• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    KULA
    KULA --- ---
    SIRIEN: aha haha, mátl mě tácek na podlaze pod kobercem. Anál lepší.
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    SIRIEN: A zároveň je to levnej anální kolík.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    KULA: studentský koleje na technický fakultě aneb "trust me I'll be an engineer"

Shora:
    - moka konvička (v dolní části je voda, ta se zespoda zahřeje a pára projde skrz mletý kafe uprostřed a nahoře ti zkondenzuje v kávu)
    - spuštěná žehlička jako příkon tepla pro moka konvičku
    - bota položená na koberec ke stranové stabilizaci žehličky (a možná jako pojistka pro přehnutý koberec)
    - přeložený koberec jako stabilizátor vzhůru nohama postavené žehličky

legit řešení podle health&safety ISO norem.
    KULA
    KULA --- ---
    MATHES
    MATHES --- ---
    KULA: jo aha, to je zas trochu OT odpoved, ale ten tvuj link je na klub ne na prispevek :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    KULA: to je analni kolik
    KULA
    KULA --- ---
    Ehm....asi by mě to bylo ukradený ale 97+ lidí se zasmálo, tak jsem zvědavý....
    [USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    ARAON
    ARAON --- ---
    ASHLEY: Díky. Taky jsem se sem šel zeptat. Patnáct let žiju v anglicky hovořící zemi a stejně jsem to nepochopil. Jdu se zahrabat.
    ASHLEY
    ASHLEY --- ---
    MMORT7: Myslí si, že "Age" je "H" a že ho tím ten doktor žádá, aby mu své jméno hláskoval.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    SUCZKER: prvni bude zralok v egypte, co zakousl rusa
    klokana jsem nasel jenom z lonskyho roku
    Kangaroo tries to get through gate of the Russian Embassy in Canberra, Australia | Daily Mail Online
    https://www.dailymail.co.uk/news/article-11104623/Kangaroo-tries-gate-Russian-Embassy-Canberra-Australia.html
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    [SATAI @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE] pls (videl jsem i nejaky jiny verze a ani tem nerozumim, asi nejakej memicek, co mi unikl).
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ALCATOR: to nemůžeš vědět. Uvidíme, kdo koho zažaluje a jak rozhodne soud.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    SHEALA: Víceméně má GILHAD pravdu, akorát ten závěr nedala správně. Zloděj není zneužíván (to by podprsenka neletěla ven), ale užívá si.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    GILHAD: ajo, to je podprda, sem na to blbě viděla no, jasný...
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    SHEALA: Dva lupiči jdou loupit, jeden vleze do temného okna a vyhazuje ven věci, druhý je chytá a balí k odnosu.
    Najednou se v okně rozsvítí - sakra lupič je asi odhalen - a i žebřík mu vytáhli, aby nezdrhnul, společník se v hrůze krčí.
    Okno zhaslo, letí z něj podprda = nebohý lupič je asi uvnitř sexuálně zneužíván razantní domácí, role se vyměnily ...
    Óóó jak je to humor-nééé (no není, ale co už ...)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Loni tohle gesto používali v rámci MDŽ pod heslem Break the bias.
    IWD: International Women's Day 2022 campaign theme was #BreakTheBias
    https://www.internationalwomensday.com/2022theme
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    Uz jsem to nasel, je to akce D.O.S.T (kdyz bych chtel byt vtipny a poukazat na vyvoj neofasizmu a jeho maskovani za "tradnicni hodnoty"), ale jinak jde o akci dost .. napriklad sexualnimu nasili, bagatelizaci sexualniho nasili, tj legislativni krok zmeny definice znasilneni atp.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    PRAASHEK: nejde o skrizene kosti pod lebkou na piratdke vlajce?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    HNILOB: já se neptám na ten humor, ale k čemu se vyjadřují ti veřejně činní lidé. A neptám se na "imho", ale jestli to někdo ví přesně a jistě. Odkaz, kde tohle publikovali originálně, by se šikl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam