• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GREATDRAKE: Neruší, zneviditelnuje.
    An update to dislikes on YouTube
    https://blog.youtube/news-and-events/update-to-youtube/
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SCHWAB: YouTube tuším nově umožňuje skrývat palce dolů.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    SCHWAB: YouTube ruší dislike button
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ROBIN_SNNS:

Ministerstvo podává trestní oznámení na Landovu iniciativu Zlatý špendlík. Podezírá ji ze sabotáže | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/ministerstvo-zdravotnictvi-podava-trestni-oznameni-na-policii-podezreni-ze_2111121931_voj
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Tak asi zpátky k vysvětlení, protože tohle neberu:
    [CHOROBA @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Jakoze na sebe rvou a mlaskaj ?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    1) Neslusne chovani v restauraci obsahuje: anagazovany projev a zvuky pri konzumaci.
    2) Zidove jsou clenove spolecnosti.
    3) ...
    4) Humor

Pokud to nedavas, pak ti pouze chybi predpoklady - Adolf tuto reklamaci neuzna :)
    NJAL
    NJAL --- ---
    TITUS_PETRONIUS: Jedna z charakteristik zidovskej konverzacie je ziva gestikulacia. Aj na to su vtipy: Ked Kohnovi ukazovali po prvy raz v zivote telefon, tak povedal: "V jednej ruke drzim sluchadlo, druhou vytacam cislo. A ako potom hovorim?"
    TITUS_PETRONIUS
    TITUS_PETRONIUS --- ---
    4PTO
    4PTO --- ---
    Převrácená PLS
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    SHEALA: France is bacon.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Když jsem četla, že Minerva dokáže být OT i v auditu o Minerve, nechápala sem. Už chápu. Ignorance is bliss.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Staci maturantky poslat na materskou a vyresi se i populacni nedostatek.

A na to kampan...
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    PRAASHEK: mladé vysokolačky, když už.....a psala jsem přiměřeně v klidu, když už....a musej vážit nejmíň 45 Kg, aby to přežily, když už.... základy fyziky v praxi,... už mě to neba, jdu si pustit nějakej kovid
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MINERWA: tak snad je všechny srazí auto a budou v klidu. Chtělo by to rozject nějakou kampaň pro řidiče aby měli motivaci srážet čerstvé maturantky.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    PRAASHEK: ze studentů, co nebyli dva roky ve škole a covid je ohrožuje asi jako autonehoda vyroste tuplovaná minda (třeťák jsem ojebala jak to šlo), tuplovaná znamená dvě minerwy a to fakt nechceš, mě pak fakt muselo srazit auto, abych se hodila do klidu (přiměřeně)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MINERWA: symtě, co znamená "na úkor vzdělání zachraňuješ rizikový skupiny a důchodce?". prosím vysvětlit.

akorát jak se tak dívám, tak nechápu asi dalších deset věcí, o kterých píšeš. ale tahle mne zaujala.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    RAINBOF: hehe, jsi mi připomněl tuhle partičku, černá díra jako planeta plná cikánů se jim povedla

Partička Párty 107 Teorie Relativity, Gravitace, Černá Díra ^ By Partička HD ^ By Partička HD CZ
    https://www.youtube.com/watch?v=U8hDoSfWeAs&t=491s

nastavený čas 8:11, kdy začíná fór
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MINERWA: kdyby se hawking narodil v cigansky rodine tak cikani tezi kovy z asteroidu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam