• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    Potrebuju pomoc:

[ROBIN_SNNS @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]

Asi jsem v pondeli nejakej pomalej.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KEESHA: co to meleš? Asi halucinuješ ve špatné diskusi.
    KEESHA
    KEESHA --- ---
    Moc mě to nepřekvapuje. Je to něco jako "pálení čarodějnic", specificky česká a víceméně nevědomá oslava systematického vyvraždění 15 milionu žen a gayů. Stejně nechápavá diskuze letos probíhala mezi expats američany na FB stránce nějaké obce, ptali se nechápavě jak je něco takovýho možný, bylo jim řečeno, že tomu jako cizinci nerozuměj.
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    a jo tak to je kocour, no vida
    mne to skor pripominalo mociaceho ehh... nacka v sturm cizmach
    TIL
    CUSTOM1
    CUSTOM1 --- ---
    ASHLEY: Tady jde vidět, jak Lada předběhl dobu.
    CEAR
    CEAR --- ---
    LIQUID_SOUND: Jasný, chápu. Všechno víš a na vtip ses nehledě na záhlaví ptal jen proto, abys všem dokázal, že to není vtipný.... Tak ve 4 na Karláku.....
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    ASHLEY: Určitě taky? No... Tak jo no. Chudák kocourek Ignác teda.

CEAR: V Ladově kraji... Kdo by to řekl. :D
    CEAR
    CEAR --- ---
    LIQUID_SOUND: Vždyť tam je ten kocourek i zobrazený.... Zdrobnělinu Ignáce nerozporuji, ale očividně byl primárním zdrojem Lada....
    ASHLEY
    ASHLEY --- ---
    LIQUID_SOUND: Podle wiki vyšel Kocour Mikeš poprvé v letech 1934-1936. Takže narážka na nácky v tom je určitě taky a záměrně, IMO.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    CEAR: Ne, to je zdrobnělina jména Ignác. Navíc Šibeniční vrch je Ladův kraj.
    ASHLEY
    ASHLEY --- ---
    LIQUID_SOUND: Nácíček. Jako jméno kocoura nebo parku pro děti je to pořád vtipné, ale s pokračující korektností čím dál nepřijatelnější. Nebo jinak nevím, proč to koluje.
    CEAR
    CEAR --- ---
    LIQUID_SOUND: Jméno parku, odvozené od side-kicka kocoura Mikeše, který se jmenoval Nácíček, tj. malý nácek.....
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Plz tohle teď leckde koluje... Přišlo mi to i v rámci nějaký skupiny Whatsappem. Co nevidim?

[MILIS @ Čechy kuriozní - choďme a foťme - FOTKY !]
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    JAROUSH:

Crazy Town - Butterfly (Official Video)
    https://youtu.be/6FEDrU85FLE?si=b4WGMKGBtxKKaWMD
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    JAROUSH: Come, my lady, come, come, my lady, you're my butterfly, sugar, baby!
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    JURACEK: To je jak ty baby s kočkou, co je tam vždycky nějaký nápis a jeden ho čte po řádcích a druhý po sloupcích.
    Když tohle čteš po řádcích, vyjde nesmysl, když po barvách, tak CRTITICAL THINKERS a proto to někteří považujou za stračně vtipný (a jiní zase vůbec)
    ILTU
    ILTU --- ---
    Já v tom viděla piškvorky a taky mi to přišlo vtipný :-)
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    Pripadne toot ako prd. A prdy su vzdy vtipne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam