• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    FROSTACK
    FROSTACK --- ---
    LAUNCHER: Dík:)
    já v tom hledal nějakou aktuální gender tématiku
    FROSTACK
    FROSTACK --- ---
    Nechytl jsem pointu

TRAGED
    TRAGED --- ---
    Display Port?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOODMAKER: vskutečnosti Death Penalty
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    NOFNAK: To ma jenom jeden vyznam - jak pise vazeny predrecnik, cesky se tomu rika sendvic.
    MATHES
    MATHES --- ---
    double penetration
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    WOODMAKER: Myslel jsem deep penetration nebo dick pic. Tak jsem googlil a při množství významů této zkratky si sednu vedle a počkám na vysvětlení.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    [SALAMAN @ Nové Internetové Humory // hajlování na toaletě povoleno // Poĺpp // retarded vEgaИ mEMEs welcome // DEUS VULT!!!!1]
    Je tu vtipny to, ze se to da cist jako I'd love to pee (ID<3P), nebo I love double penetration?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MCKIDNEY: Nebo mozna kontext - motivy nejsou zname, ale ocekava se ze chtel zabranit a misto toho potvrdil prezidenta USA.
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    MCKIDNEY: Jo aha, Natural 1. Jsem nepochopil, že jde o kostku.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    SULTHAN: DnD ma veci jako kriticke selhani a typicky 5% sance s 1 na 20 stenne kostce. Tedka v povedomi sirsi populace diky vecem jako Baldur's Gate a Critical Role.
    DAROS
    DAROS --- ---
    DAROS: A kazda distribuce ma nekolik verzi...
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    MINERWA: mozna to neni k tematu potreba uvadet, ale pro jistotu odkaz, odkud je puvodni vtip - staci skocit na cas 0:32 (kdyztak se pak smazu na pocitaci)

Jake Peralta Meets Jess Day | Brooklyn Nine-Nine
    https://youtu.be/wk8vfvdnZI8?si=pntApDmLVpxTWWCz
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOODMAKER: a co teprv vyjmenovat třeba 6 miliónů
    ILTU
    ILTU --- ---
    WOODMAKER: On někdo po někom chce jmenovat lidi?
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    WOODMAKER: zaroven ale ja se necitim jako velkej pocitacovej expert, ale z hlavy bych mozna 50 distribuci dal. Je to docela vtipny cislo, kdyz si to uvedomi clovek jako ja, co bych ti na miste tezko vyjmenoval 50 lidi, aniz bych vyjmenovaval svou rodinu.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    WOODMAKER: Ona neni spokojena s odpovedi, ale uvedomuje si ze se zeptala jako blbec. Neco co si uvedomila potom co dostala odpoved, kde pomoci jadra prave poukazal na nesrovnalost polozene otazky.

Bohuzel zde chybi ta posledni cast :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam