• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SIRIEN: Začalo to počítám narážkou na scénu z kreslené LM v kontextu AfroAriel a lehce se to zvrtlio směrem šla GNSP?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SIRIEN: Jednak viz obrazek. Hele me tohle nebavi, nevim proc by jeste navic pohadkova bytost nemohla mit treba modrou barvu kuze s zlutyma trojuhenickama, ale Internet (a 4chan) je proste Internet (a 4chan). Dalsi lide se pridali, protoze to vypada na dnesni pomery trosku pitome*. A treba narozdil od puvodni kreslene Ariel nebo Aquamana tady nejsou tradicni bublinky od pusy, ve vode se vlnici ocni rasy pri mrkani atp...

No a protoze v celem traileru Ariel nerekne ani slovo, akorat na konci chvilku zpiva, nabizi se "The part where Ariel said: %Vtipna prupovidka%"

* Protoze moje male decka, tak jsem videl snad vsechno pro deti za poslednich par let. A ta uroven dneska neni uplne nizko, zdravim "Chip 'N Dale", "The Bad Guys"... nicmene viz predchozi beru vsechno, takze i tohle urcite uvidim nebo v nejhorsim prospim. Don't be me 🙂

SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    Zná někdo background/kontext k tomu trollingu v diskusi?

The Little Mermaid - Official Teaser Trailer
    https://youtu.be/0-wPm99PF9U
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    BLOODRAT: nahodou, furt je to o neco zabavnejsi nez produkce nekteryh ID:p
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BLOODRAT: tak proto mi ten vtip přišel debilní
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    NOFNAK: Ve skutečnosti to byl experiment - tenhle dada vtip vypadl z OpenAi - poslední generace umělé inteligence - a zajímalo mne, jak pochodí veřejně bez bližšího kontextu protože mi osobně přišel zábavný.
    Kdo chcete, vyzkoušejte, už je to strašidelně mocný nástroj, já to používám třeba při programování na kontrolu kódu, plná verze bez problému napíše esej na libovolné téma třeba ve stylu Dostojevskijho.

OpenAI API
    https://beta.openai.com/playground
    ALEA
    ALEA --- ---
    ATUARFIK: ok. Omlouvám se. Ona je teprv středa... To se mi nějak předběhly hodinky...

Ne, ale i tak bych řekla, že to je reakce na tenhle ruský trend poslední doby.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ALEA: Lavrov ještě ne. Z okna nedávno padali jiní: https://www.denik.cz/staty-mimo-eu/zemrel-ravil-maganov-lukoil.html
    ALEA
    ALEA --- ---
    GLOBETROTTER:
    Lavrov "vypadl" z okna. Jeho vdova by na určité poznámky reagovala citlivěji
    MATHES
    MATHES --- ---
    NOFNAK: ano
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Prosím. Nedokáži to pochopit. Souvisí to nějak s tím, že někteří lidé neradi špenát?

[BLOODRAT @ Textove ftipy - taky ste na modemu a vecne se opakujici obrazky vam kazi pozitek? /pouze cj, pripadne slovencina/]
    "Přijde člověk do restaurace a říká: "Dáte mi prosím špenát?"
    "Ano, dáme vám špenát, ale nebudete s ním spokojený."
    "Proč?"
    "Protože budete mít špenát.""
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    SKY_MAX: lidi breci uz ted, ze v zime nebude teplo
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    SLAMITCH: Spis si cca 20 let napred :)

Scouter | Dragon Ball Wiki | Fandom
    https://dragonball.fandom.com/wiki/Scouter
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    A další. Jsem poslední dobou nějak out of zeitgeist, vypadá to. Předem ď.

LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    SLAMITCH:
    Nové auto značky Lada jako nečekaná výhoda za padlého vojáka. Ruská TV odvysílala bizarní reportáž - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-nove-auto-znacky-lada-jako-necekana-vyhoda-za-padleho-vojaka-ruska-tv-odvysilala-bizarni-reportaz-40403282
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    ALCATOR: A já měl celou dobu pocit, že megan nahání bulvární novináře
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Vse pravdivne, pro kontext jete pridam ze Megan a jeji manzel opustili rodinu ve snaze zit relativne normalni zivot "na uteku".
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    DOCKINEZ: Jedna z nejstupidnějších konspiračních teorií na světě je, že královna nechala zavraždit princeznu Dianu. Přitom víme, že ji zabili bulvární novináři, kteří ji naháněli a nepřímo tak donutili k hazardní jízdě tunelem. Novináři z těch samých bulvárních deníků dnes pronásledují Meghan Markle.

Ale královna je mrtvá, takže podle těchto konspirativců je teď Meghan v bezpečí.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    DOCKINEZ: Konspiracni teorie - Dianu nechala zavrazdit kralovna. V tunelu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam