• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    WOLFZOV: z pohledu člověka, který rád chodí na dlouhé výlety a běhá stručně souhlasím s krátou tezí "jsou to čuráci" kolegy SLEEPLESS8
    Pokud to chceš rozvynout, tak potkávám hromadu cyklistů, co se chovají příšerně sebestředně s utkvělou předtsavou, že jim patří celá cesta a všichni, včetně lidí s dětmi nebo kočárkem, jsou povinni jim automaticky uhnout, protože potřebují jet dva vedle sebe, najíždějí na pěší a rádí "dávají loktem," bez zvonku najíždějí za lidi a nadávají. Jít Dvořákovu stezku z Kralup do Nelahozevse s kočárkem díky cyklistům fakt utrpení. Jít si zaběhat do Krčáku, super zážitek. Jasně že se najdou slušní cyklisti, ale ty za celý výlet spočítáš na prstech jedné ruky a většinou jde o starší lidi. Přijde mi, že jak si někdo oblíkne přes pupek barevný elastický triko a sedne na kolo, něco se mu přepne v mozku a začne vyznávat myšlenku, že cesta patří pouze jemu a všichni ostatní budou chodit pangejtem. O chování cyklistů na silnici ani nemluvě.
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    a zavazijou na ceste a to je taky osobnostni crta
    MATHES
    MATHES --- ---
    WOLFZOV: cyklisti a vegani maji velmi podobnou podskupinu, ktera vsem vysvetluje, ze oni zachranuji planetu (jedni u jidla, druzi po ceste do a z prace) a kdyz to nedelas stejne, tak jsi horsi clovek, ktery si zaslouzi byt zavrzen spolecnosti (nebo jeste lepe prestat existovat)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOLFZOV: voni vegani a cyklisti jako takoví jsou v pohodě. Dokud tenhle díl své existence nemají za její hlavní smysl a dokud ti tímhle dílem své existence nemávají, pokud možno bez souvislosti a for no reason, před ksichtem. Tohle platí pro spoustu skupin.
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    WOLFZOV: jsou to curaci
    WOLFZOV
    WOLFZOV --- ---
    ASHLEY: *facepalm* Jako chapu proc jsou nesnesitelni vegani, ale proc cyklisti, mi nejak unika, vztahuje se to k necemu konkretnimu, nebo je to proste nejaka verejne povedomi, ktere mi proste uniklo?
    ASHLEY
    ASHLEY --- ---
    WOLFZOV: DOCKINEZ považuje vegany a cyklisty za unsufferable personalities.
    ARAON
    ARAON --- ---
    ROTAMERK: Lossception.
    Loss | Know Your Meme
    https://knowyourmeme.com/memes/loss

To co drzi pani, je zjednodusena verze puvodniho stripu.
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    BLOODRAT: "zakladne s pozarem diky neopatrnemu kurakovi", pro priste...
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Díky, o Voloďovi a vybombené základně vím, ale fotka základny mi utekla.
    ACP
    ACP --- ---
    BLOODRAT: Navíc ruská verze je, že nešlo o útok, ale o nehodu - tzn. "Voloďa zas kouřil, kde neměl a takhle to dopadlo."
    ZED42
    ZED42 --- ---
    BLOODRAT: Lucky Strike = "Stastny zasah" a na odrazujicim obrazku na krabicce je cerstve vybombardovana letecka zakladna na Krymu
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    [SLEEPLESS8 @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]

Sim, co mi uteklo? Něco s planetama?
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    KEJML: he tried so hard and does it even matter? :)
    DARKSUN
    DARKSUN --- ---
    SLAMITCH: kdyz si prectes i to okolo, tak ti dojde, ze se smeje jen tomu, ze to spatne precetl a mozek nehodil error...
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    SLAMITCH: mezi slovem zubari a prevence... taky mi zcela prirozene prislo ze to prvni slovo je zubari... az pak sem si rikal wtf a precetl si to znova. ale samo, smich to moc nevyvolava
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam