• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    ROMI
    ROMI --- ---
    L4JKA: Tak tu jsem nepoznal 🙂 dik
    ROMI
    ROMI --- ---
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    COOLER: standardní chování ruských turistů, co bys nechtěl
    COOLER
    COOLER --- ---
    PRAASHEK: ... a shodou okolnosti navstivili Ceskou republiku na 4 dny a jako na potvoru zrovna bouchnul municni sklad ve Vrbeticich, kde se skladovaly zbrane pro Ukrajinu. Fakt smula no.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    LORD_DE_SEIS: Když někdo v Salisbury trávil Putinova kritika Skripala, shodou okolností tam tihle dva byli jako turisté, protože, podle vlastních slov, se chtěli přesvědčit, jestli je místní katedrála opravdu tak architektonicky zajímavá, jak slyšeli.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    BLACKHEAD: rychlá změna počasí
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    Tak ja se taky jednou za cas potrebuju zeptat... :-/

Tusite nekdo o cem je tohle: DOUPLE?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PREDSEDA: ještě nikdy jsem je neviděl. Nikdo ji neviděl. Ale myslím, že to je Miškin a Čepiga. Každá akce vyvolá protikladnou reakci. Miškin likviduje vesmírnou hmotu a čas a Čepiga je vrací zpět.
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    LORD_DE_SEIS: kdo to je?
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SALVATOR: to sou ti zmrdí rusáci, co otravují lidi a dávají výbušniny do skladu výbušnin. Teď to vypadá, že se dali na potápění v Baltském moři.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    00KUBAT:
    IOM_NUKSO: Deus vult!
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    IOM_NUKSO: Křižáci město založili v roce 1255 na počest českého krále Přemysla Otakara II., který se zde proslavil předchozího roku v bitvě u Rudavy v rámci křížové výpravy proti pohanským Prusům.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Co mi uniklo s tim Kaliningradem?
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    PRAASHEK: mi to spíš připadá jako fór na Anglii
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MINERWA: nebo by aspoň rádi
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    UNTOY: imho to znamená, že tam jedí příborem