• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PRAASHEK: V klidu, už sem možná jen trochu moc meta, protože fascio znamená italsky prostě jen "svazek" a na obrázku je... svazek špaget.
    Což mimochodem z fašistů dělá doslova svazáky.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    hm, jestli tam má hrát roli i fascio, tak asi neumím v téhle chvíli detekovat tu oblast mezi úplně rozplizlou abstrakcí a decentními náznaky. jestli se teda v téhle oblasti má nacházet ten strip...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    RAGNAROK: Je to fascio. Fascio špaget.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ajo - takže to mají být "jakože" špagety a to auto má majáček v barvách italské vlajky. dík. na ty barvy mě upozornil sleepless. já z toho nevydoloval sám ani jeden z těchto momentů...
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    00KUBAT:
    a ja myslel ze to je lamani fascio
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    PRAASHEK: Italien police zasahuje při lámání špaget
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ILTU:
    The Police - Message In A Bottle
    https://www.youtube.com/watch?v=MbXWrmQW-OE
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    REFALLENONE: Toho neznam....
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    CUSTOM1: Dopadl
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    SKORZENY: Jenže ta konverzace začala otázkou na dobré rady PRO běhání maratonu, nikde nezaznělo "Kolikrát jsi už maraton zvládl?" - a přesto to ten guru dokázal do té konverzace dostat... velmi organicky :-)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Humor v tom primo neni, je to meme. Ale vidim vtip v tom, jak se tomu lide smeji.
    Jak poznas, ze nekdo jedl obed s veganem? On ti to rekne :)
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    FRENZY_: ja som bol vzdy fanusikom Perzanov a preto mi tento bezecky chat uraza
    FRENZY_
    FRENZY_ --- ---
    SKORZENY: Chápeš správně, dle autora je na maratonu nejtěžší naroubovat uběhnutí maratonu do každé konverzace a dělá si tak srandu z údajného vychloubání se maratonců při každé příležitosti (á la vegan, co cvičí crossfit).

Je to tak, poté, co jsem uběhl první maraton, mohu potvrdit :)
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    prosim vas, je v tomto este nieco okrem marathoners circlejerku?
    [UNTOY @ kresleny stripy :: garfield, dilbert, red meat, wulffmorgenthaler, calvin & hobbes, unseen, mutts a dalsi!]

chapem, ze pointa je povedat v kazdej konverzacii, ze si uz bezal maraton
    toto je konverzacia, ktore sa uz ZACALA s priamou otazkou na radu ohladom behania
    co je na tom prekvapujuce/vtipne?
    CDR
    CDR --- ---
    DRAGON: ja vidim Zyrtec Lemplovou
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    GILHAD: já zapomněl, že už se vlastně nesmí prodávat
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    PRAASHEK: Možná nebyli vyprodaní, ale neuměli si o ně říct :-)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ZBYNEK: což o kostičky, těch měli dost, asi byli ale zrovna vyprodaní černoši
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam