• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    PRAASHEK: jsem nevěděla, že tam hrajou Korejci
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MINERWA: ale jistě, ozvalo se ze sluchátka

MINERWA
    MINERWA --- ---
    PRAASHEK: tak to chci vidět, jak vojíni proskakujou ohnivejma obručema, že tam jsou šašci, nepochybuju
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MINERWA: má to znamenat to, že vojna (míněna povinná vojenská služba) byla takový cirkus, že po tom roce, roce a půl, dvou letech (délka se měnila) strávených tam, ti už cirkus nemůže připadat ani vtipný. Protože jsi tam nebyla, stačí se mrknout na Tankový Prapor nebo Černé barony a věz, že ty filmy moc nepřehání. Naopak, některé věci byly mnohem horší.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ALCATOR: aha :)
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    MINERWA: Doporučuji příště počkat, až bude mít "hláška" alespoň +10, jinak se budeš zbytečně trajdat do vysvětlujícího audítka :-)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    GLOBETROTTER: Pokud pisou novou, tak ve stare pravdepodobne neslo svetlo. (Casta zavada). V tomhle kontextu se rozzáří 2x. Aspon tenhle kontext ma prijde zajimavejsi nez pouha hricka, ale porad nic co bych poslal dal :)
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    UNTOY: Něco takového mě napadlo, ale přijde mi, že je to z kategorie "vtipe, vylez", jen těch 26 plusů mě udivuje.
    UNTOY
    UNTOY --- ---
    GLOBETROTTER: rozzareny oblicej ne jako nasledek nadseni, ale kvuli svetlu co je v lednici kdyz se otevre.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    A co je tam psáno?
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    KALIBAN: ja uz jsem se prihlasil, co vy?
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Film nekdo neznate? ptam se pro sebe....
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    FIONOR: presne ja ty pasaze kde maji obleceni na sobe pretacim :D
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Taky jsem ji bez rozmazaného make-upu a hromady tělních tekutin na obličeji skoro nepoznal...
    MATHES
    MATHES --- ---
    KALIBAN: yup
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    VON_GILOTINE: prezidentem. Prohlásil něco jako že "liberalismus musí jít pryč" na účet nevim koho (asi tradičně nějaký univerzity, interlektuální elity a civilizovanější části západního tchaiwanu obecně), ale jeho Zero COVID policy která devastuje hospodářství a životy v průmyslových a finančních centrech vyvolala protesty, kde se naopak skanduje že musí odejít on (v kontrastu k tomu že je prvním post-Mao vůdcem co si právě vynutil třetí vůdčí období). Nebo tak něco nějak.
    WOLFZOV
    WOLFZOV --- ---
    VON_GILOTINE: Dekuji za vycerpavajici odpoved. Sice ani ted mi to neprijde nijak extra vtipne, ale uz alespon vidim pointu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam