• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    CHESS
    CHESS --- ---
    ALCATOR: Budou si tukat na celo, ale zcela jiste jen z udivu nad tim jak se cela generace nechala unest silenou ideologii a pak zcela vazne vyslovovala veci jako ze i muzi muzou byt tehotni. Proto se ta dana osoba vlevo mraci. Protoze se ji ukazalo ze jeji vlastni sekularni nabozenstvi (liberalismus) je vnitrne v rozporu.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    REFALLENONE:

Zastánci práv transrodových osob trvají na dvou věcech: Aby se těm, kdo se narodili v ženském těle a cítí se být muži, říkalo muži, a současně, aby se "odgenderovala" menstruace a těhotenství, neboť ti muži dříve zmínění stále mají ženské rozmnožovací ústrojí a jsou tedy schopní menstruace a těhotenství.
    V minulosti býval často používán argument, že muži by se vůbec neměli vyjadřovat k problematice ukončení těhotenství, neboť to se týká jen žen, mužů se to netýká, tak proč by to měli komentovat.

Jak už to tak bývá, když se potká vše-prorážející střela a ničím-neprorazitelný štít, imploze vesmíru je nevyhnutelná.

Ono se to časem utřese a za padesát let si budou naši vnukové a vnučky ťukat na čelo, jak pitomí jejich dědové a babky bývali, stejně jako si my ťukáme na čelo, když se podíváme na protesty proti rasově smíšeným manželstvím v USA... ale aktuálně je to pro cyničtější část populace zdrojem popcornové zábavy.
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    ALCATOR: A náhodou mají docela rozumný ceny.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ALCATOR: Tvé vysvětlení je v principu správně. Ale není to teď, nýbrž před osmi lety:)

Taky je mi to jedno. Fuck Adobe.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    REFALLENONE: jakože jediný, co ženská může dělat se svým tělem, je otěhotnět
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ALCATOR: já bych řekl, že to vůbec nesouvisí s žádnou konkrétní "adobe je zlá piča" akcí a má to být vtipné jenom samo o sobě bez nějaké hloubky (prostě byl týpek na nějakém veletrhu/whatever a byli tam tihle maskoti, tak je poprosil, jestli by si mohl udělat fotku jak ho kopou na zemi).
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    ALCATOR: ne, mně je to jedno víc!
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    FRK_R23: Máš-li lepší vysvětlení, postni ho. Mně je to jedno.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ALCATOR: Teď? Pardon, ale subscription jel u Adobe jako u jedněch z prvních. A to sice někdy v roce 2014 :)
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    JECZNY: Adobe teď přechází z perpetuálních licencí na měsíční předplatné, v podstatě dojebou každýho chudáka, který s tím byl zvyklý pracovat.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    REFALLENONE: dle jemných nuancí usuzuji, že to vymýšlel vegan. Je dokonce možné, že spojil tři nebo čtyři různé zdroje do jediné interpretace. Mně nedávají smysl ty políčka ani jednotlivě.
    JECZNY
    JECZNY --- ---
    QWWERTY: Pořád nic...
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    [BUSH13 @ Nové Internetové Humory // Poĺpp // retarded vEgaИ mEMEs welcome // i DEUS VULT!!!!1]
    Je to o tom, jak muž napálí gender-aktivistku jejím vlastním argumentem? Jestli ano, tak tomu trochu uniká logika... anebo něco uniká mně...
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    ZUZKAOU: Děkuji oběma, já v tom tu holku vidim matně, až když jste mi to řekli. Do tý doby jsem prostě viděla jen kluka, co se válí po scooteru a čumí do mobilu.
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    PASTEL: jde o optickou iluzi, kde na první pohled sedí kluk na motorce a před ním sedí holka (v černých kraťasech, světlém tričku, holýma nohama a přilbou na hlavě), co se opírá o řidítka a kouká někam dolů.
    Na druhý pohled je vidět, že tam žádná kolka není, že to jsou jen nohy toho kluka a prázdná přilba na řidítkách.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    PASTEL: na té motorce nejsou 2 osoby. Ale jen jeden chlap s helmou na koleni, což vypadá jako by tam byl chlap vzadu a ženská vpředu.
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    [PODFUCK @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    Prosím polopaticky, fakt se nechytám ani s nápovědou.
    CUSTOM1
    CUSTOM1 --- ---
    RIVEEK: W Polsce jest:
    Přihlásit se k Facebooku | Facebook
    https://m.facebook.com/100063771020090/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam