• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    SULTHAN: v ramci operace Condor padaly cely vlady, takze par mrtvych novinaru navic, mi zrovna jako konspirace neprijde, ale ok, je to asi validni argument

REFALLENONE, PRAASHEK, KAKIHARA: klasicky tema: "statni sluzby zbavujici se nepohodlnych jedincu, kteri moc okate poukazuji na jejich problemy"
    viz rusky klasiky ala
    - okna
    -- doktori img
    -- lukoil img
    -- ruska armada img
    - prigozinova "nehoda"
    -- [TRAGED @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    -- [DOCKINEZ @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    - alergie
    -- na pollonium [22DAEMON @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    -- na novichok img
    a putin obecne - img
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    QWWERTY: A nechceš raději vysvětlit, v čem ten vtip vězí? Mně to taky uchází.
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    QWWERTY: Možná že by to byl dobrý černý humor tak před 40 lety, dneska je to spíš na hraně konspirační teorie.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    LORD_DE_SEIS: na to ze je v minusu sere pes, spis by me zajimalo, jestli mi nekdo zvladne vysvetlit, proc to neni vtipny
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    QWWERTY: ptát se v klubu určenému k vysvětlování vtipů na to, proč tvůj vlastní svůj post nedostal dostatečný počet plusů nebo proč dostal mínusy, to jsme tady myslim ještě neměli.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    btw ciste pro moji zvedavost - tusite nekdo v cem presne je problem s [QWWERTY @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE] ?
    zda se, ze ackoliv to naslo +20 publikum, tak vetsine lidi to moc vtipny neprijde
    a to i pres to, ze tu mame kybl vtipu na rusy co zijou v prizemi, odmitaji litat letadlem, nemaji radi caj a tak musi jist houby jako Vitaly Melnikov
    nebo to lidi neberou obecne, ale vztahuji si to na Garyho Webba a kontroverzi okolo jeho pripadu?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Thx
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SUCHNA: ale můžeš se dvakrát duševně vysmát
    SUCHNA
    SUCHNA --- ---
    VON_GILOTINE: podle html uzivatel omylem vlozil dvakrat stejny obrazek... takže bych nehledal deset rozdilu
    TITUS_PETRONIUS
    TITUS_PETRONIUS --- ---
    SUCHNA:
    ATUARFIK:

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaj! Asi nemam podobne thoughts :-)
    SUCHNA
    SUCHNA --- ---
    TITUS_PETRONIUS: Proč volat policii k něčemu, co si zvládneš potrestat sám? :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TITUS_PETRONIUS: Přepadený naznačuje, že když se tomu zloději náhodou něco stane (přepadený ho rozporcuje, zalije do betonu v koupelně nebo zkrmí domácím mazlíčkům), nikdo nebude vědět, že/kde se ztratil.
    KEJML
    KEJML --- ---
    GILHAD: Konkrétněji k tomu hadovi zde:
    Gadsden flag - Wikipedia
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Gadsden_flag
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    MAEQ: IMHO ten had z NYEMI + ten vyobrazený červ z Duny, co reagoval na rytmické zvuky útokem
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    SIRIEN: Rimmere? Vyspěte se s někým! To je rozkaz!
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    PRAASHEK: Nerozuměl jsem, o čem mluvíš, tak jsem zkoušel zagooglit...a našel jsem, co jsem opravdu vidět nechtěl. Ale abyste se necítili kráceni na kulturních hodnotách...prosím.
    P. Roman Vlk | JAK NA TO | Modlitba před jídlem
    https://www.youtube.com/watch?v=rVB7l3Vgceo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam