• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    glokvičku jsem slyšla už v miinulém století. Jen si nejem jistá jestli od matfyzáka a nebo studenta jaderní fyziky.
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    Na tom původním vtipu s glokvičkou mě nejvíc baví ten nechtěný humor, kdy kapitán ruské lodi nadšeně křičí: "Jaka krasnaja glokvička!!!" ("Kакая красная глоквичка!!!").

Tedy obdivuje nějakou červenou bednu.

Tihle false friends tvoří pointu scény "náš krásnyj" ve filmu Kolja.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CDR: Já to asi kdysi četla/slyšela, ale milosrdně jsem to zapomněla a vzpomněla si až po dočtení.
    CDR
    CDR --- ---
    Glokvičku jsem vystopoval do roku 2006, kde o všem o ní autor píše že je to klasika :D

VTIPY všeho druhu - diskusní klub na Lopuchu - archiv
    https://www.lopuch.cz/archivklubu.php?klub=vtipy_vseho_druhu&to=2628

NELLAS: výše zmíněný odkaz je k roku 2006

já glokvičku znám asi rok až z nyxu
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    RANDOM_NIGHT: Je to jeden z těch absurdních vtipů, kdy dlouho vyprávíš, buduješ napětí, a pointou je hrozná blbost.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    SIRIEN: Děkuju. Takže vtip je v tom, že někdo napíše hloupý text, aby získal pocit, že hloupí jsou ti, kde jeho dílem ztrácejí čas…? Vůbec nerozumím, proč by se tak někdo chtěl cítit, ale asi teda ok…
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    NELLAS: No to ti došlo dřív, protože je to glokvička a má ty díry. A proč je tam budoucí čas?
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    RANDOM_NIGHT: glokva je kontroverzní vtip jehož pointou je že dlouhý setup šroubující očekávání následuje úplně suchá pointa o ničem. Efektivně to je trolling vtip na účet posluchače/čtenáře, some love it, some hate it. Přidaný jaguár je reakce na něčí trapné podání vtipů s jaguárem které tam pár lidí návazně parodovalo.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    RANDOM_NIGHT: Když hodíš krabičku s dírami do vody, tak při potápění bude dělat takové divné zvuky... něco jako glogloglo.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SADY: Film jsem viděla, ale očividně si už moc nepamatuju vizuál. Děkuju :)
    TAP
    TAP --- ---
    NELLAS: Se7en, v sestřihu, co jsem tenkrát viděl nebyla v krabici koťátka. Leda že by byla Schrödingerova
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MALARKI: Ano byl to princip primitivni atomovky: Kus co sam o sobe pravdepodobne nezacne reakci a po spojeni s mensim kusem ji zacne prakticky 100%.

Ma to biblicky nazev, zbran je historicka a po uderu by vsichni umreli do par minut :D
    Podobne jako nedbale experimenty s tim jadrem po valce.
    CDR
    CDR --- ---
    MALARKI: je to tak

Demon core - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Demon_core
    CDR
    CDR --- ---
    MALARKI: myslím, že je to "srdce" atomovky, ale jistý na stopro si nejsem
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PRAASHEK: presne, imho tam ta zachranena osoba vlastne ani nemusi bejt, zmlatil by je tak jako tak
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam