• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    tak to vypadá, že i tenhle room se zvrhl a ani vtipy se tu nevysvětlujou. Dřív bylo smyslem tohodle auditka, že se tu právě vtipy pitvali a všechny soudy šli stranou, aby se dotazovanému vysvětlil humorný prvek daného vtipu. Nic víc, nic míň. Bylo to vždycky suchý auditko, ale právě to tomu umožňovalo plnit svůj účel. Pro džouky jsou tu všechny ostatní auditoria krom tohodle, kde se osvětlují těm retardům (mě) vtipy z okolních diskusí.

    Je mi líto, že se nikdy nedozvím, co na tý stvrzence bylo vtipné. Nejde mi o to dissmisnout, že to vtipný není. Jde tu čistě o zvědavost. O to rozpoznat daný princip. To že to nebude pro mě vtipné mi nevadí, záhlaví před tím varuje a já s tim počítám.
    Dřív sem člověk postnul link a dostalo se mu několika odpovědí. Většinou ta nejsprávnější měla pár plusek a případ byl vyřešen. Plain and simple.
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    MCKIDNEY: dneska ma Hilter narazky na praashka
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MCKIDNEY: "měl?"?!
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Clovek vynecha stavbu vety a par slov a hned to nedava smysl :) Skoro jako vzit imitaci
    OTAVA jako vysvetleni a pak zacit resit investicni fondy.

    Je to cele postavene na tom, ze vas sokuje ta castka. Pokud vas nesokuje, tak to neni vtipne. Neco jako jsme driv smali tomu jak Praashek mel narazky na Hitlera v kazdem prispevku :)
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MCKIDNEY: asi bysme potřebovali, abys to napsal znovu a lépe, aby to dávalo smysl
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Asi by jsme potrebovali diagram na to zobrazit, ze lidi co to povazuji za sokujici a tedy vtipne nejsou zamenitelne za financni situaci :D
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    TOMBRIDER: did you just assume my economical status?
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Nepitvejte to. Je to proste vtip jen pro chude lidi. Mne to treba lehce cuklo koutkem.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    ALCATOR: teoreticky máš pravdu. Prakticky to může bejt přechodnej mezi-stav během nějaký transakce (rozpustíš nějaký investiční portfolium nebo si necháš prachy za prodej baráku poslat na běžnej účet nebo tak něco, prachy pobydou na BÚ pár dní než si najdeš čas rozeslat si je do jinejch investic nebo než si sedneš s poradcem aby ses rozhod o novym portfoliu popř. je ani neplánuješ nechávat a rovnou je plánuješ poslat dál na koupi jinýho baráku atp. - a náhodou si mezi těma dvěma krokama potřebuješ zase vybrat trošku cash na běžný výdaje)

    Nebo si Bureš/Kelner atp. a 30M Tě nijak nesere a považuješ to za disponibilní kapitál, protože Tvoje investiční portfolium se počítá o jeden nebo dva řády vejš.

    Tak nebo tak... OTAVA.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    SKY_MAX: Účet s 30 miliony nemá být "běžný" účet s platební kartou. To je děsná konina.
    CEAR
    CEAR --- ---
    SKY_MAX: Jato pochopil tak, ze ten vypis zustatku je chybny, ze vybirajici takovy penize neuvidi za cely zivot.... Mozna se pletu....
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    SKY_MAX: Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    Takže vtip je v tom, že dotyčný je neopatrný trdlo, že zahazuje papírek? Nebo, že si vybírá litra, když má 30 mega? Nebo že si vůbec nechal vytisknout stvrzenku?
    Nechápu, kterej aspekt je vtipnej. Prosim o poukázání na daný vtip příspěvku. Nesoudím příspěvek, zda-li je/není vtipnej, jen mě zcela míjí pointa
    danke
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    SKY_MAX: omg nekdo si vybral z bankomatu litr a zahodil ten papirek a na nem je videt ze ma na ucte este asi 30 mega.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    Co je vtipnyho na zustatku Koudyho uctu?
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    OTAVA: čísla vidim, ale vtip ne. Pls vysvělit (jako) blbému
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    SKY_MAX: zustatek.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    RAGNAROK: Má to půdobit dojmem, že slečna businessmanka dělá něco velmi důležitého, počítá roční obrat ČNB či co. A když člověk sleduje tahy její ruky a jaké klávesy používá, zjistí se, že dělá nesmyslné náhodné ptákoviny pro účel reklamního videa.
    Podobně si říkám, že kdyby člověk odezíral ze rtů zamilovaným párům v reklamě, došel by ke větám "vole se mi chce už půl hodiny čurat, už je konec?" "Mlč a usmívej se, nebo nás to nechá točit podesátý."
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam