• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    PRAASHEK: šak já volal! Kde je Prášek? Kde je Prášek? A lidé mne posílali od čerta k ďáblu a tam byla přeprážka s pultem a za ní bílokabátníci a ptali se mě, jakýhože práška chci? Nechápali, nerozuměli, neznali, já to i napsal, až na jednom místě jsem dostal dvě baleni Paralenu za 88 Kč celkem. Myslel jsem, že to je jako v tom Matrixu, nebo jak se jmenuje to prehistorický scífko, tak jsem je obě snědl. No koukal na mě divně a že proč jsem si ty prášky aspoň nevyloupal. To mi došlo, že on nic neví, že budu asi na špatném místě.
    Tak isem šel zase ven a chtěl volat "Kde je Prášek? Kde je Prášek?". Leč to nešlo, ani hlásky ze mne nevyšlo, jak mi v krku překážely ty krabičky.
    Pořádně ošemetná situace to byla, co bych ti povidal. A ani jsem neměl u sebe příručku Lovu na jelena!
    ILTU
    ILTU --- ---
    SLEEPLESS8: Jo, to zní pravděpodobněji :-) Jo, jsem tady správně. ;-)
    MATHES
    MATHES --- ---
    PRAASHEK: jsi tam sel bez stolku, vid?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    //dnešní dny bez provokace jsou výmysl předešlé civiisace
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SCHWAB: a to ses nemohl osvat? Mohli jsme jej sejmout a ty jako obvykle schytat 88% ran rákoskou, což je povážováno za standard dnešních dní bez provokace.
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    GREATDRAKE: rekl bych, ze se zenil kvuli nemovitost, ale neni s ni uplne spokojeny (resp. jedine, co je pro nej na svatbe dulezite, je barak/byt)
    ILTU
    ILTU --- ---
    ILTU: Sorry, Kohn.
    ILTU
    ILTU --- ---
    GREATDRAKE: Řekla bych, že Roubíček vytáhl z otázky to nejméně podstatné. ;-)
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    i lehke devy si muzeme vazit
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    NELLAS: jednu jsem viděl. Asi třicet kilo. Paradox perníkové diety. Oproti očekávání se při ní hubne.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SCHWAB: No a už víš, kde tam najít lehké děvy?
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    PRAASHEK: zrovna dneska jsem tam byl, a měl jsem pochutinu, ale bez ptáka. Na lavičce seděl nějaký týpek, nevím jestli to nebyl ten tvůj Venca, nicméně vím, že prováděl kreaci s vejci v gatích.
    Ten svět je malej.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SLEEPLESS8: já osobně neeksituju
    SCHWAB: tam jsem od rána do večera a dodnes mi nik nedonesl jesenku či podobnou pochutinu. Tuhle jsem předložll i občanský průkaz nějakému pánovi a nakonec se z něj vylíhnul jakýsi pták. Takže to nebyl pán, ale vejce. Tím se celá věc vysvětlila. Celou věc nakonec ztvárnil Václav Johanus v nějaké svojí kreaci. K nepříjemnému překvapení všem lidem s dobrým vkusem.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    na karláku
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    PRAASHEK: kdyz te vsude zablokuje, to znamena, ze te chce videt osobne
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    ZUZKAOU: ano
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ILTU
    ILTU --- ---
    T_Y_L: To je ovšem dost zklamání... Přísudky... ;-)
    ILTU
    ILTU --- ---
    KAKIHARA: Já dost sázela na psí dečky (upekla), ale "č" tam ňák nedokážu dostat ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam