• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    To je nějaká nově objevená retardace, že se anekdota vypráví příběhem, ve kterém ji vypráví někdo jiný někomu jinému a pak se vyfotí?
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ONDRAT: :DD díky moc
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    MINERWA: Lighter = zapalovač, Lighter = lehčí
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ?

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    E2E4: Kritický komentář k současné politické situaci, respektive narážky na Andreje Babiše a jeho aktivity a projev.
    BURAK
    BURAK --- ---
    ILTU: po spouste drinku a hodinach baleni si typek pritahne domu pani v predtuse silvestrovskeho sexu, nacez si vsimne, ze mu doma jeste zbyly petardy. I pres momentalni opojeni chticem a alkoholem si je vedom svych priorit a tak vyrazi pod rouskou tmy rozhazet par petard po meste
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    LOJZEE: ...jakobys je poslouchal a volil k tomu Babiše, no.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    ALCATOR: to není stejné, já jsem upřímně bojkotoval Lunetiky, ale petardové války jsem měl moc rád, každý plné kapsy a vydrželi jsme to po sobě házet hodiny
    ILTU
    ILTU --- ---
    Takovou sofistikovanou zápletku jsem v tom nehledala :-) Díky!
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    ILTU: nejhorší možný typ zábavní pyrotechniky. To je jak kdyby poslouchala Lunetiky nebo volila Babiše.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ILTU: Pán očividně nerad lidi, co na Silvestra dělají bum.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SCHWAB:na svete je mnoho hrisniku a nekteri z nich se netesi ani tak ubohe prizni, jako je ta moje:P
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    HAR4NT: on je mezi tím ale ještě jeden příspěvek ;)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ILTU: zajímavé tvrzení, ale když to někdo říká o sobě, moc důvěryhodný to není
    vtipný je to pro jedince, kteří si prohozených hlav nevšimnou hned
    COOLER
    COOLER --- ---
    MINERWA: Děkuji za rozbor osobnosti. Hned je tu lepší nálada. Já si zas myslím, že mě to pobavilo, protože nejsem píča. :D
    ILTU
    ILTU --- ---
    MINERWA: Hele, jsem inteligentní, vzdělaná, už žádný ucho... Ale stejné si nejdřív všimnu toho mladýho s pěknou postavou a ráda na něm pohledem spočívám.
    Prostě to tak je.
    (Pochopitelně jsem si vzala člověka, U kterého pro mě bylo důležité, že je chytrý, vlídný a je s ním legrace. . Ale to je jiná píseň.) ;-)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    NELLAS: poznej vtip - nevidel bych tvuj prispevek mezi a ty dva obrazky by byly hned za sebou..za vtipnost ruci Vudce:P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam