YOT: já tě jednou viděl i fackovat rodiče... ale možná to byli rodiče těch kamarádů vlastně
    YOT
    YOT --- ---
    KID_MCHUTT: Přesně naopak. Já neměl rodiče a učitele a kamrádi jsem vždycky fackoval já, protože velkou tupou nadutost doprovází velká síla, dyť to znáš sám velmi dobře...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    YOT: mluvíš, předpokládám, o svých rodičích a učitelích. Z toho, že bys měl kamarády tě nepodezřívám.
    CLBRX
    CLBRX --- ---
    SLEEPLESS8: tahle fotka s popiskem "Let the game begin" se objevila jako reakce na poslední kauzu
    Primátorka Prostějova podala trestní oznámení na aktivistu Jakuba Čecha - iDNES.cz
    https://olomouc.idnes.cz/...i-prostejov-1xm-/olomouc-zpravy.aspx?c=A171201_368012_olomouc-zpravy_lds
    Poslední odstavec: "Čech prohlásil, že se nehodlá nechat umlčet. „Advokát primátorky musí vědět, že požadavek na odškodnění je v přestupkovém řízení irelevantní. Proto si myslím, že mě chtějí jen zastrašit. Ale já se zastrašit nenechám,“ prohlásil Čech."
    Let the game begin
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SLEEPLESS8: narozdíl od většiny vrstevníků věnuje jednu třetinu až polovinu času pozornost politické situaci a to zejména konkrétním jedincům v Prase, zbytek času jistě onanuje a pozítří možná objeví memegerator a časem možná i dolana a qoobyho.plz.

    nicméně nic hezkého jej nečeká, začne jako hvězdička, pak ho angažuje nějaká strana jako nestraníka, pak založí vlastní stranu, mezitím bude vykonávat různé funkce, které nevyžadují víc, než fascinaci okolí a alibi přehledu.

    pokud nezačne chlastat nebo holdovat jinému druhu závislosti, může vykonávat i onu funkci ombudsmana (může ji samozřejmě vykonávat i pokud objeví drogy, ale tuším, že do téhle fáze se nedostane a odbočí už někde u goobyho.plz).

    pak už jenom těžko soudit, odboček je tam dost. možná přizná, že je heterosexuál (cca 2022) a koupí si práva na obličej váklafa klause ml. kterému převezme firmu. napíše za život třináct knih. z toho osm životopisných románů (po dosažení plnoletosti), jednu úvahu a dvanáct referátů (pátá až šestá třída - vyjde v několika svazcích). pokud dojde k válečnému konfliktu, bude řídit exilovou vládu z Ruska, ale nakonec se ukáže, že je již dlouho mrtvý a jeho jménem odtamtud promlouvá mladý Adolf Hitler, toho času ruský Argentinec, kterého má každý rád.
    YOT
    YOT --- ---
    SLEEPLESS8:
    SOLNAKAR:
    Co ty rodiče? Co sociálka? Co učitelé, nebo aspoň nějaký rozumnější kamarádi? To nikdo neumí dát klukovi pár facek, aby nestrkal rypák kam nemá? Tak daleko jsme došli?
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    kdo je tenhle buzik? uz jsem s nim videl nekolik obrazku, ale netusim o koho se jedna:
    [ SASTRA @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE ]
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    RENDORF: Myslím, že to je i v ostatních dílech. Lektvary zaklínačů sou přece jen důležitým prvkem Sapkowskeho světa. To vysvětlení je trochu přes ruku, ale budiž.
    RENDORF
    RENDORF --- ---
    SALVATOR: Původní obrázek je ze hry The Witcher 3 Wild Hunt, kde jsou lektvary jeden z podstatných boostu před nějakým těžkým soubojem (nevím jestli to bylo i předchozích dílech).
    A Geralt se sice nehodlal nikdy cíleně otrávit, ale většina těch lektvarů je pro obyčejné lidi smrtelná (proto taky musel podstoupit náročný tréning zakončený "zkouškou trav").
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    UNTOY: Jako tu zprávu o Praljakovi sem zaznamenal, Zaklínače sem čet I viděl, vím, že se hodně spoléhá na lektvary, ale stejně mi to nedává smysl. Nevzpomínám si, že by se kde Getalt cíleně otrávil.
    RENDORF
    RENDORF --- ---
    [ FORTY @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE ]

    Zaklínače poznám, ale co je to za týpka ? Někde se chlastalo nebo co (těch vtípků bylo víc) ?
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Dík, já jen to horní datum přehlédl
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    J4C0B1M: jestli tehdy nakoupil za 100 000 usd, pokud uvazime, ze mu pise o nemovitostech, tak dnes maji ty btc cenu 3,8 miliardy. usd.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    J4C0B1M: Cena bitcoinu?
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    SLAMITCH: je to parafráze na nedávný tweet na téma supermarketů Aldi. "fun fact: in germany there are two separate chains of aldi, aldi sud and aldi nord. aldi sud became what we know in america as regular aldi and aldi nord became “trader joe’s”. A Comcast je evidentně v US ještě větší bolest než Auschwitz ..
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    KAKIHARA: několik prdelí :)
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    FANFAN: Plešatej polonahej týpek dává pusu miminu. Ale vypadá jak prdel.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam