• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PRAASHEK: Nedelej to, nechal tuhle skrinku zavrenou. Prtoze to skonci jako Odborne zneftipnene vtipy?
    LAMIE
    LAMIE --- ---
    PRAASHEK: No já přemýšlela, proč fouká někomu do oka 🤦‍♀️ … pak mě ještě napadla pečená v troubě … že je jako horká 🤷‍♀️ fotbalista měl až třetí místo … a až pak mi to konečně došlo správně 🤪 teda doufám 🥸
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Rozhodl jsem se ponížit tuto diskusi oficiálně i jako smetiště debilních vtipů - ono to vlastně v půlce případů takhle fungovalo i doteď - však odteďka můžmem nahodit i pseudohumory, které nedávají humorný smysl bezpochyby a jenom se chceme rozdělit o svůj smutný osud příjemce takových signálů. Rozbor je samozřejmě vítán, i když ne nutně vyžadován.

Vykopávám:

CHROCHTADLO --- --- 12:51:26 3.2.2023
    +15
    Chlápek v ordinaci:
    - Pane doktore, vždy se mi před sexem točí hlava.
    Co děláte před sexem?
    - Foukám panenku.

---
    která piča fouká Antonína Panenku před sexem a pak si stěžuje?
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    ALEA: Nejen to, herec který hrál Tin mana dostal otravu hliníkem a málem na ni zemřel. To že na fotce chybí je takové symptomatické, nejspíš je zrovna v kyslíkovém stanu.
    ILTU
    ILTU --- ---
    TRAGED: NTVL.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    TRAGED: strašný
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GLOBETROTTER: Proc myslis? :-)

Pravdu o azbestu odhaluje fotografie. Karcinogenní materiál drtil bagr - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/pravdu-o-azbestu-odhaluje-fotografie-karcinogenni-material-drtil-bagr-155526
    ALEA
    ALEA --- ---
    NUSPHIR: četla jsem, že herci měli z toho azbestového "sněhu" výrazné doživotní zdravotní problémy. Hlavně proto, že toho hodně vdechli...
    Těch problémů při natáčení bylo dost... Například přes jméno herečky, co hrála Dorotku, určitě najdeš i informace, jak během natáčení zažila až nelidské zacházení, hlavně od některých kolegů...
    Pokud zvládáš číst v angličtině a zajímá tě to, dá se toho najít hodně.
    Nedoporučuju.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    SCHWAB:
    ARAON:
    Btw.když jsme u azbestu, tahle budova ho údajně obsahuje 3000 tun. Vzhledem ke stavu ojebavani a korupce v Česku se docela obávám o nárůst rakoviny plic v následujících letech:
    [HONZA09 @ Věci Veřejné - já jsem nic nezpůsobil! Jezulátko funguje! No právě.]
    ARAON
    ARAON --- ---
    NUSPHIR: Údajně azbest.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    NUSPHIR
    NUSPHIR --- ---
    jsem z těch co nerozumí sněžnému kontextu. hlp pls.

[QWWERTY @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    SKORZENY: Babišovo trvalý bydliště
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    SKORZENY: protože tam bydlí Babiš
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    pls preco Pruhonice
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    E2E4: ironie. Scott se smeje, ze byl podle neho ocernen, ze se nechal ockovat, protoze pry veril dukazum.
    Nejvice se smeje tomu "pokud to predklada vlada, je to zle".
    Proste mu pripada, ze cim vzdelanejsi clovek (snaze se orientujici v datech/dukazech), tim vetsi hovadina z neho vyleze. Takze pokud je vubec zaockovany, udelal to z uplne jinych duvodu, jak tam nekdo pise "chtel jsi letet do Recka".

Kontext:
    "I was once dumb enough to buy health insurance and then I stayed healthy. Complete waste of money."
    E2E4
    E2E4 --- ---
    simvás, auditko "poznej ironii" tu není, tak zkoušim zde:

je tohle vtip, nebo to myslí vážně?

https://twitter.com/ScottAdamsSays/status/1617276404412076038

kontext viz jeho profil

https://twitter.com/ScottAdamsSays
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    WOLFZOV:
    ČT24 - Úspěch českého občana na Antarktidě.
    Prima (pořad Otevřenými dveřmi) -- Země je placatá!

Juxtapozice rozumu a debility.
    WOLFZOV
    WOLFZOV --- ---
    COOLER: Ani né tak fenomén, jako fakt, že mnoho mladých arabských dívek narozených v UK, DE a SWE utekli z domu od rodičů aby se stali nevěsty bojovníku ISIS. Po porážce chalífátu byly dle místního zákona odsouzeny k smrti oběšením. A pak začali škemrat své původní domovské země o záchranu, aby je osvobodily a pustili domů za rodinou. Nicméně panoval konsensus, že takto jednajícím ženám, bude odebráno evropské občanství a nechají aby je popravily. Pár vyjímek, které se zpět do evropy, se našlo. Ale i tak pak byly dány do vězení.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    drogi zlevnily
    ASHLEY
    ASHLEY --- ---
    MINERWA: Noviny jsou plné zpráv o průběhu kampaně jednotlivých kandidátů na prezidenta.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam