• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    GREATDRAKE: typo - heh heh:p
    ARAON
    ARAON --- ---
    GREATDRAKE: Přidávám se.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ROBIN_SNNS: Byvala sekretarka Weinsteina. Novy serial je kvalitni jako kdyby ho natocila sekretarka.

The Acolyte - The Message Is Strong With This One
    https://youtu.be/jKHi__DaplU?si=YgW6Rl7sQTg_MdWH
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ROBIN_SNNS: to bude novej serial Star wars co opet sklizi hejt ze vsech anti-woke stran a asi zenska co ho produkovala/rezirovala.
    Jsou ted nasrani pac oblibeny serial Boys z nich udelal blbce
    ROMI
    ROMI --- ---
    Nyvydesil me ani ten obsah, vydesil me Gilhad. Hrnecku dost, uz nic nechci vedet 😄
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    GILHAD: tl;dr
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    PRAASHEK: Tak to už je jeho boj. Kreslený je to hezky a čitelně, titulky v dobré angličtině, příběh podaný dobře, několik různých významných postav, nějaké ty menší zvraty taky, psychologie plně uvěřitelná a fungující ... mě osobně se to líbilo a četl jsem vícekrát v proudu let.

Ale ne každému se líbí to co mě a někomu může vadit nepřítomnost střev, násilí a nechutností. Někomu to může přijít nedosti akční a moc obrázků. Někomu to může přijít nedosti diversifikované, protože tam jsou jen kluci a holky a muži a ženy a o sexu a genderu nemluví a mají všichni stejnou pleť a stavbu těla.

Ale rozhodně to nepovažuju za hroznou píčovinu, i když základní úhelný kámen celé civilizace to samozřejmě není. A protože ROMI i TY čtete (nejen) tento klub, tak prokazatelně pácháte horší ztráty času, než by bylo čtení tohoto dílka :-P
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    GILHAD: ale ROMI se to bojí číst, protože by to mohla být hrozná pičovina a čtení by pak byla neodpustitelná ztráta času. Teda tak to mám vlastně já...
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    ROMI: Ještě možná takový příměr:

Jste v pimprolvém divadle plném capartů.
    *Kašpárek objeví podezřelou jeskyni*
    Caparti (sborově): Kašpárkůůů, nechoď táááám
    *Kašpárek dělá, že je neslyší a jde tam*
    Rána jak z děla, vyletí pojistky, tma v celé budově a dveře se vzpříčíly a nejdou otevřít.

Jestli z téhle představy dnes nebudete spát a nebudete mě mít rádi, tak to nečtěte.
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    ROMI: Je to taková trochu divná fantazie, o tom, jak se lidi vyrovnávají s neznámem. Žádné střeva, násilí, nechutnosti, ale pár podivností se najde. Pokud nemáš noční můry z normální televize a večerníčky tě neděsí, tak je to bez větších problémů. Ale je to celé tak trochu divné a domýšlet se dá cokoliv.
    Kdesi se rozpadla skála a jsou v ní takové tunely, co do něj leze ten kluk. Někteří lidé si jsou jistí, že některé tunely jsou právě osobně pro ně a tak do nich lezou. Jsou ochotni k tomu cestovat přez celé Japonsko. Kdo vleze do tunelu, posunuje se dovnitř a nejde to zastavit. Na konci to má závěr za hranicemi reality.
    ROMI
    ROMI --- ---
    Jsem jediny, kdo se to cist boji? Nejaky jednoduchy souhrn
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    Ok dik idem na to, hold my beer
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ARAON: tak teď už si to musím přečíst celé...
    ARAON
    ARAON --- ---
    PRAASHEK: Tak jen jeden obrazek, at to nemusis cist cele...

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ARAON: tl;dr
    ARAON
    ARAON --- ---
    SKORZENY: Kombo techhle dvou veci:
    The Original Square Hole Girl Video + The Redemption
    https://youtu.be/cUbIkNUFs-4

The Enigma of Amigara Fault | Junji Ito Wiki | Fandom
    https://junjiitomanga.fandom.com/wiki/The_Enigma_of_Amigara_Fault
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    [FIONOR @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]

prosim Dolfiho. chcel by som zacat zbytocny flame, ale bez pripravy to nedam
    ARAON
    ARAON --- ---
    SUCZKER: Protoze tyhle AI generovane sracky kazdeho jenom otravuji. Ja bych vsechny ty internety a pocitace zakazal.
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Já se těšil, že se ten chlapec chce kvůli inflaci zastřelit, proto má plnou hrst bankovek, nebo tak něco. Jestli ne, tak je to blbý jak motyka...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    //za použití imaginace dítěte z mateřské školky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam