• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    soulož otáčících se lidiček je krásná a romantická věc, ale co je na ní vtipného?

[LEXIK @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    OMNIHASH: ale bez nás neexistuješ...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ILTU: Mé jméno je ‚Legie‘, poněvadž je nás mnoho.
    ILTU
    ILTU --- ---
    OMNIHASH: Jednočlenná spokojená skupina! :-)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    COOLER: well, zkoušel sem na ČVUTu vystudovat architekturu, dvakrát, vydržel sem celkem šest semetrů. Když sem to vzdal podruhý, šel sem na VŠE. Udělat tam bakaláře mě stálo míň úsilí, než prolízt na architektuře první ročník, bakalářka mi zabrala míň času sesetrální práce z nauky o stavbách a dva semestry matiky na stavárně mi stačily k tomu, abych prošel všema matematickejma a fyzikálníma předmětama, aniž bych došel na jedinou hodinu, kde se nepsal test. Jediný problémy mi dělaly předměty, kde se musela odevzdávat skupinová práce, do tý doby, než sem zjistil, že můžu bejt jednočlenná spokojená skupina.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    LORD_DE_SEIS: ajo! dík - nedošla mi ta výslovnost :)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    PRAASHEK: "and rotate" zní foneticky trochu jako Andrew Tate, což je nějakej pičus, kterýho timhle portrétem někdo zvěčnil... víc v tom asi nebude...
    https://mobile.twitter.com/williamlegate/status/1619816148194988034
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    GILHAD: pche, Hrdý byl náhodou nejlepší. Pravda, sucharům bez fantazie to většinou nic neříká.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    LORD_DE_SEIS: stejně to nechápu. Nějaké delší vysvětlení by bylo?
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    MINERWA: ja su traged
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    SLAMITCH: Andrew Tate...slabší káva
    YOT
    YOT --- ---
    QWWERTY: kam ti mám poslat trenky k vyprání? Kardiostimulator už mi seřídit hodinář.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    GILHAD: já se hodnotím tak, že se umím do tragéda vcítit a vůbec to neznamená, že tragéd jsem....navíc já tady vtipnost nehodnotím, opakuju, že nejsem tragéd
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    SLEEPLESS8: To jsou, akorát dotazy tohoto typu potkávám mnohem řidšeji - ono asi taky tací, kteří preferují tyto schopnosti většinou nepokřikují po ulicích :)

MINERWA: Pro tragéďy toprí - to zase jako jo, to nerozporuju :) Pro mě už ne tolik a nevím, jak se hodnotíš ty :) (Neříkám, že nejsou vtipné vůbec, jenom podle mě nejsou vtipné moc)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    GILHAD: :)) zkus se do nějakýho tragéda vžít, je to vtipný tak akorát
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    GILHAD: proc drive? to jsou porad hodne cenene parametry..
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    MINERWA: odkaz na blbý otázky typu "máš hezkou holku, jaká je v posteli" (protože navenek může být hezká ale co z toho, když si nezašukáš?)
    (nebo dříve jaká je v kuchyni, domácnosti - protože co z krásy, když nenavaří, neuklidí ...)
    Akorát tady asi vrcholem vzrušení je holt jít do hospody ...

On moc vtipný vtipy nemívá ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam