• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    chci se pochlubit, že jsem pochopila vtip,...
    ten krocan se jmenuje Cat (mě strašně štvalo, že tam žádnou kočku nevidim)
    [CRS @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    SKY_MAX: kdyztak ve vecech verejech je o tom za posledni dva dny asi 100 prispevku. Moc se to CoO nepovedlo a jeste si to hovno po sobe rozmazavali.
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    TITUS_PETRONIUS: taky jde dost i o charakterovy rysy tech postav
    GLADILAF
    GLADILAF --- ---
    TITUS_PETRONIUS: Kluk ze stranger things se vzdalene podoba holce z pulp fiction. Holka ze stranger things v tom kontrastu vzdalene pripomina bruce willise.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    TITUS_PETRONIUS: vlevo jsou dvě postavy z nějakého filmu / seriálu a v pravo z nějakého úplně jiného. Jsou to i jiní herci. Vtip je v té "podobnosti". Konkrétně tady pripodobnuji Stranger Things k Pulp fiction coz je od sebe nejakejch 30let...
    TITUS_PETRONIUS
    TITUS_PETRONIUS --- ---
    [SP1T @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]

nejde mi ani tak o tu anglicku frazu feel old yet?, ale o to kto je na tej prvej fotke kurnik?!?! co ma s willisom?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    WOODMAKER:
    "get roasted" = někdo ti řekne něco nepříjemného o tvé osobě --> "get a light roast" = nechat si říct něco nepříjemného, ale ne zas moc nepříjemného
    "get a light roast" = v kavárně: dostat mírně opraženou kávu

Takže místo toho, aby mu baristka řekla "jseš úplně blbej a neschopnej", mu pouze pohaněla lýtka (bůh/autor ví, proč autor zvolil zrovna tohle). Pán ovšem chtěl mírně opraženou kávu.

Homonym fun!
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    TITUS_PETRONIUS:
    GILHAD:
    Je to ze stejného rangu jako "Všude si nastavuji heslo na anglické slovo *incorrect*, takže když si nemůžu vzpomenout a zadám tam nějakou blbost, tak mi řeknou "Tvoje heslo je incorrect" -- a to mi poradí.
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    TITUS_PETRONIUS: To, co je tam psané - heslo je jedna dvojka, tři čtyřky, pět šestek a sedm osmiček
    jednoduchá mnemonika - 12345678 (číselná řada) dlouhé heslo, které nemusí na první pohled vypadat jednoduše 2 444 66666 8888888 (bez mezer)
    nic víc v tom není

(Připomělo mi jiné heslo, které bylo se zadávalo do pole, kde místo znaků naskakovaly hvězdičky. Jaké tu je heslo? Pět hvězdiček. ano bylo to pět znaků hvězdička, takže v políčku při zadávání byly hvězdičky nahrazované hvězdičkama. Někdo se tomu směje dlouho, někoho to aspoň krátce pobaví ...)
    KEJML
    KEJML --- ---
    KAKIHARA: A mimochodem to, že je to ve stejný den, prý není náhoda:
    [KOUDY @ hd // audio&video pro narocne!]
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    STETKINS: pes se veze
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    Jasný. Dík
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    MAWERICK: Oba filmy maj premieru ve stejnej den. Plus je kazdej uplne jinej (já osobně chci dát doublefeature večer. A Oppenheimera extra v imaxu) plus samozrejme marketing…
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    O co jde s těma memes Oppenheimer VS Barbie?
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    ILTU: Jo. Nova udelala tradicni repku o tom, že je v létě vedro.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam