ROMANET: hele... viz
J4C0B1M. Osobně sem za poslední cca tejden dospěl k závěru, že to fakt je troll. Kdyby byl zmatenej tak se po těch mejch mod zásazích urazí a odejde nebo se umírní a svůj projev víc omezí. Kdyby byl jen debil tak překročí hranici a dá mi byť neúmyslně důvod ho obratem vyrazit. To jak se hladce adaptoval na mantinely co sem nastavil a stejně tu zvládá tančit na hraně a buzerovat kdekoho okolo...
...jako přiznávám, nejsem si jistej. Což je ale vizitka dobrýho trollingu, žejo.
Na druhou stranu se tu reálně ani nikomu moc nezodpovídám a nemám žádnou potřebu si tu držet nějakou image moudrosti a spravedlnosti, takže bych ho vlastně mohl vyrazit lusknutim prstů s permabanem a na možná oprávněné stížnosti odvětit, že svět neni fér a já sem tak trochu debil, bad luck.
Jenže... ten jeho trolling - jakože to myslim fakt je trolling - je z výše uvedených důvodů fakt a art. Takže se Ti tu klidně otevřeně přiznám, že těch pár procent nejistoty používám jako záminku i před sebou samotnym a nechávám ho tu, protože mě jeho výstup vcelku fascinuje.
Ale... taky je možný že na druhý straně je za klávesnicí třináctiletej zmatenej týpek kterej se fakt snaží a nechápe. Neřikám, že to je
pravděpodobný, jen že to je
možný.
Jako... spíš to je troll a jako každej troll dřív nebo pozdějc uklouzne a v ten moment ho odtud obratem odmáznu. Ale než se to stane, tak si hodlám užít show :)