• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    POEM: Moc dík. Bohužel to vůbec neznám, takže to vůbec nepomohlo.
    POEM
    POEM --- ---
    Ta "zelena krava" je Gir z Invader Zima
    ARAON
    ARAON --- ---
    SALVATOR: Me je ten zelenej pisisvor nejakej povedomej. Chvili jsem myslel, ze je to nejakej skin pro Sackboye, ale to asi nebude.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MORIARTY: Já to chápu tak, že je jako pokrytec, protože má na tričku nějakou zelenou krávu, nebo co, a přitom se směje týpkovi, co tam má Ricka a Mortyho. Ale taky nevím proč.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    MORIARTY: týpek se někomu směje za to co má na tričku a pak si všimne že jinej týpek kouká v kontextu věci skepticky na jeho vlastní tričko? Jakože mu dojde, že by se stejně dalo smát jemu? Ale nevim proč je ten první tlustej. Popravdě ty OMNovy posty skipuju, takže vnitřní logiku těhle komiksů sem nějak neodsledoval, takže dost možná teď plácám mimo.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Poprosil bych o vysvětlení tohoto: [OMN @ kresleny stripy :: garfield, dilbert, red meat, wulffmorgenthaler, calvin & hobbes, unseen, mutts a dalsi!]
    Ze všech těch sraček, co do toho klubu OMN dává, jsem všem tak nějak rozuměl, povětšinou jde o zařazování lidí do skupin podle jejich společného znaku a pak generalizování společných vlastností, na jejichž základě je vyvozována nějaká činnost, nesouvisející s původním znakem aktéra, logika v tom vtipu jde stranou, člověk musí být asi hodně blbej, aby se tomu zasmál.

Ale tady se nechytám, asi mi chybí nějaký kulturní kontext. Chlap se směje jinýmu chlapovi, že má na tričku Ricka s Mortym, ale na tričku má něco jinýho a to je jako špatný, nebo co?
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    PECA: v té krabici jsou čtyři trojice - odebrat tři vejce je zcela přirozené.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SHEALA: A ta slepice po každé snůšce řekne jauvajs.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ROMI: tak si udělá tři, ale sní jenom dvě.
    PECA
    PECA --- ---
    ROMI: tak si koupí ještě jedno balení ve dvouřadu. Já kupuju todas plata po půl kopě a am mi nevadí to brát po kolika chci. B-)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ROMI: Tak to třetí omylem upustí.

Leonard, Sheldon And Rajesh At A Chinese Restaurant - The Big Bang Theory 1х07
    https://www.youtube.com/watch?v=0SK6HRGKSFs
    ROMI
    ROMI --- ---
    USELINK: a co kdyz si chces dat jen dve vajicka? :)
    USELINK
    USELINK --- ---
    HNILOB: Já kupuju krabice, kde jsou tři řady vajíček. Problem solved.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    HNILOB: vejce ve tvaru pyramidy? Ale jo, s GMO není nic nemožné...
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    PECA: na vine jsou vyrobci obalu. Kdyby vyrabeli trojuhelnikovy tvar (pyramida) tak by se dost lidem esteticky ulevilo.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PECA: Holt má někdo po ránu rebelskou náladu (nebo nemá CDO zaměřené tímto směrem).
    PECA
    PECA --- ---
    NELLAS: Mě spíše dostává to 3 vs dvojice vajec. Rozbil bych 2, nebo 4. Tři by narušily uspořádání v krabici.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BLACKHEAD: Z mobilu se blbě rozkecává a dodávají odkazy, sorry :))
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    NELLAS: Tady se mi libi tvuj znevtipnujici minimalismus.... :-D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    RENDORF: I want to break free. Písnička. Queen.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam