• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    YOT
    YOT --- ---
    GILHAD:
    DOCKINEZ:
    Já bych řekl že ten vtip pochází z USA prostředí, neboť https://www.youtube.com/watch?v=8PPtE74xI9w&ab_channel=HardReset_infoCARs
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    GILHAD: C-max, podobná zkušenost. Je to miláček.
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    QWWERTY: No, musím říct, že u svého Fordu B-Max jsem za těch víc než 10 let, co ho mám, otvíral kapotu jen kvůli dolévání ostřikovačů (a v servisu kvůli oleji a pravidelnému čištění klimatizace a podobným plánovaným servisním úkonům).
    Jinak byl v servisu jen kvůli tomu, když mě někdo naboural, nebo mi rozbil okýnka. (A letní/zimní pneumatiky.)
    A jediný další případ problému byl, když jsem letos v zimě při několikahodinovém čekání bez zapnutého motoru vybil baterku. Ale to přijel chlápek s kufříkem, nastartoval mi to a tím se to zase dalo do pořádku. Pak jsem teda pořídil voltmetr, ale ten vlastně nebyl potřeba.
    (Ale z toho se moc vtipů vytěžit nedá.)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    FRENZY_: Není, trefil si to.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    DOCKINEZ, GILHAD: spis, ze kapotu timhle stylem otvira tak casto, ze by mel mit znacne naskillene prsty, coz muze nasledne vyuzit i v jinych volnocasovych aktivitach
    pokud mate funkcni Ford, tak jste meli stesti .. napr. koleguv patri spis do meme kategorie "muzete se vyspat, zatim co cekate na odtahovku"
    FRENZY_
    FRENZY_ --- ---
    Vím, že pro své role hodně hubne/přibírá...to jako že zhubl 4 kilo(kila) [herce] nebo je v tom ještě něco víc? [CRS @ Textove ftipy - taky ste na modemu a vecne se opakujici obrazky vam kazi pozitek? /pouze cj, pripadne slovencina/]
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    PRAASHEK: moc se nesmala, ale ja jo
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    GILHAD: vtipná je ta verze s majitelem žigulíku kde je ta ženská zmlácená kladivem
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    GILHAD: a tak to be fair představa že se nějaká holka udělá z toho že si měl fordku má určitý humorný potenciál.
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    DOCKINEZ: Já to ve svým B-Maxu takhle mám a viděl jsem to i v dalších. Ale neznám zdaleka všechny.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    GILHAD: Já chápu pointu, nechápal jsem odkaz na Ford - protože ve svým modelu nic takovýho nemám, resp. kapotu otvírám normálně klíčem zepředu, když odklopím modrej oválek.

Ale to je fuk, díky za vysvětlení :)
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    DOCKINEZ: Takhle se u Fordu otevírá kapota. (Šáhneš rukou pod palubku, dlaní navrch, dvěma prsty chytneš tu packu podle obrázku a zatáhneš k sobě)

Autor vtipu to chápe jako úžasnou přípravu na to, že tam holce strčí dva prsty, zatáhne k sobě a holka se z toho naprosto udělá a bude ho zbožňovat. (Sice nechápu, co ho k těm záverům vede, ale viz záhlaví)
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    DOCKINEZ: priste az budes prstit nejakou kundu, zkus techniku otvirani kufru
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Má Ford, ale stejně se nechytám

[QWWERTY @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    ILTU
    ILTU --- ---
    SUCZKER: Díky, teď sem s tím jdu :-)
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    [SATAI @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]

Jakej stripek udalosti mi zase utekl?
    ARAON
    ARAON --- ---
    DURDIN: Že by Oppenheimerův tým mohl v rámci reklamní kampaně hodit někam atomovku, ideálně na ten Barbie dům.
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    DURDIN: to špičkování. Druhému filmu se bude blbě dělat podobné "promo".
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    [SALVATOR @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    Že se Barbie a Oppenheimer jdou do kin ve stejný den jsem už zjistil, ale co je vtipného tady na tom?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam