• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    MMORT7: jasně "ty si řekneš, změnim nick, na mordiska, mordiskobitch a mord_a už se zapomnělo" .... nezapomnělo, debile ;)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    DARKSUN: že jste se vy dva sešli, ještě chybí mucker a emenems
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    WOODMAKER: "nejdřív chceš minerwu opíchat a když to nevyjde, tak si jí dáš do ignorace" jak typické pro vaxery
    DARKSUN
    DARKSUN --- ---
    WOODMAKER: to tak dve tretiny lidi...
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    MMORT7: Mas zablokovanou Minerwu, ze?
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    ATUARFIK: nebýval
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    OMN: Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!
    OMN
    OMN --- ---
    FRK_R23: jsem stár a pamatuju, nicmene v tom nevidim vtip
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    FRK_R23: tak to je poprve v zivote co to vidim v jinym aspekt ratio nez 4:3 a nebehaj pres to VHS pruhy :D
    WOLFZOV
    WOLFZOV --- ---
    COOLER: Tvl, kozel, pivo, neasi :D

Kozel Divnej vrchní 1996
    https://youtu.be/dUKUYQUfkns
    COOLER
    COOLER --- ---
    Mě zase fascinuje, jak vtipnej vtip rozeberete na atomy, z čehož vyleze, že jste ho nepochopili a když to tady někdo (NELLAS) uvede na pravou míru, ještě dostane mínusy :D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Vlkzov se nenažral a kozel je taky kaput. A takovej hezkej vtip to býval!
    OTVIRAK
    OTVIRAK --- ---
    WOLFZOV: ale ne. ucil se zcela nestansky latinu, ale udelal chybu cimz se dostal do satanske latiny a to vyvolalo satana v podobe cerneho kozla. haha (to je ironicke haha)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dotyčný se učí normální latinu, ale dělá chyby a omylem vyvolá satana. Tak, a teď jsme to rozpitvali do mrtva.
    A já si jdu odplivnout nad tím českým pravopisem.
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    Spíš tam bude vtipem nějaká slovní hříčka, kterou jako nelatinář taky nevidím.
    WOLFZOV
    WOLFZOV --- ---
    OTVIRAK: No ani po akceptaci tohoto vysvetleni v tom nenachazim nic vtipneho, jelikoz i kdyby vzival satana a udelal nejakou chybu v latinske vyslovnosti, tak by se max stalo, ze by tam ten satan nebyl a on by musel sanet dalsiho kozla, ktereho by ritualne podrezal. Takze z toho asi vypliva, ze jedinou chybu co udelal je to, ze se dal na satanismus a neni schopen podrezat kozla.
    OTVIRAK
    OTVIRAK --- ---
    WOLFZOV: rekl bych, ze je potreba znat popkulturni nesmysly ("Tvl, Kozel, Satan") a moc nad tim nepremyslet. Ja se napriklad nezasmal, na to jsem moc hnidopich ;o)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    WOLFZOV: Tvl, Kozel, Satan...
    WOLFZOV
    WOLFZOV --- ---
    OTVIRAK: Hmm, tak to jsem asi fakt mimo, jelikoz mi z kozla v loznici vuubec nedoslo, ze by to melo spojitost se satanistickym ritualem a za druhe jsem porad premyslel k jakemu latinskemu slovicku se podoba slova capra. Huste jak ten satanismus v tom tolik lidi hnedka pozna...
    OTVIRAK
    OTVIRAK --- ---
    WOLFZOV: to vychazi z toho - podivneho - predpokladu ze satanske ritualy musi probihat/probihaji v latine
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam