• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    PRAASHEK: Od H do O - H2O
    KULA
    KULA --- ---
    PRAASHEK: teď víš jaké to je, když nejsou propojit všechny tři strany....
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    PRAASHEK: jako já chápu, že děti jsou malé, ale nechápu, jak to to jakkoliv mohlo sloužit jako "svačina", ale že špagety lepěj jako samolepící magnetická páska jako fór už chápu teda líp, dík ;p
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MINERWA: v originále je tam samolepící trhací magnetická páska - nalepíš na pohlednici, fotku, jakoukoliv pičovinu a můžeš to umístit na ledničku nebo třeba kapotu automobilu nebo plechovou stavební buňku. Špagety bolognese pouslouží stejně. Tak to chápu já, možná to má být opravdu jenom veselá svačina.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    MATHES: znám, ale tohle má do oběda daleko
    MATHES
    MATHES --- ---
    MINERWA: znas snad lepsi zpusob, jak dat detem obed do skoly s sebou?
    CDR
    CDR --- ---
    JESTEDMAN: to jsou léčivé magnetické náramky s hematitem, tomu nerozumíš .))
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    FRK_R23: ne, tohle je za anál, říkává se, za kvalitní análek, od pandory korálek. Nejsem odborník, ale tyhle kuličky asi nebudou originál Pandora, tak ten anál asi za moc nestál, hranatý netuším už vůbec
    PISTA8632
    PISTA8632 --- ---
    SALVATOR: Taky jsem nechápal, ale bál jsem se zeptat. :-))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FRK_R23: Ne, z dovolené se vozí magnetky na lednici jako suvenýr. Taky jsem jich už pár dovezla.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Nejedná se o takový kundí náramky?
    SUCHNA
    SUCHNA --- ---
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    SALVATOR: na lednici
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Tohle chápu, jen by mě zajímalo, o jakejch magnetkách je řeč

[MULTICAT @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    SHEALA: No hablo Ingles je stereotyp o imigrantech v USA - kdyz je nekdo konfrontuje, pak najednou nemluvi Anglicky.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    HEJSEK23: plastova figurka to je
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    QWWERTY: není to tématický. Vzhledem k tomu, co se momentálně ve světě děje, tak CIA je zcela mimo mediální dění. Aby vtip s lidmi rezonoval, musí být pro ně relatable. Toto není pro lidi relatable, protože CIA teď nikdo neřeší
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam