• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    FEKALNIK
    FEKALNIK --- ---
    BLOODRAT: actually Crocubot

    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Hledám strip, který je o novém FB tlačítku "Lituj uživatele". Myslel jsem, že to byl Bugemos, ale nic jsem nenašel. Nevíte?
    NVT
    NVT --- ---
    SUCZKER: Tady je něco k tomu konkrétnímu obrázku:
    This Creepy AF Picture Will Literally Scare The Shit Out Of You
    https://www.buzzfeed.com/benhenry/the-devil-is-in-the-details
    A tady autor:
    https://jeffleejohnson.deviantart.com/
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    [ ARANIUS @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE ] - hezkej obrazek, ale nevim na co to je reference ? Nejaka Agata Christie ?
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    GILHAD: Děkuji za vysilující rozbor:)
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    PREVRACENY: Ten program pise v nekonecne smycce "Hello!", (notoricky klasicky prvni priklad pro spoustu programovacich jazyku je napsat program, co vypise "Hello world" cili "Ahoj svete!" cimz v podstate rika "ja ziju a funguju")
    Tady ale pise Hello! v nekonecne smycce a kdyz je na solarni baterky (cili vecne napajeny) a ztraceny v lese, tak to taky muze znit jako "Halo, slysi me nekdo?" coz pise v tom poslednim obrazku, kdy si dlouhym cvicenim a opakovanim nejak vyvynul vlastni inteligenci a zkouma, zda je opravdu jediny na svete, nebo zda existuji i jine inteligentni bytosti.
    (Samozrejme, ze si kalkulacka nemuze vyvinout umelou inteligenci timto zpusobem, natoz se naucit dalsi anglicka slovicka a psat symsluplne vety. Ale jako se jednobunecni zivocichove vyvinuli v lidi, kteri si kladou filozoficke otazky a trpi osamelosti, tak autor uvazuje, zda by se to mohlo stat i zapomenute kalkulacce a pokud by se tak stalo, ze by to byl (pro ni) opravdovy horror porad volat a touzit po kontaktu a nikdy se ho nedockat).
    No neni to vtip urceny k hlasitemu smichu, spis je to takovy absurdni presah do filozofie.
    OK, je to nepochybne strip, ma to radu malovanych okynek, (predstirany) dejovy zvrat, kdy od ctvrteho okenka autor opousti "realitu" a v myslenkach vstupuje do "sveta fantazie", setka se se starym, dlouho ztracenym pritelem, ktery prece jen jeste zije a stale na nej vzpomina, ale co vypada jako stastne setkani po letech se nahle stane nejhorsi hruzou a nocni murou, kdyz autor zjisti, ze ten kalkulator po nem celou dobu touzil a zoufale se snazil o komunikaci a nikdy se zadne odpovedi nedockal a celou dobu trpel.

    SMBC ma casto takove stripy, ktere jsou spis smutne a horke, kdyz se do nich clovek vic zamysli.
    ASNEK
    ASNEK --- ---
    PREVRACENY:
    BASICovy program na druhom policku je nekonecna slucka co bude iba vypisovat hello. takze akykolvek iny text je 'chyba v matrixe'
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    PREVRACENY: Kokrouč má taky fabulous hair, sice jen dva po vzoru Homera Simpsona, ale to neznamená že nemohou smyslně vlát na útesu v záři zapadajícího slunce v romantické scéně mexické telenovely.
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Jinak je to teda docela nevtipně zaokrouhleno
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    SHEALA: 22 faktoriál
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    PISKOT10: já v to vidím "mrdám Terezku"
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    PISKOT10
    PISKOT10 --- ---
    Tady vidim, ze se da cist misto "Hrda na Terezku" taky "Mrda na Terezku", to chapu, ze je vtipny omyl marketingu. Ale neni v tom jeste neco vic co nechapu? Napr. jak se ta zenska tvari povysene?
    https://i.nyx.cz/files/00/00/18/58/1858962_5842655499cf052ffc2c.jpg?name=FB_IMG_1528963453040.jpg
    YOT
    YOT --- ---
    AMANT: To víš milionář...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam