• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    SHEALA: děkuji, teď mi to konečně dává smysl. Vyměněných obličejů jsem si všiml, ale nějak mi nedocházelo kde je vtip.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    DURDIN: slečny v druhém obrázku mají prohozené obličeje, ale nevšimneš s toho, protože tě obličeje nezajímají?
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    DURDIN: umění photoshopu.... ženskejm se jenom prohodily hlavy (originál je dole), nicméně v tom vtipu jde o kozy
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    A může mi prosím někdo objasnit, co je tohle za umění? [TANARRI @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    ERIDANI
    ERIDANI --- ---
    Pelíšky?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    SIRIEN: No ja jsem optimista a tak vidim umeleckou tvorbu, tam kde neni vyznam. :)
    "It is superbly sterile, and the note of its pleasure is sterility."
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    MCKIDNEY: chápu - pardon, poznávám správně, že tímto označuješ Minerwiny posty za umění?
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    PRAASHEK: začíná? minerwa si legraci sama ze sebe dělá od tý doby, co se narodila
    jsem netušila, že absence smajlíků bude dělat takovej zmatek
    MCKIDNEY: já jsem ty kopečky pochopila! takže pro dnešek už mám splněno, už o mně nic nepište, nebo to nepochopim
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    PRAASHEK: Psst, to mel byt podtext a ne titulek :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MCKIDNEY: možná jsi rád jenom proto, že nevíš jak by bylo hezky, kdyby tu nebyl ani jeden z nás
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    PRAASHEK: A neni to na umeni skvele? Jak provokuje diskuzi lidi, kteri hledaji vyznam v necem, co si dela srandu z hledani vyznamu tim, ze pripomina ze tam nikdy nebyl.

Ja osobne jsem rad, ze tu mame vas oba. Minerwa prinasi ty kopecky s chatickou co kazdy na nyxu zna.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    V této chvíli již moje rozlišovací schopnosti neumí určit, zda si Minerwa začíná dělat legraci sama ze sebe zapojujíc sebereflexi, nebo si dál jede v ozvěny v mlze. Těším se na další žádost o vysvětlení vtipu.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    PRAASHEK: až budeš mít maturitu z estetiky, taky to budeš moci tvrdit
    k čemu by mi jinak ta maturita byla?!
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    PRAASHEK: nj, to je modernizace moderního umění
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MINERWA: ach tak, tvoje odvážná interpretace a sebejistota je roztomilá.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    PRAASHEK: omg, protože jsou ty obrazy na zdech tak podobný, pochopíš, že se ten týpek ztratil (zatočila se mu hlava, potřeboval medika etc.)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MINERWA: co je to zas za chujovinu "a protože jsou tak stejný, tak toho týpka na zemi chápeš"?
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    PRAASHEK: originál má i jiný barvy těch obrazů, a protože jsou tak stejný, tak toho týpka na zemi chápeš

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    //ovšem že k tomu pak vůbec nepasuje ten hlavní motiv je druhá věc
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    CDR: Originál je opravdu bez "zde se nalepte". Ten prvek s rukou jsem moc nepochopil, ale tuším, že to tam někdo (určitě ne původní autor) umístil v návaznosti na nějakou konkrétní událost, nejspíš na kombinaci protestů s lepením se k vozovce+protestů s poškozováním uměleckých děl v galerii.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    DARKSUN: asi tě to překvapí, ale Miroslav Barták furt žije a furt ilustruje, takže proč by svoje díla nemohl inovovat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam